icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
3. mar 2012

@mistisa hm, fajn deň 🙂

vavenecka
3. mar 2012

@bipa paaani,no tam je to teda dobre zvláštne,že aj obvoďák robí také vyšetrenia...ale tak ak sa tomu rozumie,tak nech robí 😉 aj keby si mala mimomaternicové,tak test by ti ukázal,vtedy sa tiež produkuje hcg,takže tým to asi nebude...ale mal by ťa asi ten gynekológ poriadne vyšetriť,nech vieš,čo je vo veci....a koľko ste už v Nórsku? 🙂

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka ona velmi chcela aby sme ostali v ich dome, aby sme ho prerobili... no skratka aby sme tam vrazili prachy mi a nie oni... mm sa s nou prevolaco pochytil a na druhy den kupil u nas pozemok a do dvoch mesiacov sme zacali u nas stavat... a teraz ked tam ideme, tak nam pili nervy, ze nech prideme tam, a ze im je tam smutno, pritom maju hned oproti ich domu dalsieho syna, ktory ich denne navstevuje, dokonca sa u nej cela jeho rodina stravuje,,, ja by som sa s nou nezniesla v jednom dome 😖 idem aj ja do sprchy, bo sme si dali rýchlovecku 😀 a idem prehodit pradlo z pracky do susicky a vecer pozehlim

delideli
3. mar 2012

@gelinka75 : no ved prave,ze niekedy pomoze,niekedy nie..nie je to liek, len potravinovy doplnok..mne tiez doktorka ked mi robila sono vravela, ked videla tu cystu nech skusim indonal..na to som jej vravela,ze som ho akurat mesiac a pol uzivala..tak len pokrcila plecami,ze sice ho odporucaju,ale efekt zaruceny nie je..ja doberiem toto baleni ,co mam, ked pomoze,bude dobre,ked nie,co narobim..pisu tam,ze harmonizuje hormony,tak aspon sa rychlejsie dostanem do normalu (dufam..)..

pacica
Odpoveď bola odstránená
mistisa
3. mar 2012

@vavenecka dakujeeeem mojko 🙂 mnamik asi sa do nho vrhnem 🙂 mnamik mnamik 🙂

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@kikaneu ahoooj 🙂 kukni, stale na tom istom 😖 http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656

kikaneu
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 to nevadí moja, hlavne, že sa drží nad čiarou 😉

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@kikaneu preco myslis?

lucecita
3. mar 2012

@kikaneu som si trošku schrupla 😀 chladí sa mi čajík, pijem Ságu z tesca čo reklamujú a chutí mi asi najviac zo všetkých čajov ovocných...ideme do kaufu zachvíľku a dostala som chuť na ananás, tak si kúpim čerstvý ak budú mať 😉

mata_ba
3. mar 2012

Ahojteee zienky..ako travite sobotu?my sme doobeda pobehali TO a PN,teraz som s drahym na letisku a cakam kym dolieta s jeho lietadielkami a potom ideme na oslavu 🙂 aaa dnes som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba a mam pekny hlienik..tak uvidime 🙂

kikaneu
3. mar 2012

@lucecita no pekne 🙂 mne chutia teekanne a popradské 🙂 kúp si, ja tískam hrozno 😉

kikaneu
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no, takto to vyzerá, že ovu bola, tak je to v pohode, aj keď je teplota rovnaká

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja už som po sprške aj napapaná 😉 nás dúfam,že sexík ešte len čaká 😠 kokosko,no pekne chcela s vami vybabrať,ale tvoj mm sa teda nesere 😀 dobre jej tak...a to vieš,mamičky majú asi taký komplex na synčekov...a to ten môj je jedináčik 😀 ešteže ma nenúti tam chodiť,ide skôr len on sám 😠
@pacica zlatík,potrubnou poštou môže byť? 😀
@mistisa vrhni,vrhni,je to mňamkový koláčik,ja som sa ho nevedela dožrať 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@kikaneu pred mrchou teplota klesa?

vavenecka
3. mar 2012

@mata_ba aahoj moja 🙂 no tiež si toho dnes už postíhala dosť 🙂 čo všetci oslavujete? inak dnes má moja babka narodky a ešte ďalší 4 kamaráti na FB...čo sa dnes všetci rodili? 😀

lucecita
3. mar 2012

@kikaneu hmmmm, ani také hrozno by nebolo zlé 😀 😀 😀 uvidím čo budú mať 😀 teraz som si nakrájala 3 ks kiwi...mne práveže teekane nechutí, príde mi to ako poriadna umelina...ale popradský sa mi tiež lúúúúúbi 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka moj mm ma o 24 rokov starsieho brat a o 22 rokov starsiu sestru, to ako keby bol jedninacik... 😀 ked sa narodil brat bol zenaty a sestra vydata, takze ma v roknakom veku netere aj synovcov 😀
mm chodi casto, ale tiez ma nenuti ist s nim,., neznasam ist tam a aj spat, doma je doma

mata_ba
3. mar 2012

@vavenecka svagrinka mala narodky len sa oslavuje az dnes 🙂 a jej dcerka mala meninky,tak sme utekali kupovat baby born..

kikaneu
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a hej, hej...v deň mrchy alebo deň pred....no nemusí to byť vždy pravidlo

vavenecka
3. mar 2012

@pacica ehm,no uvidím,či niečo vymyslím 😀
@l_e_n_o_c_k_a kokinoooo,tak to je pekný vekový rozdiel 😀 čo sa svokrovci nudili,keď už mali veľké deti a tak si ešte jedno urobili? 😀 no to sa inak ani nečudujem,že je svokra naňho zaťažená,veď benjamín 😉
@mata_ba jeeej,tak pekne pooslavujte a nech sa darček páči 😉

mata_ba
3. mar 2012

@vavenecka dakujemeeee..bude veselooo..budeme si pinacoladky zarabat 😉

vavenecka
3. mar 2012

@mata_ba jooj,závidím 😉 my si hádam aspoň vínko otvoríme 😠

mata_ba
3. mar 2012

@vavenecka vsak dobehni 😉

mistisa
3. mar 2012

@vavenecka no ja to tak potrebujem chachacha 😀 mne by sa zisiel nejaky tukozrutsky kolacik 😀 😀 😀 😀 😀 ale isto neodolam chacha 🙂

kikaneu
3. mar 2012

@lucecita hrozno teraz majú v akcii 🙂

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka oni chceli tretie, dva krat potratila, a potom sa im podaril mm
ako s ovu testami?

vavenecka
3. mar 2012

@mistisa keď nejaký objavíš,tak daj vedieť,aj mne by sa zišiel 😀
@mata_ba škoda,že nebývate za rohom 😠 😀
@l_e_n_o_c_k_a jaaj tak,ale aj tak dosť neskoro 😉 ale hlavne,že ho mali,veď čo by si bez neho robila? 🙂 a ovu sú slabučké,skoro ani druhú nie je vidieť...o pol hoďky robím 🙂

mistisa
3. mar 2012

@vavenecka urcite ti poslem receptus chacha 😀 😀 len ci ho objavim 🙂 to bude zazrak chacha 🙂 akurat mi odisla segra s malou mojou neterkou troj rocnou je to opica mala chacha sa na nej nieco narehnime 🙂