icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka no teraz na mamickovsku temu ☹ pise mi spoluziacka, je v 13-tyzdni tehotenstva....takze uz je piata ☹ a ja zase nic ☹

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a čožeeee? aaach jaj,akosi to ide ako na páse,len tu je to sa mi zdá zakliate 😅

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka no veru zakliate ☹ a to uz caka druhe mimi, prve porodila 1 den po mojej svadbe a to bola pozvana a tancila s muzom o dusu.

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a vaau,dobré,to sa asi tak povykrúcala,že jej to k pôrodu pomohlo 😠

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka no asi ano 😀 bo termin mala az za 3 tyzdne 😉

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aspoň sa jej hádam lepšie rodilo 😀 a čo sa jej narodilo? 🙂 teda viem,že dieťa,ale pohlavie 😀

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka chlapcek, Tadeasko 🙂

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a jeej,pekné meno,aj ja som chcela také dať,ale už ma to prechádza 😀

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka je tazke najst pekne meno 😖 mne sa paci meno Aurel 🙂 neviem preco, mama mi ho ohundrala 😔

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no inak hej a ešte chlapčenské...dievčenských mám celkom dosť,ale chlapčenské...ale niečo už len vymyslíme,keď bude treba 😉 inak Aurel nie je zlé,ja si vždy mená hovorím s našim priezviskom,či sa hodia 😠 😀

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka ake sa ti pacia dievcenske?
my mame nevsedne priezvisko, ale vacsina mien sa hodi 🙂 a dalsia vec je, ze sa mi paci, ked ma niekto priezvisko napr. na M, ze aj meno ma na M... ze ludia s rovnakym pismenom v mene aj v priezvisku su úspenejsi ako ti co maju rozne pismenka 😀

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no to som inak aj ja počula 🙂 ja som nemala ani za slobodna a nemám ani za vydata,a ani mm nie 😀 ale aj mne sa to páči 😉 no s najväčšou pravdepodobnosťou budeme mať Izabelu,ale ešte neviem v akom tvare 😠 aj k priezvisku sa hodí a páči sa mm,tak mu urobím radosť 😉 a aj ja som si naň už nejako zvykla,len aby ho bolo komu dať 😅 a ešte sa mi páči Sára,aj Sofia sa mi páčila,ale už ma to prešlo akosi 😀 a Sára by mala iniciálky SS 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka aj mne sa paci Sára aj Sofia 😀 Sofia je v tejto dobe casto pouzívane 😖 mm sa paci Kristinka, no ja to meno neznásam 😖 tiez sa mi paci, Nina, Nela, Ella ... a chlapcenske sa mi paci Hugo, no mm by to asi neprezil 😀 mam priezvisko na H, takze Hugo H. by nebolo zle 😀
Isabela je zaujimave 🙂 take nevsedne 🙂

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no presne,každý dáva Sofiu,asi preto ma to prešlo 😠 ani ja Kristínu nemusím 😀 a tiež Nela je super 🙂 musím si kuknúť všetky mená v kalendári a potom vybrať 😀 inak naposledy čo ma zaujalo bolo meno Izmael,ale to si neviem predstaviť,ako by v tejto dobe s tým žil a hlavne,ako by sme ho volali 😀 😀 a presne pre to sa mi páči Iza,že ju celkom málo dávajú,aj keď už sa aj tá celkom rozbieha 😀

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka mame mi problemy 😀 uz sa tesim, ked budem vyberat meno pre nasho potomka, dufam, ze to bude coskoro 🙂 a u vas rovnako 🙂

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a veru veru,verím,že už to o chvíľu príde 😉 to ešte len potom budú pekné starosti 😠 juj,teším sa 🙂 no moja,idem ja offík,akási som unavená,mm akurát v sprche,uvidíme,čo dnes bude 😀 včera som zaspala po pol hoďke filmu 😀

l_e_n_o_c_k_a
3. mar 2012

@vavenecka cakala som, koho skor omrzí posielat srdiecka 😀 no vydrzali sme obidve 😀 takze teraz posielam niekomu inemu lasko 😉 idem uz do hajan, bo mm mi vycita, ze sa mu nevenujem... dobru nocku micik 🙂

vavenecka
3. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a heh,sme vytrvalé 😉 pošli veru,poteš ďalšiu dušičku 🙂 tak krásnu sobotnú noc a sladké sníčky 🙂 papííík niekedy zajtra 😵

sabinaa
3. mar 2012

caute ja sa este nesnazim, beriem HAK. ale tak v juni cca 7 meho doberiem posledne balenie co mam naplanovane a ideme na to.
vraj zeny co beru HAK maju menej kyseliny llistovej a mali by brat cca 3 mes. pred vysadenim zacat brat nej. tbl. co tu kys. obsahuju mozno aj vo vacsej miere ako staci ostatnym. myslite ze femibion je ok?
vobec sa nevyznam a asi budem davat dost blbe otazky, tak majte so mnou trpezlivost 🙂
este ma napadlo, ze myslite, ze po vysadeni HAK ,ked si zacnem merat bazalnu teplotu, kedy asi tak budu vysledky neovplyvnene tymi hormonmi?

mezike
4. mar 2012

@su_san Ahoj! Ďakujem Ti za povzbudzovanie. Cervena nikde, ranny test takyto. Co povies??? A to som 39 DC, na 35. este bol test snehovobiely. Ja tomu nemožem uverit 🙂

lenkahh
4. mar 2012

@sabinaa Ahoj, mne doky povedal, že hned po vysadení HAK mám začať prať FEMIBION 800 a počkať so snažením 3 mesiace 😉

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita dobré ránko moja....tak ako? u mňa negatívny výsledok 😒 a graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 merala som o hoďku neskôr....dúfam, že aspoň u teba bude iný výsledok 😉

svintekova
4. mar 2012

@mezike gratulujem 😉

mezike
4. mar 2012

@svintekova Dakujem! Nemozem tomu uverit 😀 . Robila som si test len preto, aby som zajtra mohla dr. povedať, že bol negatívny. Skoro som si oči vyočila, ked som videla //.

vardzikova
4. mar 2012

@kikaneu ahoj mojka takže si testovala a nič? 😠

vardzikova
4. mar 2012

@mezike gratulujem 😀

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu ahojky...to mi je ľúto, že test negatívny ☹ ja som klesla, aha http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita ale zasa na teste je po 15 minútach úplne slabulinký dúšik 😕 tak neviem čo to znamená...nejdem sa vytešovať, mrcha nikde, zajtra v meste kupujem testíky a utorok ráno robím zasa ak nepríde mrcha

kikaneu
4. mar 2012

@vardzikova hej, ničotné nič.....ale mrcha má prísť utorok-stredu, tak to neberiem tragicky

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita pohoda moja, nič sa nedeje.....ty odfoť, nech sa pozriem 🙂 bodaj by zosilnel, strašne silno ti budem držať palce 😉

kandee1201
4. mar 2012

@mezike gratulujem krasny duchch 😉