icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
4. mar 2012

@mezike uuuzasneee..gratulujeeem 🙂

e.l.i
4. mar 2012

@zuzanka9999 to mi je luto..... ☹

mata_ba
4. mar 2012

@kikaneu to nebude urcite,tolko stastia ja mat nemozem 🙂 ale aj minule som mala na 19 DC,takze cakam 🙂 aj ked...zazraky sa deju...a ja sa modlim a verim 🙂 ale odkedy som si povedala,ze dost,ze sa zbytocne trapim,lebo aj tak to zavisi od Boha,som ovela vyrovnanejsia...ako ked vidim tehulky a babatka,som taka,ze aj ja chcem...ale s usmevom na perach 🙂

kikaneu
4. mar 2012

@mata_ba aj ja mám takto neskôr ovu.....nikdy nehovor nikdy 🙂 ja tiež verím a modlím sa, nielen za seba 😉 tak tak, aj ja sa týmto riadim, tiež už nie som nervózna, keď vidím, ženu s bruškom 😉

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu môj je vo výšinách, taký som asi ani nemala a tvrdý jak totok a skúšala som aj hlienik a je taký krémový a naťahuje sa 😉 joooooj, nepríde ani jednej a bude...proste zasa spolu v ďalšej skupine 😀
@e.l.i aj ja ďakujem 😉 neteším sa nejak, teraz to už ani ja nevidím na teste 😕 ale testnem skôr až utorok, zajtra asi nie...uvidím ako sa vyspím 😅

mata_ba
4. mar 2012

@kikaneu to je tiez pravda 🙂 a takto je to ooovelaaaa lepsie...

kikaneu
4. mar 2012

@lucecita ja som mala už aj vyššie, a hlien mám taký, že ani ho určiť neviem 😀 priesvitný je a konzistencia niečo medzi vodovým a krémovým (ale ty to máš čisto ako tehu výtok 😉 ) och, to by bolo aké super 🙂

kikaneu
4. mar 2012

@mata_ba @lucecita
idem dievčatá 🙂 dám si trojboj a spím, ráno budem skapaná.....vidíme sa niekedy podvečer, v práci sa mi asi nebude dať....dobrú noc vám prajem 😉

vavenecka
4. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a láska,voličský na voľby 😉 lebo budem mimo Púchova,kde mám trvalé 🙂 tak až môžem odvoliť,len koho,to ešte neviem 😀 a jasaaan,budúci sa tu vrece roztrhne s tehuľkami a my medzi nimi 😉

lucecita
4. mar 2012

@kikaneu no to ten hlien ma nejak vykolajil, ale bolesti na mrchu sú teraz akosi silné...tak možno do rána krámujem 😠 aj ja o chvíľku končím v posteli...dobrú noc mojka, zajtra vstúp do nového týždňa správnou nohou a nech sa ti darí 😉 vidíme sa navečer 🙂

mata_ba
4. mar 2012

@kikaneu dobru nocku a pekny tyzden 🙂

e.l.i
4. mar 2012

@mata_ba neboj.. a ver urcite bude!!!

e.l.i
4. mar 2012

@lucecita bolesti na mrsku mozes mat.. vela tehuliek si myslelize mrska uz uz prichadzala... a nedosla... 😉

lucecita
4. mar 2012

@e.l.i ja viem, ale naupínam sa na to nejak 🙂 ...idem off...dobrú noc 😉

fifitko25
5. mar 2012

Ahojteeeee Pijem late Green tea a Myslím na vás 😉 ako sa máte? Nejaká nová tehulka? Tu je fajn teplo len časový posun je brutus... Som tu za hviezdu, bond vlasy sa tu nenosia 😀 a konečne mi stúplo sebavedomie že pri mojich 162 cm nie som najmensia v meste 😀

fifitko25
5. mar 2012

@zuzanka9999 Prišla si o fazulku? To mi je veľmi ľúto ☹

vardzikova
5. mar 2012

@lucecita ahoj cicuška ? takže ty si mala na teste ducha? 😀 😀 kedy chceš znova testovať? aky si mala test? 🙂 Joooj lasko veeľmi držim pršteky aby to tento krat vyšlo veeeeľlmi
@kikaneu aj bodaj by tu mrchu už konečne šľak trafil aby už vôbec nechodila 😠

vardzikova
5. mar 2012

@zuzanka9999 och mojka to mi je ľuto .. ale asi to tak malo byť .. to vie jedine ten hore 😢 , držim pršteky aby sa to potom čo najskôr podarilo 🙂

ivka228
5. mar 2012

Dobre rano vsetkym som vas trosku zanedbala, lebo sme mali perny vikend uz od piatku.
Teplota sa stale drzi a pridala sa aj bolest prs a bolesti ako na mrsku. Uvidime ako bude zajtra, ci sa oplati testovat. http://www.fertilityfriend.com/home/391f5d

vardzikova
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a Ahoj lasko a ty kedy chceš testovať? grafik maš super 😉

vardzikova
5. mar 2012

@ivka228 Dobre ranko ale graf maš krásny len tak dalej a možno z toho budu // 😀 😀

ivka228
5. mar 2012

@kikaneu mrzi ma ten snehobiely test, ale ako pises, este nic nieje stratene.
@zuzanka9999 hlavu hore moja, je jasne, ze jasne, ze manzelove zraloky su silne a vedia dobit tvoje vajicko. O mesiac, ked uz budes zdrava sa to udrzi na 100%.
@lucecita aj ja sa zajtra chystam testovat, budem ti drzat palce

ivka228
5. mar 2012

@vardzikova dakujem moja, celkom pekne sa drzi. Rozhodujuca bude zajtrajsia teplota ci testnem alebo nie.

vardzikova
5. mar 2012

@ivka228 tak nemože klesnuť už konečne ...ak sa môžem opytať ako dlho sa snažite?

ivka228
5. mar 2012

@vardzikova uz od leta, v sobotu mi uz svokra priala na narodeniny, aby som sa stala mamickou a ja by som tak chcela, aby som jej to splnila 😉

vardzikova
5. mar 2012

@ivka228 a obaja ste zdravučky? absolvovali ste aj nieake vyšetrenia? napr.horm.profi a tak?

zuzanka9999
5. mar 2012

@mistisa dakujem moja, dufam ze uz na dalsiu fazulku nebudeme cakat tak dlho, chceli by sme to stihnut do juna, ale iba z jedneho dovodu- sef dal vypoved vpraci a potom tam budem este viacej stresu a potom pochybujem ze to pojde rychlo :((( neviem som nejaka pesimisticka, nic sa mi nechce, nic ma nebavi, dufam ze coskoro sa to zmeni a budem zasa normalna a v pohode, teraz mam pocit akoby som na vsetkych hadzala vinu.

zuzanka9999
5. mar 2012

@spula22 no ved prave zasa pondelok a zasa dookola to iste cely tyzden,🙂))

zuzanka9999
5. mar 2012

@kikaneu dakujem moja dufam i ja🙂

zuzanka9999
5. mar 2012

@e.l.i dakujem ti :/ snad bude dalsia