icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
5. mar 2012

dobre ranko, ako sa mate? ja som dostala mrsku a veeelmi sa tesim (31.den po kyretazi),tak dufam,ze je a bude vsetko ok..🙂
@mezike : gratulujem 🙂
@lucecita: dufam,ze dusik bude silniet 🙂
krasny zaciatok noveho tyzdna vsetkym 🙂

vardzikova
5. mar 2012

@su_san ahoj 😀 ano bola som u dokyho v podstate je všetko v poriadku ten hematon sa zmenšuje ale marodujem ešte dalši mesiac 😖

vardzikova
5. mar 2012

@delideli ahoj kočka 😉 tak to je super tešim sa s tebou 😀 nepoznam nikoho kto by sa tešil že dostal mrchu ale tvoj pripad je trošku iny 😉 .. a snažilkovať možte až kedy už tento cyklus?

olle17
5. mar 2012

ahojky, no tak my patríme už tiež medzi vás, začíname sa snažilkovať, tak nám držte prosím palčeky,lebo to určite nepojde jednoducho, aoe my sa nedáme:o) všetkým pekný dnik

mistisa
5. mar 2012

@zuzanka9999 nebojkaj bude to dobre a urcite sa dostanes do normalu.uvidis zeny su silne osobnosti takze to zvladnes 😉 😉 😉 a inak vysledky a take su dobre?

bubacik5
5. mar 2012

@fifitko25 ahojky, to o kolke je tam casovy posun? a to uz si v tej cine, ci kde?

bubacik5
5. mar 2012

dobre ranko BAMBULKY 😀 😀 😀

vardzikova
5. mar 2012

@bubacik5 ahooj cica 😀

bubacik5
5. mar 2012

Babenky, je totok mozne? http://www.fertilityfriend.com/home/393359 ovu test pozit a za dva dni klesne tt? tak test ukazal zle? ci co to ma znamenat?

bubacik5
5. mar 2012

@vardzikova cau laaaasko 🙂 no co ako sa staras o fazulku?

anett6212
5. mar 2012

@kikaneu ahoj, no veru ze bude veselo, ale zatial tento vikend ma to akosi preslo. bola som kludna. tak uvidime v praci. a ako sa dnes mas????

fifitko25
5. mar 2012

@bubacik5 ahoj, no 7 hodín je posun 🙂 akurát tu je štvrť na päť poobede 😀

fifitko25
5. mar 2012

@lucecita mojka mrcha nikde a mala si ducha na teste??, faaaaaaaaaaaaaakt??? 😀 😀 😀 😀

fifitko25
5. mar 2012

dievčatá ni-hao 😉 konečne som na izbe a mm na wcku, tak môžem okupovať internet 😀 dnes sme sa uchodili ako take kone po nákupoch 😀 ako sa máte?

fifitko25
5. mar 2012

@vavenecka ahoj cica 😀 mm si až teraz uvedomil, aké sú europanky krasne 😀 je to tu haluz, kopu šikmookých a najväčší adrenalín je cestovanie metrom 😀

alyce
5. mar 2012

@fifitko25 aj ty si dones z ciny rybu v brusku 😉

alyce
5. mar 2012

@fifitko25 a to zistil az tam ze si krasna? 😀

fifitko25
5. mar 2012

@alyce ahoj mojka, jasné, že to zistil už dávno 😀 😀 😀 a aký je teraz na mňa pyšný, stále ma drží za ruku 😀
no dúfam tiež že čosi bude, ovu sme stihli ešte pred odletom a teraz čakám na mršinu hneď po návrate, tak dúfam, že tu aj ostane 😀 bruško ma sem.tam pobolieva, ale to môže byť aj z čínskej stravy, takže si nerobím žiadne ilúzie zatiaľ.... 😕

anett6212
5. mar 2012

ahojte kocky, co mate nove????? ja som dnes 22 DC a nic na sebe necitim. aj nervozita zo mna ako si odpadla. akurat ma len trochu v podbrusku picha inak nic.

bubacik5
5. mar 2012

@fifitko25 😨 😨 😨 to za chvilku pojdes aj spat 🙂 🙂 🙂 a co tam vlastne robite? to obchodne ci vyletik?

alyce
5. mar 2012

@fifitko25 no zato, ved to hadam kazdy vidi z tejto mini fotky aka si kost, tak ked ta ma doma na zivo, nech je rad 😀 Viem si predstavit aky je teraz hrdy, ja som v uk robila v cinskej restike a cinankovia mi kazdy den hladkali vlasy a kukali na oci 😀 drzim palce nech sa podari, ved ide jar, treba plodit 😉

mistisa
5. mar 2012

@fifitko25 ahooooj no mojka uz to zacina pozdrav po cinsky ? ty aby sme ti rozumeli ked dojdes hm? tak sa ti paci ano? hlavne ze oddychujes mojka aj s mm 🙂 aspon ste prisli na ine myslienky 🙂 aj su taky krpaty? chacha 😀 😀 😀

franzziska
5. mar 2012

@fifitko25 ty tam musis ale riadne "svietit"...vyssia pekna blondina...sa musia otacat 😉 😉

vardzikova
5. mar 2012

@bubacik5 tak najlepšie ako viem 😀 a ty ako?

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@vardzikova ahoooj mojka 🙂 testovat sa nemam v plane 😀 v piatok pride mršina 😀

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@vavenecka bože ja som trubka, citala som vodičsky, prepac mi ☹

vardzikova
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a moja a ty to odkial vieš? 😎 a ty si ešte domka moja alebo už chodiš do rotobky?

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@fifitko25 Zuzi ahooooj 🙂 ake tam mate pocasie? mesto sa vam paci?

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@mistisa ahooj cica 🙂

bubacik5
5. mar 2012

@vardzikova parada mamino 😉 len tak dalej 😀
no ja som mala ovu testik pozit a za dva dni mi klesla tt...http://www.fertilityfriend.com/home/393359 tak neviem co to ma znamenat...ci je mozne aby bola aj teraz ovulka...vzdy ked som mala pozit. ovu testik na druhy den bola ovulka