Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita dnes by mi mali prisť ovu testy 🙂 tak sa vytešujem lebo s tym teplomerom som si to trošku inak predstavovala 😖 , ja som si myslela že mi bude meriať teplotu vtedy ked budem mat plodne dni a nie kedy budem mat ovu 😠
@azzura Ahoj 🙂 , tak ja ti poviem že moje boli uplne podobne, ja som najprv dva až tri dni pred kramamy špinila potom prišli akože kramy a potom som tiež špinila a kramy som mala možno nieaké 3 dni viac ani nie a to u mna nieje zvykom ja mavam vačšinou min. 5-7 dni ale tak tešila som sa lebo skôr skončili , ale mysliš že je to tak dobre? ja som potom uvažovala či to nemôže byť tym že som bola na laparke a že mi robili prefuk aj ked neviem čo to s tym ma spoločne ...
no konecne moj prvy nadherne pozitivny ovu testik..🙂 vikend bude plodny 🙂)
@vardzikova nevadí, a šak sa dá z toho zistiť ovu, nie? ja si to teda meriam prvý cyklus, tak uvidím 😀 ja som ovu testy ešte nekupovala, tak neviem...ja sa budem pozorovať podľa hlienu ako minulý mesiac a podľa teploty...hádžem tu graf každý deň, tak hádam mi niektorá kompetentná dievčina povie, že už to bude 😀 😀 😀 😀
@lucecita ahojcek, bola som dnes u dr. a moja cysta je este stale tam 😠 povedal, ze mam skusit B-komplex, ze zvykne na cystu pomoct, tak som si rovno dnes zacala zas davat 😀 inak nas odporucil do CAR, lebo ja uz nemam jeden vajcovod, tak by nam mozno vedeli rychlejsie pomoct, ale mame sa snazit nadalej, este mi vysvetloval, ze lepsie brat ten femibion ako iba cistu listovku, lebo su tam v tom aj ine dolezite vitaminy, ktore su dobre pre plod, takze akonahle doberiem toto idem skusit femibion, a este baby vysvetloval mi, ze nie je dobre snazenie kazdy den, ze je to aj zbytocne, pre neho aj kazdy druhy den je vela, mne odporucil kazdy 3 den, ze aby boli naozaj zivotaschopne spermie a aby ich bolo viac, treba aspon 3-5 dni, ze teraz je problem casto u chlapa, ze ten pomer preco sa nedari otehu je rovnaky u oboch, tak v skratke tolko
@lucecita 😀 😀 tak neviem lebo ja si meriam teplotku ale mam ju stale nizku a hlienik už mam tak neviem podľa čoho sa mam teraz riadiť, či podľa teplomerika alebo podľa hlienu?
@vardzikova sexikuj a hotovo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova : podla hlienu, teplomer ti to ukaze az so spatnou platnostou..takze sa pripajam k lucecite 🙂
@gelinka75 to mi je ľúto, že tá hnusná cysta tam stále je! 😠 😠 ale dneska idem do mesta a kúpim si teda aj ja ten B-komplex a skúsim ho...a pochopila som to tak, že keď ho doberieš až potom začneš užívať ten femibion? a B-komplex nejaký špeciálny alebo len obyčajný? a ohľadom snaženia každý deň tiež viem, že to nie je dobré..nestihnú sa vytvoriť potvorky, my sme minulý cyklus každý druhý deň skúšali...mne to povedal tiež lekár a aj na nete som čítala o tom na najmama.sk a aj tu, samozrejme...
@lucecita ja mam taky obycajny B-kompex v skatulke od zentivy sa mi zda, neviem ci je aj iny, zacala som ho vlani brat, lebo som mala tik v oku a toto mi poradila kolegyna a preslo to..ale ze to moze mat dobry vplyv aj na cystu som nevedela, tak som zacala znova, ten femibion zacnem az ked doberiem toto, ale mam az 100 vku tabletiek, tak mozno skusim aj skor..ale jednoznacne povedal, ze lepsi je femibion
@lucecita tak v tomto ťa veľmi rada počúvnem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A inak ako sa maš? konečne piatok čo ,,, vikend pred nami 😎
@delideli no ako ja sa spolieham hlavne na ten hlien 😀 a teplomerik beriem s rezervou 😎
@lucecita : poctivo na tom pracujeme, tentokrat som sa nechala inspirovat tusim nikinkou a vsadila som tiez na kvantitu.. 😀 😀 😀 no a po dnesnom pozitivnom ovu testiku musime vytrvat aspon do konca vikendu , nic sa neda robit .. 🙂 🙂 a tesime sa ,ze nam to vyslo presne do nasho planovaneho relax vikendu, odhcadzame zajtra doobedu..
@gelinka75 aj ja som ho brala n tik v oku minulý rok 😀 😀 a brala som obyčajný...tak si ho dneska kúpim a čistú listovku vysadím a kúpim ten femibion....ja som raz v marci myslím prišla do lekárne a vypýtala som si kys. listovú a ponúkli mi túto čistú, tak ju beriem odvtedy...ale rada si dám poradiť 😉
@lucecita to je fajn, ved preto pisem, co som dnes vybavila, mozno to niekomu pomoze 🙂 moju cystu povedal, ze nebude riesit, lebo mozno v CARe urobia laparku a zistia si namieste, ale vravel, ze je neskodna, tak aspon nieco, ale vplyva na vajecnik, ktory nemusi produkovat vajicka
@gelinka75 mne nepovedal, či je škodná alebo neškodná...len mi povedal, že je tam a treba ju dať preč...ale môžeme sa pokúšať o tehu ale skôr sa nám to nepodarí ako podarí...ale že po tých antibiotikách môže samovoľne prasknúť....ale asi tam mrška stále je, pretože aj teraz ma v nej pichá, čo sa mi asi nestalo už dávnejšie...
@lucecita hej, ale na sono vidi, ze aka je..mozno tvoja je ina, lebo su rozne...ale je pravda, ze iny lekar minule povedal, ze mam ist na operaciu, ale zas, tento povedal, ze cim menej zasahov v bruchu tym väcsia sanca otehu...takze co lekar to iny nazor..ja som pripravena, ze isto pojdem na laparku skor ci neskor 😠 ale co clovek nespravi pre babo 🙂 ale aj sa bojim 😔
@vardzikova celkom v poho, konecne domov z prace...dneska ma asi tak dve hodky dozadu zacal pobolievat ten vajecnik...ale inac v poho...idem kupit ten veniec adventny, ale ide aj manzel, tk to bude frflania, ze taky drahyyyyyy 😀 😀 😀 musim kupit skor ako pride za mnou do mesta z prace 😅
@lucecita tak to nepoznam pretože ja ked idem niečo nakupovať tak radšej sama, koľko sa nafrfle a nadudre to je niečo neuveritelne. Ešte len vojdem do obchodu a on už stoji pri dverach že už mam isť ,, tak ja nemam problem s tym čo je drahe a čo nie ak chcem tak si to kupim a jasne že mu nehovorim koľko to stalo 😀 😀 😀
@nativanativa noooo vyzerá že už bude len stúpať 🙂 uvidíme
tak som doma babulky 😀
@vardzikova teplotka je lepšia metoda ako hlien, hlavné je pred ovu pravidelne keksíkovať, stačí každý druhý deň 🙂
@purina12345 vitaj doma, isto sa tesis 🙂 a manzelik tiez 😉
@gelinka75 díky 🙂 no je nám veselo ale unavenáááá 😖 ostali sme doma tak sa len vyvaľujeme 😀 dala som si močiť semiačka tak som zvedavá ako to bude chutiť

@azzura tak tak pre istotu chod... drzim palce🙂