Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ja pracujem v Renaulte ako asistentka prijmu 😀 neviem či ti to niečo hovori ale mam na starosti spokojnosť zákazníkov, korešpondenciu, objednávky a take hluposti
@lucecita ja som z Prešova 😅 , dnes by nam mali už aj zasvietiť vianočú výzdobu tak sa idem mrknuť
my chceme bábo obaja, tak neprotestoval. aj keď v utorok večer hral strašne unaveného z práce 🙂 🙂 🙂
@kikaneu svatá pravda ... ale tak potom všetci očakávajú kedy budeš mať ty? alebo sa ta to stále nepýtajú? 😠
@vardzikova my máme 3.12. v Púchove mikulášsky jarmok a vtedy nám Mikuláš rozsvecuje každý rok vianočný stromček na námestí a aj celé mesto...tak sa teším na jarmok, vždy si tam dačo kúpim do bytíku na výzdobu 🙂 ako ste na tom so snažením? sa snažilkujete aj keď nemôžeš, žee? 😀 😀
@lucecita Dobre ranko aj tebe 🙂 Tak ja som si aj myslela že tieto dve kombinácie nemôžu dopadnúť dobre, ja to poznám môj mangelko je podobný, stačí mu dve poháriky tvrdého a potom vinko a už si pochrapkuje 😀 , tak košielku si obleč dnes a žiaden alkohol - iba vinko 😎
@lucecita no to maš jasne 🙂 , manžel už mal z toho normalne depky bol neskutočne podraždeny takže musel vypustiť paru predsa -no nenecham ho zašľaknuť 😀 čo by som to bola za manželku 😎
@lucecita
@purina12345
caute bambulky ... moj grafiik , uvidime ci bola voobec ovulka ...
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
@momamo A ako ? Celu noc som sa len prevaľovala z jednej strany na druhu .. večer som toho trošku viac zjedla a to mi asi trošku uškodilo 😖
@vardzikova ja vyborne .... 🙂))) ja som sa zase naopak vyborne vyspala .. ale tak sa mi nechcelo rano do prace vstavat .... a co dobre si papala..??
@momamo tak večeru som mala veeeľmi vydatnu 🙂 mala som kuracie masko s ryžou a k tomu hranolky- no mňam ale bolo toho asi viac ako menej 😀
@vardzikova tak to si sa dobre napapala na vecer ...🙂)) ja mam prave naopak teraz velky hlad a to este musim, vydrzat 2 hodiny do obeda ....
@momamo ale ja inak nezvyknem takto jesť veeeľa ale včera som to naozaj prehnala. Ale dnes mame konečne piatok 😀
@momamo dievčatá aj ja som tak strašne hladná, neviem ako to mám do obeda vydržať. to mám žravú náladu od ovulky. a to som si už pár mesiacov všimla, že vtedy som strašne hladná 😀 😀 😀
@nikinka1111 ja mam taku žravu naladu hlavne počas mrchy .. inak ako hovori moja mamka hladujem 😀
Baby tehotenstvo môže ovplyvniť aj to koľko žena važi? Lebo lekar mi povedal že pri mojej hmotnosti by bolo treba pribrať aspon 5 kg minimalne. Myslite že aj to nato vplyva?
@vardzikova som sa tak tešila na večer a takto dopadol 😅 no a teraz neviem či sa môžem tešiť na dnešné snažilkovanie, keďže sa bojím ako to znova dopadne 😀 😀 😀 a to že ste nevydržali, tak v tom ťa chápem...my sme tiež 3 týždne bez a fakticky som sa tešila na výbuch 😀 😀 😀 😀
Kocky a vzdy musi mat mat nejaky priznak uhniezdovanie ... ale sa to moze stat a ani nebudem o tom vediet ..??? 🙂)))
@nikinka1111 ja 1 den, teda doktor mi vravel v stredu ze vo stvrtok budem ovu ze prasne folikul a dnes by mala byt este tiez...tak asi od zajtrajsieho dna to budem pocitat.. ale tento tyzden sme sa snazili ako nikdy, a to sme mali este aj od doktoraa potvrdenu ovu, tak dufajme...🙂))) a ty ako ..??? viem ze vtedy nastava nejake spinenie, ale myslim si ze je to individualne nie ..???
@momamo ja počas ovu špinenie nemávam. ale mala som pozitívne ovu testy tak hádam to bude ok. držím ti palce nech sa podarí 🙂
@nikinka1111 nemyslim pocas ovu ale pocas uhniezdovania ... idem na obed ked pridem tak sa ozvem ... zatial paaaaa 😉 🙂
@lucecita ta to ma aspon chapeš 🙂 😀 😀 , dnes by si mohla vynechať všetky predohry a len sa rovno snažilkovať 😀 😀
@vardzikova cauko, počuj mam dotaz...v stredu som dostala mrchu, spinila som hnede, potom som dostala bolesti brucha ...jeden den som mala kramy, ale cerven bola pri curani a na vlozke a wc papieri hnede, vcera slabe, dne slabe a furt hnede. Aj minule kramy som mala take cudesne......

@nikinka1111 tak to teda musí byť zničený 😀 😀 ale ak to má padnúť na úrodnú pôdu, tak prečo nie...držím palčeky, aby sa potvorky trafili a o pár týždňov sa budete vytešovať pri // a samozrejme aj my s vami 😉 😉 😉 my tiež chceme obdeň a keď to bude, tak aj každý deň, len aby to bolo 😎