icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
8. mar 2012

@vardzikova no tedááááá...aj ja už chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ☹ a manželko bol s tebou?

vardzikova
8. mar 2012

@lucecita nie nebol 😢 nepodarilo sa mu to a to opať 😠 som mu povedala že som nanho nasrata 😀

gelinka75
8. mar 2012

@mistisa kedy to bude moja? povedz dajaky datum 😝 😝

kikaneu
8. mar 2012

@lucecita ahoj 🙂 dnes bol suprový deň 🙂 juj, moja to mi je ľúto veľmi ☹ prajem veľa síl celej rodine, musí to byť strašné také čakanie.....

kikaneu
8. mar 2012

@gelinka75 ahoj moja, juj, škoda, že sa ti tá hnusoba cysta zase vrátila....ale tak čo už, no, nikdy nevieš a do leta možno už budeš chodiť s bruškom a nijaké IVF nebude potrebné...a ak by nie, tak vyjde to IVF a budeš mamkou 😉 ale prvá možnosť sa mi páči viac, preto budem stále držať palce 😉

kikaneu
8. mar 2012

@fifitko25 no uvidíme ako bude chuť.... 😉

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@vavenecka jeeeej to je kvááásne, aj ja take chcem vo fialovej farbe 😀 komu si robila?

lucecita
8. mar 2012

@vardzikova a prečo zasa nemohol?
@kikaneu no vidíš to a tak si sa bála 😀 mm mi volal, že ne Morave uviazol na kopci, strašne tam šmýkalo a bolo kopec ľadu...potom to tam našťastie posypali a ž je na Svk a mieri ku mne 😀 som zvedavá, čo mi donesie na MDŽ 😀 ty si čo dostala? no je to také smutné, divné a nepochopiteľné ☹

kikaneu
8. mar 2012

@lucecita juj, ešteže to už posypali, nech príde v pohode domov....ja nič, manžel chcel ísť do kauflandu, ale už som mala nakúpené a čakala som ho na parkingu, tak mal smolu, ale ja si nepotrpím na takéto "Sviatky" 😀 ale dostala som jeden snickers, jednu kinder čokoládku a veľký turecký med 😀 to teda je, mne zatiaľ všetci blízki odišli nečakane, takže takéto čakacie obdobie nepoznám, ale musí to byť strašné

vardzikova
8. mar 2012

@lucecita joj ta ja neviem .... som z neho zla lebo vždy ked mu poviem aby si vybavil voľno tak sa mu to vačšinou nepodari ako nehovorim maju dosť prace ale ved by stačilo len keby na hodku odbehol 😢

vavenecka
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ďakujeeem 🙂 nabudúce urobím tebe 😉 teta s ujom oslavovali 40tku asi pred mesiacom,ale sme tam neboli,tak aspoň takto niečo im ideme doniesť cez víkend 🙂

vardzikova
8. mar 2012

No babky čo ste dnes dostali od mm na MDŽ ? ja som dostala moju obľubenu čokoladku a kvietoček 😀 a vy pochvaľte sa 🙂

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@vavenecka jááááj, no pekne, ze na nich myslis 🙂 tesis na na vikend? 😀

@vardzikova aj ja som dostala kvet a čokošku 😀

vardzikova
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a eeeeej ha čokošku to je asi najčastejšie že ? niekedy neviem či z nas chlapi nechcu mať fajne vypasene guličky alebo nevedia čo kupiť 😀

vardzikova
8. mar 2012

@palculienka2011 aj tebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
8. mar 2012

@lucecita je mi luto, ze mate takuto udalost v rodine, zazila som to vlani so svokrom ☹ tiez dlho bojoval a nedobre to dopadlo..

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@vardzikova my sme si s mm povedali, ze si nebudeme kupovat ziadne drahe veci k sviatkom, kupil mi cokosku, ktoru lubim (orion -oriesok karamel) a orchideu do zbierky 😀 a este mi dal v Lidli akýsi mladenec ružicku 🙂

gelinka75
8. mar 2012

@vardzikova ja som nedostala nic od muza, chcel ma pozvat na obed aj to som zacvakala zo stravnych listkov 😀 😀 som ho ukecala, ze ved mame listky tak co

lucecita
8. mar 2012

@kikaneu to áno, už sa aj teším 😀 robím mu na papanie kapustné fliačky, to má rád 😉 a dnes som si robiila ráno test, že keď mám ten svátek 😀 ale len / tam bola 😠 a mrcha skoro žiadna, nechápem
@vardzikova ja som dostala od oca kvietok, od mami čokoládku a kus tlačenky 😀 a čakám na manžela, čo dostanem 😉 som prvýkrát jeho žena v tomto sviatku 😀

vavenecka
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a a tak volali nás na oslavu,len sme nemohli akurát,tak dodatočne 🙂 jasnééé,strááášne,ako budem celú sobotu drať stoličku na voľbách...isto tam ani net nebude...sa tu ukážem asi až v nedeľu niekedy večer 🙄 a ja som nedostala nič,len sms a pusu 😀 😀 😀 sa pýtam,že kde mám kvety a mm že,to ti mám furt kvety kupovať? (naposledy mi kúpil po dlllhej dobe na meniny 😀 )

kikaneu
8. mar 2012

@lucecita to máme aj my radi 🙂 ale u nás dnes varila mama krúpovú polievku 😀 juj, tak to ty si ďalšia záhada.....

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@kikaneu ano testik je biely ☹ jednočiarkovy 😔

kikaneu
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a čudné, nie?

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@kikaneu dalo sa to cakat 😖

kikaneu
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak ako u mňa.....och, nechápem....a najviac ma vie vytočiť, keď sa dozviem, že nejaká žena šla na potrat 😠

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@vavenecka aj cokosku ti kupit mohol 😀 ja keby som mm rano nenapomenula, tak mam tiez len pusu... 😀 ale potom sa pochlapil a kupil aj mojej mamke a sestre. mam chut na šampano, len neviem ci si mozem dat 😅

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@kikaneu tebe uz dosla mrcha?

kikaneu
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a hej, ja už som 3DC dnes

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@kikaneu ach jo ☹ ja by som mala dostat zajtra ☹

kikaneu
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale teplota vysoko, no nie?