icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
25. nov 2011

@gelinka75 ja sa ti na tom vôbec ne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale vôbec ne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uvidím ako ja, keď po niekoľkých týždňoch odmlky 😀

purina12345
25. nov 2011

@kikaneu cesta bola fajne, chvala bohu som postíhala všetky spoje tak už len opočívať 😝

eri28
26. nov 2011

@delideli dobre ranko ked sa vyspinkam okej, tak jupiiiiiii, j dnes do prace 😉

eri28
26. nov 2011

a ja mam tu krasnu antikoncepciu, cize cisti sa mi telo , aj hlava odpociva 😀 😀 😀 😀
Baby pekny dnik 😉

zuzanka9999
26. nov 2011

@delideli tak to je fakt rychlo, myslela som ze minimum dva tyzdne povies

nikinka1111
26. nov 2011

http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd dobré ránko, teplota sa zatiaľ stále drží hore... 🙂

delideli
26. nov 2011

@zuzanka9999 : ono to zalezi aj od predajcu ako rychlo to posle a akym spoobom,ale byva to dost rychle ,co mam ja skusenosti..🙂

delideli
26. nov 2011

@nikinka1111 : tak toto vyzera dooost dobre..drzim palce,ench sa takto udzri nejaky ten mesiac 🙂

kikaneu
26. nov 2011

@gelinka75 ahoj 🙂 tak ja stále nízko, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a egg hlienik stále nikde :/ ovu test si môžem robiť až poobede? či aj doobeda?

lucecita
26. nov 2011

@delideli ahojky, to znamená, že sa im to možno podarilo keď bude teplota dlhšie vysoko?

lucecita
26. nov 2011

bré ránko dievčatá, môj graf vyzerá takto : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

delideli
26. nov 2011

@lucecita : tak, tak..ak sa teplota bude drzat hore aj v case ked by mala prist mrcha a neklesne, tak je to dobre znameie..resp. v tehotenstve hormony drzia tu teplotu hore..

lucecita
26. nov 2011

@delideli diky za vysvetlenie...tak teda držím ti @nikinka1111držím palčeky, nech teplotka neklesne... 😉

gelinka75
26. nov 2011

@nikinka1111 ahoj, pekne ti stupla teplotka, nech sa len drzi tak ako je

@kikaneu, vidim, ze este stale nestupla, ale mas uz nejaky hlien, tak uz to isto pride, ved minuly mesiac si mala ovulku na 18 den 🙂
lucecita som zvedava na dalsi vyvoj 🙂
no a este moj graf, takze ja som 2DPO 😵 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 no len ma stve, ze dr povedal, ze som nemohla mat ovulku 😖 moze teplota stupnut bez ovulky? aj bolesti som mala 😀 @purina12345

kikaneu
26. nov 2011

@gelinka75 asi už zajtra stúpne, už ma pobolieva pravý vaječník asi od obeda a robila som si ovu test, druhá čiarka je trošičku slabšia, ale nie veľmi...odfotím a pridám foto 🙂

kikaneu
26. nov 2011

@gelinka75 nejde to, strašne rozmazaná foto....neviem ako mám ten test odfotiť, aby nebol rozmazaný 😠

gelinka75
26. nov 2011

@kikaneu skus z dialky a priblizit 🙂 mozno to pojde

kikaneu
26. nov 2011

@gelinka75 skúšala som kadejako 🙂 stále rozmazané, ale laurtika mi ukázala ako má vyzerať pozitívny a mojej čiaročke ešte chýba trochu intenzity 🙂 tak skúsim zase zajtra 🙂

barushkaaam
26. nov 2011

@purina12345

ja som tu dlhsie nebola, lebo minuly piatok som bola na prehliadke, zistili mi stale vysoku hladinu hcg, tak si ma rovno na Kramaroch nechali a zistili, ze ten prvy kyret, co mi robili tu v CR odflakli, tak ho museli robit znova tak snad uz bude len lepsie. Takze som absolvovala 2 kyrety v priebehu 10 dni a ten druhy den pred mojimi narodeninami....

lucecita
26. nov 2011

Ahojte dievčatá...môžem jednu intímnu otázku? Keď máte po snažilkovaní, tak z vás vyteká nejaká tekutina?

barushkaaam
26. nov 2011

@lucecita pokial myslis partnerova, tak ano....len to je normalne...to, co tam ma zostat tak tam zostane....ale predsa len lepsie, ked zostanes po styku chvilku lezat. Ber to len ako radu.

kikaneu
26. nov 2011

@lucecita kým ležím, tak nie, ale akonáhle vstanem, tak vyteká 😠 gravitácia nepustí 😎

barushkaaam
26. nov 2011

@lucecita jaj a este som pocula, ze je dobre, ked ma aj zena orgazmus. Lebo vraj tie stahy pri orgazme pomahaju spermiam plavat k vajicku rychlejsie.....neviem, ci je to pravda, ale u mna to fungovalo.

kikaneu
26. nov 2011

@barushkaaam aj ja som to niekde čítala, ale skúsenosť s tým nemám
@lucecita

lucecita
26. nov 2011

@kikaneu ja aj chvíľu ostanem ležať a podložím sa vankúšmi, ale potom to vytečie 😉 @barushkaaam o tom orgazme som aj ja počula a podarilo sa 😀 .... to čo sa tebe stalo mi je hrozne ľúto, držala som vám pästičky... a teraz si to znova prežívala...držkajte sa

barushkaaam
26. nov 2011

@kikaneu u mna to sice fungovalo, ale aj po 5 tyzdnoch skoncilo....teraz cakam, kym mi nabehne znova cyklus a skusime to znova

barushkaaam
26. nov 2011

@lucecita dakujem ti...2 kyrety v priebehu 10 dni daju zabrat ☹ uz som si siahla na uplne dno, tak snad uz bude len lepsie.........

lucecita
26. nov 2011

@barushkaaam neviem síce čo prežívaš, ale je hrozné čo sa stalo, a k tomu 2x si musela podstúpiť kyretáž, fuuuuu 😢 😢 😢 musíš proste ísť ďalej, ako sa hovorí, čas je liek, ale nikdy to neprebolí úplne...ale raz príde deň, keď sa budete tešiť z malinkého uzlíčka, pretože fazuľka tam hore vám ten uzlíček pošle...

kikaneu
26. nov 2011

@barushkaaam viem, čítala som, len som nevedela čo napísať, ale je mi to hrozne ľúto a teraz ešte toto, že druhýkrát....muselo to byť hrozné....dúfam, že sa z toho rýchlo dostaneš a čoskoro budú znovu // čiarky

kikaneu
26. nov 2011

@lucecita aj ja ostávam ležať, snažím sa čo najdlhšie, ale niekedy mi hrozne treba cikať, tak musím ísť alebo zaspávam, tak aj vtedy idem 🙂 my sme sa rozhodli skúsiť tú prstíkovú metódu 🙂 tak ideme na to, majte sa a dobrú noc 🙂