Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 hm tak to je zaujimave... asi nemame rovnaky druh tribulusu
@mel84 no pred mojim prvým a posledným pozitívnym tehu testom som vedela asi týždeň vopred, že je niečo inšie, boleli ma kríže, prsia, bruško nafuknuté... a boli // ........ teraz nič, len trošku bradavky keď jemne stlačím bolia a sem-tam bruško, ale jeme tu kadečo, takže to môže byť aj z tej zeleniny a nudlí 😀
@l_e_n_o_c_k_a máme značku EDENPharma, balenie 120 tabliet 😉
@vavenecka ahooooj, ja som dnes mala cely den upratovaci, dorabala som tortu a tak... mrcha zatial neprisla
@l_e_n_o_c_k_a my mame AMINOstar http://obchod.ronnie.sk/iframe/i_img.php?img=i6...
@l_e_n_o_c_k_a my máme toto: http://www.edenpharma.sk/produkty-pre-muzov/
zohnal nám kamarát doktor za lepšiu cenu z veľkoskladu 😉
@fifitko25 predoslu spravu som poslala sama sebe, ja som expertka 😀 ale ty si to pochopila...
kukala som na tu stranku co si mi poslala, chcela som pozriet zlozenie, no nie je to tam,,, aj my sme vyhodne kupili, 1balenie 120 tabletove sme zaplatili+ 1 balenie 120 tabletove zdarma ... som veeeelmi zvedava, ci to pomoze a bude lepsi spg
@l_e_n_o_c_k_a takže máš za sebou koopec dobre odvedenej roboty,čo? 😉 ja som tiež už upratala,až neprídeme do bordelu v nedeľu 😀
@vavenecka som nadavala ako pohan, ze naco nam bol taky domisko 😠 som 2 hodiny umyvala podlahy v celom dome,,, a boli ma pozriet neterky, maju prazdniny a nudia sa 😀 tak som im uvarila puding a troska sme pokecali.... a teraz som sama, vyberam a hladam nejake pekne spolocenske saticky...
to mi chces povedat, ze s tebou budem az v nedelu? 😢 zober noťas so sebou 😉
@l_e_n_o_c_k_a no hlavne pre toto som rada bytu 😀 jeej,tak si mala návštevu 🙂 ja už sa teším,keď sa do PB presťaujeme,tam ma dúfam budú z rodinky častejšie navštevovať 😉 a aké šatky hľadáš?teda kam?...no mojka,veru až v nedeľu...jedine,že by som bola zajtra na mobile na nete,ale predpokladám,že tam wifi nebude 😖 a noťas sa mi neoplatí,lebo zajtra budem celý deň mimo a v nedeľu keď vstaneme,tak do kostola,potom idem k babke a tete a ujovi,takže by som sa naň ani nedostala 😅 ale večer som na koňovi ako na koni 😀 😀 😀 😀
@vavenecka no máriška, ty mas o program postarane 😀
saty hladam na sestrinu svadbu - to chcem dlhe, a sesterka ide mat 40-ku, tak chcem nejake kokteilove, mam uz skoro vybrane, budem objednavat z UK

@mata_ba no tak to su v pohode ceny. len nech nam to pomoze 🙂