icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba no tak to su v pohode ceny. len nech nam to pomoze 🙂

fifitko25
9. mar 2012

@mata_ba ahoj, výborne 😉 od včera sme v Pekingu, je tu suprovo 🙂 pekné megamesto, dokonca aj veľmi dobre udržiavané a čisté 😉 a kopu krásnych pamiatok, dnes sme boli v tom zakázanom meste - palácovom komplexe, kde žilo 22 cisárov, 3000 konkubín a kopu personálu 😀

mel84
9. mar 2012

@mata_ba dakujem🙂 si poklad, esteze sa mam ist kam vyplakat🙂

mel84
9. mar 2012

@fifitko25 nooooo vyzera to tak:( dufam ze si uzivas cinu a fazulka uz kvitne v brusku;)

mata_ba
9. mar 2012

@anett6212 presne taaak..pre drobceka vsetko 🙂

@fifitko25 waaaaw...a ten strom si uz nasla?? 😀

@mel84 ale prosim ta...nemas za co.. kedykolvek... 😉

fifitko25
9. mar 2012

@mel84 užívame, ale asi bez fazuľky... necítim absolútne nič, mrcha by mala byť 14.3. a obávam sa, že aj bude ☹

fifitko25
9. mar 2012

@mata_ba našla som jeden strom - dvojstrom, vraj je považovaný za najstarší v tom komplexe a sú to vlastne dva stromy zrastené do seba - symbolizujú rodinu, harmóniu, šťastie a deti 😀 tak sme si ho cvakli 😀

mata_ba
9. mar 2012

@fifitko25 tak to uz ked ste si strom cvakli,to uz musi byt drobec 😀

mata_ba
9. mar 2012

@fifitko25 a inak tie foto su super 🙂

fifitko25
9. mar 2012

@mata_ba aj keď by sme veľmi chceli, ale asi aj tento mesiac ideme "naprázdno" 😒

mata_ba
9. mar 2012

@fifitko25 hmm...to este nemozes vediet 😉

fifitko25
9. mar 2012

@mata_ba 🙂 neviem, ale cítim to tak..... a žena by mala vycítiť, že sa niečo deje .... 😒

mel84
9. mar 2012

@fifitko25 neboj ja som nemala absolutne ziadne priznaky..akurat som nemala prekramove priznaky, takze never tomu🙂 a ten strom vam urcite prinesie drobceka🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@fifitko25 hm tak to je zaujimave... asi nemame rovnaky druh tribulusu

fifitko25
9. mar 2012

@mel84 no pred mojim prvým a posledným pozitívnym tehu testom som vedela asi týždeň vopred, že je niečo inšie, boleli ma kríže, prsia, bruško nafuknuté... a boli // ........ teraz nič, len trošku bradavky keď jemne stlačím bolia a sem-tam bruško, ale jeme tu kadečo, takže to môže byť aj z tej zeleniny a nudlí 😀

fifitko25
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a máme značku EDENPharma, balenie 120 tabliet 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@vavenecka ahooooj, ja som dnes mala cely den upratovaci, dorabala som tortu a tak... mrcha zatial neprisla

fifitko25
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a my máme toto: http://www.edenpharma.sk/produkty-pre-muzov/
zohnal nám kamarát doktor za lepšiu cenu z veľkoskladu 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@fifitko25 predoslu spravu som poslala sama sebe, ja som expertka 😀 ale ty si to pochopila...
kukala som na tu stranku co si mi poslala, chcela som pozriet zlozenie, no nie je to tam,,, aj my sme vyhodne kupili, 1balenie 120 tabletove sme zaplatili+ 1 balenie 120 tabletove zdarma ... som veeeelmi zvedava, ci to pomoze a bude lepsi spg

mata_ba
9. mar 2012

@fifitko25 aaale...kolko bab ani netusilo,ze co a ako 😉

e.l.i
9. mar 2012

@fifitko25 no ja tiez sa necitim ze by sa mi nieco uhniezdovalo...skor sa chysta mrska aj u mna

@mata_ba no aj ked to este nieje klasicke spinenie... bo som asi mala 3 malicke bodky krvicky...a len na papiery mam take svetlucko ruzove.. tak som zvedava,, aka bude zajtrajsia teplotka....

mata_ba
9. mar 2012

@e.l.i juuuj,tak treba pockat do zajtra...lebo toto moze byt uuuplne uhniezdovanie..kolky DPO si?

vavenecka
9. mar 2012

@mata_ba my tiež k svokre 😀 ale moc si ju "neužijem" našťastie 😠 😀

vavenecka
9. mar 2012

@fifitko25 ahooj 🙂 no zatial ee,dnes sme mali prvé školenie,v pondelok druhé a potom bude ešte taký skúšobný hovor a po ňom asi vyberú tých,čo budú najlepší 🙂 ale najskôr je to na dohodu,potom TPP,čo mi vyhovuje,keďže sa chcem hodiť na PN niekedy 😀

e.l.i
9. mar 2012

@mata_ba podla grafiku.. hmm cca 10-13DPO...neviem presne ktory den bola ovu..ak podla poslednej nizkej teploty..som 12DPO...to uz malo byt uhniezdene,.,hmmm..ani vlastne neviemmm 😕

vavenecka
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a takže máš za sebou koopec dobre odvedenej roboty,čo? 😉 ja som tiež už upratala,až neprídeme do bordelu v nedeľu 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@vavenecka som nadavala ako pohan, ze naco nam bol taky domisko 😠 som 2 hodiny umyvala podlahy v celom dome,,, a boli ma pozriet neterky, maju prazdniny a nudia sa 😀 tak som im uvarila puding a troska sme pokecali.... a teraz som sama, vyberam a hladam nejake pekne spolocenske saticky...
to mi chces povedat, ze s tebou budem az v nedelu? 😢 zober noťas so sebou 😉

vavenecka
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no hlavne pre toto som rada bytu 😀 jeej,tak si mala návštevu 🙂 ja už sa teším,keď sa do PB presťaujeme,tam ma dúfam budú z rodinky častejšie navštevovať 😉 a aké šatky hľadáš?teda kam?...no mojka,veru až v nedeľu...jedine,že by som bola zajtra na mobile na nete,ale predpokladám,že tam wifi nebude 😖 a noťas sa mi neoplatí,lebo zajtra budem celý deň mimo a v nedeľu keď vstaneme,tak do kostola,potom idem k babke a tete a ujovi,takže by som sa naň ani nedostala 😅 ale večer som na koňovi ako na koni 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@vavenecka no máriška, ty mas o program postarane 😀
saty hladam na sestrinu svadbu - to chcem dlhe, a sesterka ide mat 40-ku, tak chcem nejake kokteilove, mam uz skoro vybrane, budem objednavat z UK