icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
9. mar 2012

@vavenecka nemate spolu dobre vztahy?ja so svokrovcami byvam 🙂 a nastastie super... 🙂

@e.l.i noo,to mas ale individualne..ono je priemer uhniezdovania na nejaky 4-10 DPO...a ty nie si az tak daleko..treba pockat..nic ine nezostava..

vavenecka
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ani nehovor 😀 ale oddych od PC sa mi aj zíde 😉 len mi budeš chýýýbať 😒 no tak to som zvedavá,čo vyberieš 😉 a z UK odkiaľ?

vavenecka
9. mar 2012

@mata_ba ale akože dá sa,kým nezačne hovoriť,že jem málo zeleniny a bla bla,starať sa do toho,do čoho ju nič 😠 ale našťastie sa to stáva menej často a rovnako málo ju aj vidím 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@vavenecka aj ty mi budes chybat, uz teraz placek ☹ 😢 😢 😢 kedy odchadzate?

mata_ba
9. mar 2012

@vavenecka tak to ja nastastie taketo problemy nemam...ona praveze ked vari maso na stave so sampinonmi,tak mne odoberie a da bokom este bez nich..lebo vie,ze ich nelubim...a pritom by som ich len mohla dat nabok taniera 🙂

vavenecka
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a okolo ôsmej asi,ešte sa idem osprchovať,ešte bagety obložím a pôjdeme 😒

vavenecka
9. mar 2012

@mata_ba páááni,tak to si sa dobre vydala 😉 je fajn mať dobrú svokru...ako ani tá moja nie je zlá,ale keď ja neznášam,keď sa do mňa ktosi stará 😠

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@vavenecka si radsej mala prist na vikend ku mne, bo budem uplne sama 😖

vavenecka
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a kokooooos,to mi hovoríš až teraz? 😠 by som hneď išla 😉 no musím na tie voľby,ale prvý a posledný raz....toľko hodín a ešte aj tú smiešnu sumu nám zdania a ešte aj zdravotné musia platiť...akože koniec...

mata_ba
9. mar 2012

@vavenecka to ano...ja na svokrov nemozem nic zle povedat..samozrejme,vsetci mame svoje muchy..ale oni su hotova vyhra..aspon zatial 😀

babulky,neuveritelne,ale idem domov z robotky..krasny vikendik vam zelam 🙂 papaa

vavenecka
9. mar 2012

@mata_ba no to máš naozaj super,hlavne,keď s nimi bývaš 🙂 aj tebe mojka krásny víkendík,papik,čítame sa v nedeľu 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@vavenecka prid do nasej volobnej komisie 😀 to by si mala z nasho domu asi 1 minutku 😀 prist mozes kedykolvek, zvlast ked je mm v praci, aspon by mi nebolo smutno... dala som si na ksicht pletovu masku, teraz keby si ma videla, tak sa asi zlaknes 😀 a si viem zivo predstavit naše zvítanie, najprv 5 minutový piskot a smiech a potom by sme si mozno aj ruky podali 😀

vavenecka
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a heh,no by na mňa kukali,že čo tam chcem 😀 musíme sa dohodnúť,aj keď Zuzka príde a dobehneme ťa pozrieť 😉 no mojka,idem off,nech to ešte postíham všetko...tak sa mi maj krásne,uži si víkendík a nejako to vydrž bezomňa do nedele,veď to už je za chvíľku 😉 😀 😀 paapaaaa zlatoooo 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@vavenecka si sa pytala na stranku, z ktorej budem objednavat saty, tak z tejto http://2012.tidebuy.com/2012-Prom-Season-7281/

vavenecka
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a kráááásne šatičky sú tam,to si isto niečo vyberieš 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. mar 2012

@vavenecka jasne, ked dojde naša čínanka, tak sa dohodneme,,, ale z tym, ze tu ostanete na noc 🙂 držkaj sa mi, uz sa tesim na nedelu 🙂 papiiik 🙂

vavenecka
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a jeeej,to by bolo supeeer 😉 dúfam,že sa podarí 🙂 paaaps

kandee1201
9. mar 2012

@anett6212 ahoj hej uz poslala aj mne 😉

lucecita
9. mar 2012

@kikaneu ahoj mojka...ako dneska? ja som total na prt ☹ treští mi v hlave, je mi na grc...zasa migréna a nie a ni sa jej zbaviť ☹ ani prsty do úst nepomohli, len ma vynaťahovalo ale negrckala som ☹

kandee1201
9. mar 2012

caute kocky no ja som vcera mala tahaveho hlienu ne rozdavanie 😉 ale na ovu teste len duch 😨 dnes uz hlien vodnaty ale krcok otvoreny a makky tak ja uz som z toho jeleeen 😖 kedy je ta ovulka no ale aby som ju neprepasla rano po nocnej som ani spat nesla ale sla som sa s mojim povozit na kamione a poistili sme to na 3x 😀

palculienka2011
9. mar 2012

caute babky, ehm http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e no a 1dc....ale neva, dosla skorej ako mala, tak aspon nebudeme stracat cas. Len sa s vami chcem na tento cyklus rozlucit, lebo sme sa s mm dohodli ze taktika na tento mesiac je ziadne fertility, koniky, dzusy, vitaminy atd.... 😉 drzim vam vsetkym palce najviac ako viem a ozvem sa cca o mesiac 🙂 🙂 🙂 budete mi chyyyybat, ale je mi to treba 🙂

kikaneu
9. mar 2012

@lucecita ahoj moja, ja som mala fajn deň, len dosť náročný...teraz sme dobalili mäso do mrazáku 🙂 kúpili sme hovädzinu od uja, tak už sa vytešujem na ňu 🙂 a tiež ma bolí hlava, ale len trochu, našťastie.....juj, chúďatko moje, dúfam, že ti to dozajtra prejde, nech si užiješ voľnú sobotu 😉

kikaneu
9. mar 2012

@palculienka2011 ahoj, juj škoda....ale s tou pauzou máš pravdu, ja si asi tiež takú dám, no až od budúceho cyklu, tento ešte meriam 🙂 drž sa, prajem pekný mesiac 😉

fifitko25
10. mar 2012

@palculienka2011 aj ty nám budeš chýbať ... Snáď sa to uz konečne podari 😉

mata_ba
10. mar 2012

Dobre ranko lasky..musim sa vam pochvaaaaalit..dnes rano o 6 sa narodil svagrinke maly jurkooo 🙂 tak ho ideme zajtra prvykrat vystiskat 🙂 a inak moja teplota na hov..,ale to teraz nie je podstatne 😉 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
ideme teraz do ba..tak peknyyy dnik 🙂

spula22
10. mar 2012

@fifitko25
@mata_ba
@kikaneu
@palculienka2011
@kandee1201
@lucecita
@vavenecka dobre ranko bambulky 😀 ako sa mate? dufam, ze super. ja som ani nestihla na PC byt tento tyzden ☹. mame nieco nove, nejke tehulky nam nepribudli?? 😀

spula22
10. mar 2012

@palculienka2011 tak teda dzrim palce 😀 snad to uz vyjde 😀

spula22
10. mar 2012

@mata_ba jeej gratulujem 😀 tak ho chod pekne vmojkat a nech sa ti pekne prilepi 😀

lucecita
10. mar 2012

@palculienka2011 mojka, to ani nie je pravda, že už aj ty...toto je fakt nespravodlivé...ja tiež tento cyklus vypínam so všetkým, ale ináč ako ty, keď sa o mesiac prihlásiš, pochopíš 😉 tak sa pekne opatruj, nestresuj a užívajte si s drahým samých seba...už teraz chýbaš, ale teším o mesiac 🙂
@kikaneu avooooj, mňa tá hlava ani neprešla...bolí aj teraz, len menej ako včera ☹ pijem kávičku, už pijem jednu denne buď ráno alebo keď prídem z roboty...prezliekam perinky, pôjdem pozametať bytík, pleštím ich do práčky a pôjdem odvoliť a k našim 🙂 a potom večer ku kámoške, čo sme mali ísť včera, ale mm musel dokončiť článok, tak sme to presunuli na dneska 🙂
@spula22 avoooooj...myslím, že žiadna nová tehu...nejak to tu uviazlo a deťom sa nejak nechce 😠 a ty ako sa cítiš?