icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
11. mar 2012

@kikaneu ach bidaci deti ale ty sa budeš mať fajn ved teba sa to tak netýka 😀 😀 och ked ja si spomeniem ja som už monitor nestihla to bolo rok po mne ale na maturity no to bolo niečo neskutočne alebo skušky na strednu školu hrúúúúza des ale prešila som to a som tu 😀

vardzikova
11. mar 2012

@lucecita 😵 😵 😵 😵 ahoooj puska 😀

l_e_n_o_c_k_a
11. mar 2012

@vardzikova veeeru, dobre si to zhodnotila... pred potratom som mala vsetko OK, mrska byvala slaba, maximalne4 dni

kikaneu
11. mar 2012

@lucecita pohoda, nemusíš sa ospravedlňovať, mňa také neurazí 😀 a veru, mne to takto vyhovuje 🙂 dobrú chuť 🙂 ja už som mala aj večeru aj polovicu ružového grepu, mňamka 🙂

vardzikova
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ej do rite ... a doky ti nepovedal žeby sa to dalo upraviť nieako liekmi ja viem lasko že sa snažiš o mimi ale aspon na take dva mesiace aby si si dala pauzu aby sa ta mrcha konečne spametala ...

kikaneu
11. mar 2012

@vardzikova veru, ani ja som monitor už nepísala, ale skúšky na strednú dvakrát a tá matura bola fakt hrôza....ešteže ma aspoň na výšku prijali bez skúšok 🙂 hej, ja sa teším, budem mať pohodu a tichučko, lebo deti nebudú vystrájať 🙂

l_e_n_o_c_k_a
11. mar 2012

@kikaneu krvny obraz mam v poriadku, robili mi ho minuly tyzden... ja som z toho jeleň
@lucecita niekedy mi ten doktor pripada ako uplny idiot... ale ked nemam za neho nahradu... ascorutin si mam dat 1 či 2?

kikaneu
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a hmm, tak to je potom fakt zvláštne, keď je krvný obraz v poriadku.....tak možno bola vysoká sliznica, keď taká silná mrcha....čo píšu v letáku?

lucecita
11. mar 2012

@kikaneu pcheeee, grep ružový máme aj my a dám si aj ja 😀 😀 😀 😀 😀 idem na ten rožtek 😉
@vardzikova micik ako sa máme?

vardzikova
11. mar 2012

@kikaneu ja som neznašala to psychické vypätie kedy nevieš ako to dopadne a či sa z toho všetkeho neposerkaš ... joooj ale jak mi je teraz fajn ale na vyšku by som chcela ale ešte neviem ake zameranie by ma zaujimalo ... 😖

vardzikova
11. mar 2012

@lucecita micik vyborne 😝 😀 konečne vyborne a konečne mi nieje zle a konečne negrcam a konečne už neviem čo 😀 ale je mi fajn a ty ako cicuš?

kikaneu
11. mar 2012

@lucecita daj si 🙂
@vardzikova niečo mi hovor, ako nás dusili po štátnici, kým sme čakali na výsledky....som bola vo vlastnej šťave.....povedala som si vtedy, že nikdy viac to už nechcem absolvovať 😝 nevieš? hm, tak porozmýšľaj nad tým, 😉 isto ti niečo napadne

vardzikova
11. mar 2012

@kikaneu ked mna stale lakala policajna akademia ale nemam nato fyzičku...ved by som tam jazyk vyplula

kikaneu
11. mar 2012

@vardzikova mňa také nikdy nelákalo, ja som odmalička chcela byť učiteľkou 😀

vardzikova
11. mar 2012

@kikaneu tak to aj moja sestra od malička ... o ničom inom vlastne ani nehovorila my aj ked sme boli male deti tak sa stale chcela hrať na učiteľky a ja som stale musela byť iba žiačka 😠 už vtedy ma to nieak nebavilo 😀

lucecita
11. mar 2012

@vardzikova ja bohovo, ľavobok pobolieva celý víkend ☹ a kupujeme bytík, neviem či som sa ti pochválila, tak kukáme na nete obyvky a stoly so stoličkami do kuchyne 🙂
@kikaneu už tlačím do seba dva rožky so syrokrémom, suchú salámku a papriku 😀

l_e_n_o_c_k_a
11. mar 2012

@vardzikova uz nie je cesty späť, buduci mesiac nas caka IUI, takze ziadna pauza 😀

@kikaneu ved to je to, ze nemam letak 😀 idem pohladat na nete

l_e_n_o_c_k_a
11. mar 2012

@kikaneu 1-2 tablety 3krat denne, tak si dam 2

janie80
11. mar 2012

@kikaneu
@l_e_n_o_c_k_a
@lucecita
@vardzikova dakujem za privitanie, kocky 😉

jajaaaaa
11. mar 2012

Ahojte, som tu nova a chcela by som sa poradit. Snazim sa otehotniet prirodzene asi rok, ale nejako extra to neprezivam, ani sa nepozorujem,Dnes som 9DPO a mam take cudne priznaky, ktore neviem k comu pripisat. Vcera som mala slabe spinenie, aj kvapka krvi tam bola, dnes sa to este rano slabo objavilo. Priserne ma bolia prsia, ale pripisovala som to chrbtici, lebo je to taka ostra bolest akoby pod prsnikmi. Vcera som si vyzliekla podprsenku, a mala som komplet zacervenane okolie bradaviek. Boli ma brucho ako pri MS, ale ma byt az o 5 dni. Myslite, ze blbnem, alebo sa mam tesit? Apropo, dnes som prespala cely den, co sa mi nezda... Ste tu mozno aj skusenejsie, tak prosim o radu. Dakujem pekne 🙂

l_e_n_o_c_k_a
11. mar 2012

@jajaaaaa test si si nerobila?

janie80
11. mar 2012

@jajaaaaa podla mna to vyzera velmi dobre, ale este by som sa velmi netesila... Este je skoro robit test, mozno o take 2-3 dni, aj to moze byt len dusik... Ale velmi drzim palce, nech su to vysnivane // 😉

kikaneu
11. mar 2012

@vardzikova aj tou učiteľkou je nakoniec?
@lucecita dobrú chuť moja 🙂
@l_e_n_o_c_k_a dúfam, že ti pomôžu a mrcha sa zmierni 😉

kikaneu
11. mar 2012

@jajaaaaa aj podľa mňa to vyzerá sľubne, no na test je ešte skoro...ale o také tie dva-tri dni to môžeš skúsiť 😉 držím palce

lucecita
11. mar 2012

@jajaaaaa no a si tehu aj podľa mňa...ale fakt vydrž a tak utorok alebo stredu ráno testni 10tkovým a uvidíš a samozrejme chceme vedieť výsledok 😉 držím palce, nech si nájdeš //
@kikaneu už som napapaná, asi prasknem a idem na ten grep ešte 😀

kikaneu
11. mar 2012

@lucecita nepreháňaj to, aby si nepraskla 🙂 ja už tú alchemilku vypila 🙂 inak, prišla som na to, že prečo mi nechutila (lebo už mi chutí) .....mala som blbú značku....došla, kúpila som inú a táto je oveľa lepšia 😀

jajaaaaa
11. mar 2012

dakujem 🙂 s testom urcite pockam, je mi jasne, ze to nema vyznam,.. ale uz som zrela na tabletku, lebo uz ma vsetko boli aj ked chodim 🙂 no - uvidi sa...

janie80
11. mar 2012

@lucecita ja som mala na veceru laskonku... 😅 😅 😅 😀 😀 😀

janie80
11. mar 2012

@jajaaaaa siiiiiiilno drzim palce... 😉 potom napis, ako to dopadlo 😉

lucecita
11. mar 2012

@kikaneu nebooooj, ja tak ľahko neprasknem 😀 a a akú máš značku, pošli obrázok ja mám takúto :