icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale neboj mojka ... všetko zvladneš a všetko bude fajn 😀 čo fajn všetko bude supeer

kikaneu
11. mar 2012

@vardzikova niekedy je to veľmi ťažké...byť objektívna 😉
@lucecita tak máme rovnakú značku alchemilky, super 🙂 som zvedavá na naše zajtrajšie teploty 🙂

vardzikova
11. mar 2012

@kikaneu mojka piješ alchemiku a neskušala si afroditin čaj zdravia? je tam tiež alchemika a je oooveľa chutnejši taky medovi

kikaneu
11. mar 2012

@vardzikova neskúšala.....teraz som objavila tú pd fytopharmy a tá mi chutí 😉

vardzikova
11. mar 2012

@kikaneu aha tak to je potom fajn lebo ja som alchemiku veľmi nemohla mne to veľmi nechutilo ale ten druhy bol vyborny 😀

lucecita
11. mar 2012

@kikaneu aj ja som zvedavá na teploty...porovnáme zajtra večer 😉
@vardzikova 😉
baby idem off, zaspávam pri telke...prajem krásny zvyšok večera, dobrú noc a vidíme sa zajtra 😉

vardzikova
11. mar 2012

Ok babky idem ja spať lebo som akasi unavena prajem krasny zvyšok večera

@kikaneu

l_e_n_o_c_k_a
11. mar 2012

@vardzikova
@lucecita
@kikaneu dobru noc babulky

kikaneu
11. mar 2012

@vardzikova
@vardzikova
@l_e_n_o_c_k_a dobrú noc dievčatá 🙂 vidíme sa zajtra 😉

lucecita
11. mar 2012

@kikaneu 2x vardzikova...a ja som kde??????? 😝 😀 🙄

kikaneu
11. mar 2012

@lucecita vidíš, istý znak toho, že aj ja už spím na nohách a s otvorenými očami ....prepáč moja....tak tebe teraz dobrú noc 😉

lucecita
11. mar 2012

@kikaneu ja som vedela, že to musí byť len preklep 😀 😀 😀 dobrú moja...papa zajtra 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
fifitko25
12. mar 2012

@lucecita ahoj mojka mrcha by nemala dôjsť vo štvrtok.... Ale neviem, Včera sa mi zdalo, že mi krcok klesol smerom dolu a to asi nie je dobre znamenie ☹ uz cítim bruško na mršku a sem-tam trosku prsia, nie bolest ale citlivejsie bradavky...

fifitko25
12. mar 2012

@jajaaaaa vitaj 😉 nech sú z tých príznakov // 🙂 😉 vyzerá to dobreeeeeee

fifitko25
12. mar 2012

@pacica mojka tak sa aj ty opýtaj, čo tu nové, ako sa máme a kľudne smeruj správu aj konkrétnym osobám.... tiež píšem kočkám adresne , málokedy bez adresy a ak tak urobím, neočakávam odpoveď 🙂 je to diskusné fórum, musíš počítať, že nie vždy sa tu nájde niekto, kto vie odpovedať na všetky otázky, ktoré sa tu položia... ale keď vieme, tak si poradíme... preto nevidím dôvod, aby si sa hnevala 😉

fifitko25
12. mar 2012

@mezike ako napísala @lucecita : želám ti príjemné tehulkovanie a užívaj si to !! je to určite skvelý pocit - ale prosím ťa, odpusti si tie poznámky, čo si mala, aj mňa osobne sa to dotklo... ty si ani nevieš predstaviť, čo tu niektoré prežívame a aké ťažké je stať sa matkou, po čom veľmi túžime.... mala si neuveriteľné šťastie, tak sa opatruj a nebuď na ostatných nepríjemná..... 😒 😒

vardzikova
12. mar 2012

Dobre ranko ... ako pozeram tak pozeram asi som tu iba ja 😀 takže si budem viesť monológ 😀

janie80
12. mar 2012

Dobre ranko 😉 dnes to vyzera na pekny den... Skoda, ze pracovny... 😝 Ja dnes 54DC, teplota hore, tak snat to zajtra padne a pride mrcha... 😉

mata_ba
12. mar 2012

Dobre ranko...co noveho sa tu udialo cez vikend?

isabellaa
12. mar 2012

Ahojte kocky, ako sa dnes mate?

spula22
12. mar 2012

@lucecita hehehe a hlavne vam cez PC posielam tehu virusiky....aspon sa snazim 😀 😀 😀

spula22
12. mar 2012

@mata_ba
@vardzikova
@fifitko25
@kikaneu
@lucecita a ostatne 🙂caffte lasky 😀 ako mate?? dufam, ze sa mate dobre a pekne vykrocite do noveho tyzdna tou spravou nozkou 😀 😀 😀

mel84
12. mar 2012

pekne ranko kocky, dnes som po troch tyzdnoch v praci, dufam ze to psychicky zvladnem....je mi tazko na dusicke 😒

mata_ba
12. mar 2012

@vardzikova ahoj mamina 🙂 uz ti byva lepsie ci stale grckas?

@isabellaa ahojky...ako sa dari?

@janie80 ahojky 🙂 ja ta az dnes vitam,lebo cez vikend som tu poriadne nebola,len nakuknut 🙂 tie tvoje problemy ma mrzia...ale moc drzim palce,nech sa vsetko na dobre obrati a o co najskor 🙂 ja sa teraz neviem dockat mrchy,lebo idem nasadit clostil na rast folikov...dnes som 25 DC,asi anovulacny cyklus...dufam,ze sa moc nenacakam ☹

mata_ba
12. mar 2012

@spula22 ahoj zlaticko 🙂 ako sa mi mas?sme dlhsie nepopisali..ja som dnes 25 DC a asi anovulak ☹ duuufam,ze mrcha nebude dlho meskat,nech nabehnem na clostil... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mata_ba
12. mar 2012

@mel84 ahoj..moc ti drzim palceky...bude to okej 😉

spula22
12. mar 2012

@mata_ba ja sa mam ok 🙂 nestiham ani nic ....ale toto co ma uz byt co ?☹ a u dokyho si nebola???