Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova niekedy je to veľmi ťažké...byť objektívna 😉
@lucecita tak máme rovnakú značku alchemilky, super 🙂 som zvedavá na naše zajtrajšie teploty 🙂
@kikaneu mojka piješ alchemiku a neskušala si afroditin čaj zdravia? je tam tiež alchemika a je oooveľa chutnejši taky medovi
@vardzikova neskúšala.....teraz som objavila tú pd fytopharmy a tá mi chutí 😉
@kikaneu aha tak to je potom fajn lebo ja som alchemiku veľmi nemohla mne to veľmi nechutilo ale ten druhy bol vyborny 😀
@kikaneu aj ja som zvedavá na teploty...porovnáme zajtra večer 😉
@vardzikova 😉
baby idem off, zaspávam pri telke...prajem krásny zvyšok večera, dobrú noc a vidíme sa zajtra 😉
Ok babky idem ja spať lebo som akasi unavena prajem krasny zvyšok večera
@vardzikova
@lucecita
@kikaneu dobru noc babulky
@vardzikova
@vardzikova
@l_e_n_o_c_k_a dobrú noc dievčatá 🙂 vidíme sa zajtra 😉
@pacica mojka tak sa aj ty opýtaj, čo tu nové, ako sa máme a kľudne smeruj správu aj konkrétnym osobám.... tiež píšem kočkám adresne , málokedy bez adresy a ak tak urobím, neočakávam odpoveď 🙂 je to diskusné fórum, musíš počítať, že nie vždy sa tu nájde niekto, kto vie odpovedať na všetky otázky, ktoré sa tu položia... ale keď vieme, tak si poradíme... preto nevidím dôvod, aby si sa hnevala 😉
@mezike ako napísala @lucecita : želám ti príjemné tehulkovanie a užívaj si to !! je to určite skvelý pocit - ale prosím ťa, odpusti si tie poznámky, čo si mala, aj mňa osobne sa to dotklo... ty si ani nevieš predstaviť, čo tu niektoré prežívame a aké ťažké je stať sa matkou, po čom veľmi túžime.... mala si neuveriteľné šťastie, tak sa opatruj a nebuď na ostatných nepríjemná..... 😒 😒
Dobre ranko ... ako pozeram tak pozeram asi som tu iba ja 😀 takže si budem viesť monológ 😀
Dobre ranko 😉 dnes to vyzera na pekny den... Skoda, ze pracovny... 😝 Ja dnes 54DC, teplota hore, tak snat to zajtra padne a pride mrcha... 😉
Dobre ranko...co noveho sa tu udialo cez vikend?
Ahojte kocky, ako sa dnes mate?
pekne ranko kocky, dnes som po troch tyzdnoch v praci, dufam ze to psychicky zvladnem....je mi tazko na dusicke 😒
@vardzikova ahoj mamina 🙂 uz ti byva lepsie ci stale grckas?
@isabellaa ahojky...ako sa dari?
@janie80 ahojky 🙂 ja ta az dnes vitam,lebo cez vikend som tu poriadne nebola,len nakuknut 🙂 tie tvoje problemy ma mrzia...ale moc drzim palce,nech sa vsetko na dobre obrati a o co najskor 🙂 ja sa teraz neviem dockat mrchy,lebo idem nasadit clostil na rast folikov...dnes som 25 DC,asi anovulacny cyklus...dufam,ze sa moc nenacakam ☹
@spula22 ahoj zlaticko 🙂 ako sa mi mas?sme dlhsie nepopisali..ja som dnes 25 DC a asi anovulak ☹ duuufam,ze mrcha nebude dlho meskat,nech nabehnem na clostil... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

@l_e_n_o_c_k_a ale neboj mojka ... všetko zvladneš a všetko bude fajn 😀 čo fajn všetko bude supeer