icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mel84
12. mar 2012

@mata_ba ahoj, dakujem 🙂 vidim, ze aj ty mas svoje starosti 😒 a ako si dopadla u lekara? som to nejak nesledovala posledny mesiac, nestihala som..

spula22
12. mar 2012

@fifitko25 cicka ziadnu mrchu neceme 😠 , tk nech ani nechodi 😉

mel84
12. mar 2012

@spula22 ahoj🙂 posli aj na mna ten virus, lebo ten posledny co som chytila nejak rychlo vyprchal 😒

mel84
12. mar 2012

@isabellaa pekne ranko 🙂

spula22
12. mar 2012

@mel84 milacik , ved ja na vsetky posielam virus....kazdej jednej co najviac 😀

mata_ba
12. mar 2012

@spula22 @mel84 bola som u dokiho vo stvrtok na krvicku...a aj mi spravil vnutorne sono...vajkno co som mala vlavo na 13 DC tam uz nebolo,tak bud sa vstrebalo alebo prasklo..aj som tam mala nejaku tekutinku,co by malo byt asi po prasknuti,ale tak teplota nenasvedcuje..ved ju mam nizsiu ako normalne mavam...a vo svtrtok som mala 13 mm vajko vpravo...ale tak neviem no...cez den sice mam slabunky vodovy vytok a len vecer egg hlienik na toaletaku,ale to je tak vsetko...ale vcera som skusala krcok a uz je nizzsie..aj ked nie je uplne tvrdy..tak neviem....

azzura
12. mar 2012

dobre ranko...........4DC

mel84
12. mar 2012

@mata_ba mmmm 😒 mozno len blbne teplomer 😀

mel84
12. mar 2012

@spula22 ved ja viem 🙂 🙂 🙂 a dakujem 🙂 ako sa ma inak babatko? nechas si zistit pohlavie?

spula22
12. mar 2012

@mata_ba divne...... 😒

spula22
12. mar 2012

@mel84 😀 babajko sa ma super 🙂ani neviem, ze ho mam, len ma bolia prsia a doslova by som vkuse "zrala" sladke 😀. jasne, ze dam ak sa teda bude dt, ale planujeme aj 4D sono, takze sa uvidi 😀 mne osobne by sa viac pacila ta nasa Dominicka 😀 , tak uvidime 😀. vo stvrtok idem k dokymu, tak mozno uz bude prekvapko odhalene 😀

mata_ba
12. mar 2012

@mel84 to nie..v sobotu sme slavili svagrove novorodeniatko a spala som menej nez zvycajne a trosku stupla teplota..a dnes zase dole...

@spula22 ani mi nehovor..nervy mam...uz chcem mrchuuu 😀

@azzura ahoj...takze teraz idete uz na to? 😉

azzura
12. mar 2012

@mata_ba cau, uz dnes som si dala 1tbl. clostilu......takze buducu tyzden ma caka IUI 😒

spula22
12. mar 2012

@azzura ajoj micka 🙂 tak zas odznovu??

kikaneu
12. mar 2012

@spula22 ahoj 🙂 no ja sa mám zatiaľ fajn, hoci vstávať sa mi ráno nechcelo.....ale teší ma, že sviti slnko 🙂 aspoň niečo keď už je pondelok 😀

azzura
12. mar 2012

@spula22 ahojko, hej, ale uz nie prirozdene....budem mat sex so striekackou 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
12. mar 2012

@kikaneu ahoj, u nas je fuj pocasie 😠

spula22
12. mar 2012

@kikaneu hehe aspon nieco 😀 ja mam poobednu tento tyzden, tak sa mi bude vstavat tazko az zajtra☹, lebo pridem o pol 11 len domkov a kym zaspim...a maly uz o 6 vstava 🙂

mel84
12. mar 2012

@spula22 jeeeej, tak dufam ze bude Dominika, krasne meno 🙂 aj patrik je strasne krasne, jedno z mojich top, ale mm asi neprehovorim 🙂

kikaneu
12. mar 2012

@azzura ahoj.....škoda....ale keď je u vás fuj, tak ono to príde aj k nám....aspoň teda väčšinou to tak je....a inak ako?

spula22
12. mar 2012

@azzura ahoj 🙂 fuuuha, za novy sexualny zazitok 😀 😀 😀 . tak dufam, ze sa ti to velmi nezapaci 😀

mata_ba
12. mar 2012

@azzura aj ja uz chcem clostil ☹ mojka,moc vam drzim palce..urcite vam to vyjde!drzim paste!

azzura
12. mar 2012

@kikaneu inak....mrchujem 😒

kikaneu
12. mar 2012

@spula22 joj, už keby si bola doma na materskej a mala pokoj s robotou....no nie 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu ahoj moja..aj tu v PN je hrozne ☹ a ako sa inak mas?

spula22
12. mar 2012

@mel84 hehe toho patrika si mm vybral, ale ak by to bol predsa len chalan, tak bude Lukas, alebo Adrian 😀. a mm sa ake pacia???

kikaneu
12. mar 2012

@azzura ale nie....aj na teba došlo? to je také nefér ☹

azzura
12. mar 2012

@spula22 aj ja dufam, že viac ako raz na take nieco nepojdem, že to vyjde, vsak uz by sa patrilo 😠 😠 😠

mel84
12. mar 2012

@mata_ba vies co ja som si nikdy nemerala, lebo keby som mala este aj na to mysliet, tak mam zbytocny stres...viem ze to niekedy moze odhalit problem, ale mne by to nerobilo dobre na psychiku...

spula22
12. mar 2012

@kikaneu no 🙂 ale asi sa dam vo stvrtok vypisat aspon do konca mesiaca, lebo uz nevladzem....robota tazka ako kon, tak si asi pojdem trochen oddychnut aspon na 2 tyzdne 😀