Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita no to 25-teho som merala o tri hod. skôr ale dnes som si skočila dolu 😀 už prichádza
@gelinka75 ja som si myslela že meriaš s digi, tak si zmenila? viem si predstaviť keď som tak dávno merala teplotku tak som merala s obyčajným a to bolo utrpenie. vtedy som merala večer
a dnes som zaspala s teplomerom 😀
@purina12345 xixi, keby si zaspala s obycajnym tak by sa mozno aj zlomil, ja od zaciatku meriam takto, nekupila som ten digi 😀 aj takto je to vidno..aj ked musim dlhsie cakat na vysledok 🙂
@gelinka75 no jasne, určite je ortuťový spoľahlivý 🙂 a s tých digi určite by som odporúčala po mojich testoch dvojdesatinný
tak teraz ti začala čakacia fáza 2 🙂 držím palce
@purina12345 dakujem, nedavam tomu nejake sance potom co ma dr vystrasil 😠 ale 16.12. ideme na konzultaciu do CAR tak mozno budem mudrejsia
@lucecita moja a začala si zo semiačkami?
@gelinka75 hlavne sa nestresuj. ako dlho snažilkujete že idete do car? prepáč nejako mi to vyšumelo z hlavy
@purina12345 no uz som bola na kontrole po tom druhom kyrete..teraz vo stvrtok..moj gynekolog ma prehliadol ako na koze, tak mi robil ultrazvuk a povedal, ze uz je vsetko ok. Ja by som sa chcela zacat snazit hned, aj viacere baby mi tu na MK radili, ze mozeme zacat hned a vtedy je aj vyssia sanca na otehotnenie, tak to asi skusime az nabehne znova menzes....no priatelovi som povedala, ze do tunajsej nemocnice uz nepojdem NIKDY!!!!nikdo ma tam nedonuti ist, aj keby co bolo...si neviem predstavit, ked odflakli obycajny kyret, tak to u porodu by ma asi rovno prizabili a babatko taktiez.....
@purina12345 teraz druhy mesiac, ale mala som davnejsie uz nejake problemy tak hlavne preto, ze nam tam rychlejsie budu vediet pomoct
@purina12345 inak som sa chcela spytat, ci mozem stale brat ten femibion, aj ked som dneska presne 2 tyzdne po potrate....ale chcem sa snazit akonahle to bude mozne.
@barushkaaam no práve, ani ja by som tam už nevkročila. tak to som rada že si v poriadku, presne tak len sa začnite snažit a môžeš skúsiť alchemilku, tá ti môže pomôcť všetko pekne vyrovnať 😉
a prajem ti všetko krásne k narodeninkám a aby ťa držalo už len šťastie za ruku 😵
@barushkaaam no jasné, len užívaj moja
@gelinka75 chápem, tak tí vás budú určite vedieť lepšie navigovať popripade pomôcť, hlavne sa nenechaj s tým všetkým stresovať 😵
@purina12345 ja v spajzi mam alchemylku, ale to mozem zacat pit takto kratko po potrate? neuskodi mi to?
ja skusim brat dalej ten femibion, pockame kym nabehne menzes a potom sa skusime posnazit.
Dakujem velmi pekne za prianie, ale ani nemam chut nic oslavovat....prvy krat v zivote...lebo dneska su to presne 2 tyzdne ☹
no kyret mi robili teraz v utorok (myslim ten druhy), cyklus sa vraj obnovi za 4 az 6 tyzdnov, takze po silvestri by som mohla mat znova ovulaciu...a snad mi nas anjelik veeelmi skoro posle do bruska braceka alebo sestricku....
a ty ako? co nove?
@barushkaaam počkaj do mrchy s tou alchemilkou a potom ju pi iba do ovu, tak potom môžete začať s novým rokom no super, určite vám pošle anjeliček uzlíček radosti 😵 možno by si si mohla prečítať knihu anjeli v mojich vlasoch 😉 http://www.abcknihy.sk/Kniha/anjeli-v-mojich-vl...
@purina12345 a o com je ta knizka??? nikdy som o nej nepocula....
@purina12345 jaaaj teraz som si vsimla ten link 🙂
@barushkaaam ozaj no ja som v piatok prišla domov z práce a zajtra sa chystám na pn a budeme môcť začať snažilkovať. tento cyklus sme nemali príležitosť kvôli práci no a dúfam že sa mi podarí tu niečo nájsť 😔
@purina12345 jeeej to je super, ze teraz mozete snazilkovat. Viem, ze kvoli praci to nemas lahke, aby sme sa snazili cez kazdu ovu, tak taaaaaaaakto moc ti drzim prsty 🙂
@purina12345 o anjelikoch, píše sa tam že tie detičky čo sú posielané na svet a ostanú v brušku chvíľu ako to bolo napr. u teba vedia že to tak bude a nekonečne milujú svojich rodičov a sú stále s nimi 😵 je to krásne
napísala to jedna žena ktorá bola považovaná za retardovanú lebo sa spávala zvláštne a ona vlastne videla anjelov a rozprávala sa s nimi ale vtedy to nemôhla nikomu povedať
@purina12345 ja som si citala tu recenziu a vypada to ozaj dobre 🙂 ja si tiez myslim, ze ked sa teraz trosku posnazime, tak budeme mat skoro babo na svete. Pevne tomu verim a pozitivne myslenie je predsa to najdolezitejsie, ci? 🙂
a ty si teraz kolky DC? a kedy mas ovu? pytam sa preto, aby som vedela kedy sa mam spytat na vysledok vasho snazenia 🙂
@barushkaaam veľmi ma teší že od teba "počujem" tieto slová, presne tak, pozitívne myslenie je niečo krásne a posilňujúce 🙂
tak ja som 27DC tak už len čakám na mrchaňu a potom šup do toho 🙂 ďakujem že sa zujímaš 😵
@purina12345 tak to by mala uz skoro dojst a potom ziadne sedenie na MK ale pekne sa snazit 🙂
jasne, ze sa zaujimam. Vsak aj ty sa zaujimas o mna a pomahas mi, ani nevies ako velmi 😉
@barushkaaam to by fakt nebolo na škodu, pomoc psychológa je super....snaž sa na negatívne udalosti nemyslieť, rob niečo čo ťa baví, pri čom si šťastná a bábo príde samo 🙂 uvidíš 🙂 drž sa
@kikaneu vies kdo mi najviac pomohol vtedy hned po potrate? prave baby tu z konika, zvlast tie ktore to sami zazili. Ako moj partner tiez pomahal ako vedel, ale tak predsa len je to chlap....niektore veci a stavy proste pochopi iba zena.
@barushkaaam viem, aj ja mám veľmi chápavého manžela, ale žena je žena 😉
@kikaneu mne lekarka povedala, ze moj po tom prvom kyrete sedel pred mojou izbou, kym ja som bola na sale (o 10 v noci!!!) potom ked ma previezli na izbu, tak nadomnou vraj stal a kukal sa ako spim (to viem od sestricky). Potom sa spytal jej na moj stav, zavolal nasim a isiel domov, lebo rano vstaval o 6 do prace.
No a ked som lezala na Kramaroch a stale po tom prvom kyrete krvacala a nevedeli, co so mnou je tak vraj sedel u nasich doma, hlavu v dlaniach a plakal, ze co ked mi zoberu maternicu a co ked nebudeme moct mat deti. To mam od otca, on mi to vravel....
@barushkaaam takýto chlap ťa naozaj ľúbi....proste si ním môžeš byť istá....a človek také veci dosť často zisťuje až v takýchto krízových situáciách....
musí to byť perfektný chlap
@kikaneu jj, mam dobreho a aj pekneho chlapa, idealna kombinacia, no nie? 😀 vsak v mojom fotoalbume mame jednu spolocnu fotku, tak kukni ked chces. A vy ste mali kedy svatbu? tento rok v lete? my uvazujeme nad buducim letom...aj ked ani nie letom, ale skor na jar, alebo jesen....chcem sa proste vyhut tym strasnym 40 stupnovym horucavam...to som povedala tomu mojmu, ze v takom hice sa nevydam 😀

@purina12345 no to isto, teraz meriam obycajnym a ledva sa viem dockat konca, lebo väcsinou musim na vecko, tak je to utrpenie pockat este 5 minut 😠 😀