Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 si veľmi statočná s mužíkom, že ste toho už toľko vydržali...hlavne, že sa milujete a máte pevný vzťah a je to veľmi dôležité pri takom niečom ako prežívate, lebo veľa vzťahov nevydrží takýto nápor...klobúk dole pred tebou 🙂 ...a ja som prečítala, že Ti blahoželali, tak som sa chcela dodatočne pridať, lebo som tu nebola cez víkend, ale cení sa snaha, nie??? 😀
@gelinka75 no, budem ho musiet híckat a hlavne to nerozoberat. Nesmiem svoju nervozitu preniest na neho, nesmie zistit ze ja nie som v poho.
Dnes ma uz aj setricka zhucala, lebo som si pytala termin na folikulku a dala mi neskori, tak som jej opat volala že ja idem na ten zakrok a preto potrebujem skor dojst aby som nezmeskala ovu, tak ze preco som jej to hned nepovedala..... 😒
@sagitta8 ahoj kočka! no ja som po vysadení HAK dostala na 42 DC, no hrúza 😠 a potom sa mi upravilo na 28-29 DC a minulý mesiac sa mi to pokašľalo na 40 dňový cyklus, tak teraz už vôbec neviem ako som na tom a ani nesledujem DC, som okolo 20 DC, zapísala som do kalendárika a uvidím kedy príde...bo som sa minulý mesiac zbytočne vystresovala, že každý deň som sa kukala ako sprostá 😀 ...príznaky môžeš aj nemusíš mať, sú rôzne prípady, a ako sa cítiš???? 🙂
@anett6212 neni zac zlaticko rada sa podelim o skusenosti a poradim pokial mozem 🙂 budem na teba mysliet v pripade dobrych sprav ockavam Ip 🙂
@su_san No je mi fajn, zatial sa necitim ani na mrchu, mne vzdy byva dost zle. Sledujem sa stale ako truba, ci nahodou nieco nezvycajne nebude.. Ono vy ste tu mlade baby, len ja som sa neskoro uvedomila, uz som pomaly stara korcula 😀 , a velmi by som chcela mat zdrave babatko. Som si predstavovala, ze vysadim HAK a sup uz to bude.. Pila som alchemilku, papam femibion, prestala som fajcit. Robis si aj ovulacne testy, alebo merias teplotu? Som to tu vykukavala a je to zaujimave
No ahoje teda, ja som to tiez stale odkladala, vsetko bolo dolezitejsie, az ma zobudil moj drahy, ze uz ma 36 rokov a nebolo by odveci nejake potomstvo, ktore sa o nas na dochodku postara 🙂 Ja zatial nejak nestresujem, len pre mna je aj to snazenie uplne nove a cakam a rozmyslam, ci sa to uz podarilo alebo co.. A problemy neviem, ci budu, to uvidime. Po akej dobe snazenia ste zacali riesit lekara?
@sagitta8 no ja mám za chvíľku 27 rôčkov, takže už mám tiež najvyšší čas 😎 a možno keby som sa zdohadala skôr, bolo by to ľahšie...a hlavne teraz ľutujem tak trocha, že som brala tak dlho HAK...vyše 6 rokov som sa ládovala... 😠 ale my to zmákneme všetky aj @gelinka75 a @azzura ako najskúsenejšie vekom...inak, poznám jednu čo má pred 40-kou a povedala, že sa ešte na baby necíti, že tak za rok, dva uvidí...som len kukala, ale tak je to každého rozhodnutie 😉
a ja nemeriam, ani nebudem asi, lebo vstávam furt inak, a to by sa nedalo...pár testov ovu som skúsila, ale len duch malinký tam bol, tak som to nechala, radšej keksíkujeme pravidelne a verím, že ak sme ok, tak sa zadarí
@su_san nie urcite nie, som s tym uz vyrovnana, ja som to citila este skor ako sa to cele rozbehlo, ta chripka ma fakt tak zmohla, ze bohuzial takto to skoncilo, nemali sme sancu...si predstav ze mas par milimetrikov a napadne ta hnusoba hnusna...manzel je neskutocny, furt si ma mojka 🙂 bez neho by som to ovela horsie niesla...fakt aspon ze mame ich 😉
@sagitta8 ja som sla hned, ako sme chceli babo......sparvil mi klasicky hormonalny profil a potom sa zacal kolobeh vysetreni, lebo som ho mala zly. Takže teraz je to uz 1,5 roka co sa snazime za pomoci lekarov......rok bolo prirodzene, pred mesiacom laparka a teraz sa chystam na IUI
@su_san Hej, mna tiez trapi zatial najviac ta antikoncepcia, ja som ju brala 10 rokov a druha vec je ze mam trombocytopeniu, takze verim, ze aj keby sa podarilo, tak bude vsetko v poriadku. Skoda, ze sa nam nesmyklo s muzickom, ked sme spolu zacali chodit, sme mohli mat uz 10 rocne dietko. Inak drzim aj ja velmi palce, aj riesis s lekarom uz nieco? Ci nechavate zatial na prirodu...
@sagitta8 bola som na preventívke v januári, povedal, že nič nebráni otehu, že vajka mám krásne, ovu vraj nabehla...robil mi to vnútorné sono...zobral krv na HP, ale mne len raz cca.okolo 18 dňa DC to bolo ak pamätám dobre a kočky tu chodili 2x cez cyklus, tak neviem, mne povedal, že ako základný HP sa to určuje podľa dňa cyklu a podrobnejšie sa robí ak sa dlhšie nedarí, no tak som mala ok všetko, dávnejšie mi raz vzal krv na HP a som mala kus zvýšený testosterón, ale teraz už ok bol...na spermio drahý nebol a zatiaľ sa nechystá...naladila som sa na tehotenskú frekvenciu a čakám čo bude a hlavne verím 😀 😎 🙂

@azzura no to by bolo zle keby sa mu nepodarilo 😒 ale snad to bude v pohode, vies co, moj tiez mal prvy krat mierny stres ked isiel do car na spermio(on tvrdi ze nemal 😀 ) a druhykrat sme tam boli spolu a o chvilu bol vonku a hovorim mu, ze nejak rychlo a on ze a co tam budem v tom kumbali 😀 😀