Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka no neviem aku znacku, ale take ako nosia stary ludia ked uz neudrzia moc 😀
@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 ty si trdlo 😀 by som ťa v nich potom rada videla 😀
@vavenecka ale ja to myslim vazne,,, nevies si ani predstavit ake je to neprijemne, ked to zacne tiect 😖 iba krvava ciarka za mnou do kupelne 😖
@kikaneu dobre,super..rada sa pozriem 🙂 ja som mala www.ivanmusil.sk 🙂
@mata_ba to faaakt? pááni,svet je fakt malý 🙂 a ako si prišla na to,že ich poznám? 😀 oni fotia obaja,teraz aj tlačia na plátno a ešte nejaké služby majú 😉
@l_e_n_o_c_k_a veď ja viem,zlatík,že to musí byť des ☹ som ťa len chcela rozveseliť 🙂 a aj predtým si mávala také silné?
@vavenecka kdeze, prave velmi slabucke, stacila mi intimka 😖
ozaj a ako dopadli volby na dzedzine? ja som sa na to vyprdla 😀
@mata_ba aano,potom mi to došlo,že asi tam 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no teda...to až tie posledné dva či tri razy,čo? jaaj,na dzedzine dopadli podobne ako celkové 😀 účasť čosi cez 66%,ale bolo super,samí mladí sme tam boli,len 3 ženy okolo 40tky a jeden starý ujec komunista 😀 ale kooopec srandy sme si užili 😀
@vavenecka hej, posledne razy od toho potratu ☹ aj u nas sedeli len mladi a 3 starsi... a furt behali domov, jeden z komisie isiel domov o deviatej rano - ze na ranajky a vracal sa pred jednou - uz poobede 😀 sila, ze? a to bola nahoda ze som si ho vsimla
@l_e_n_o_c_k_a ☹ no už aby prišlo to tehotenstvo,potom sa ti to snáď zlepší 😔 tak keby som mala dom kúsok od volebnej miestnosti,aj ja by som behala 😀 my sme boli asi dve hoďky na obede 😠 ale brácho hovoril,že bratranec tiež prišiel ráno,potom že musí ísť domov čosi porobiť,že sa vyspal a prišiel poobede 😀 😀
@vavenecka u nas predsednicka volebnej komisie je krajcirka, a mala akusi zakazku, nasivat na moterkove bundy a nohavice reflexne pasy, tak, ze si chcela tam doniest šijaci stroj... no ked mi to rozpravala, tak som ju poslala kade lahsie...
dnes som volala do Heliosu, ideme 21.3. ja na sono a pichnu mi pregnyl a mm na kontrolny spg... uz teraz sa klepem 😖
@vavenecka mm sa isiel oholit idem mu urobit pletovu masku - to bude super pohlad 😀
@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 no koneeeec,to už čo toto? by somsa rada na to kukla,ako tam ktosi príde odvoliť a ona tam na stroji bude vrzúkať 😀 a ty si tam bola ako čo,keď si ju tak odpísala? 😀
neboj zlato,musíš veriť,že bude všetko OK a ak bude niekde problém,oni sa už o to postarajú a bábenko budete mať 🙂
@kikaneu oukeeej..a co budes chora??
@l_e_n_o_c_k_a nicoho sa neboj..o necely mesiac nam sem buchnes // 😉

@mata_ba vaaau,tak to už hej,po takom čase je ako prvorodička pomaly 😉