Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte kocky 🙂
tiez som prvosnazilka. mam horzne vela otazok tu sa mozem pytat ak nieco mam na srdci?
@l_e_n_o_c_k_a mici,neuveríš,čo sa mi konečne varí v hrnci...HUSPENINAAAAAAAAA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 drž palce,nech sa podarí 😉 inak na tú tvoju foto si musím zvyknúť,furt kukám,že kto to je 😀 nemala si na tej predtým tmavšie vlásky?
@kittykiller vitaj medzi nami 🙂 jasnééé,čokoľvek ťa trápi,tu sa môžeš opýtať,isto niektorá odpovie 😉 odkedy snažilkujete?
@vavenecka no nazdar 😀 zmena je zivot, idem ju aj tak vymazat
😝
@vavenecka no konecne si sa odhodlala... 🙂 drzim palce nech sa ti podari 🙂 farba vlasov skresluje, mam tmavohnede vlasy, na foto som mala meliiir
snazilkujeme este len 3 mesiace ale mame taky problem. mam nepravidelny cyklus tak teraz neviem ci ist k lekarke alebo pockat proste kedy otehotniem. a som v anglicku momentalne tak sa aj bojim ist tu na gyndu :( druhy problem. moj priatel ma taky problem/neproblem. strasne dlho mu trva kym sa urobi. tak sa chcem opytat ked sa milujte so svojimi priatelmi/manzelmi zakazdym sa urobi do vas? alebo iba pocas plodnych dni? 😨
@l_e_n_o_c_k_a joj ty trdlo 😀 budeš inkognito? 😠 no skôr som konečne išla okolo mäsiarstva,tak som kúpila suroviny 😀 jáááj,tak melírom to je 😉
@kittykiller 3 mesiace je v pohode čas,to ešte nie je na hlavu v smútku 😉 pri nepravidelnom cykle je väčšinou ovulka v rôzne dni cyklu,preto si buď meraj bazálnu teplotu,alebo testuj ovu testami aby si vedela,kedy asi je...a my a myslím že asi aj všetky baby s sexík užívajú naplno celý cyklus,lebo nikdy nevieš,kedy sa spermoška stretne s nejakým zablúdeným vajkom 😉 a to,že mu to dlhšie trvá by vôbec nemalo vadiť 🙂
@vavenecka ked sa upravim, dam aktualnu foto 😀
inak dnesna noc bola OK, bola som iba raz hore, mrcha sa uz dala do normalu... dnes som zacala merat BT bo mi to chýbalo 😀 a oddnes stimulujeeem
je super pocut nieco take pozitivne 😉 som rada ze som natrafila na tuto stranku vsade kde som napisala na nejake forum tak tam pisali nejaky blazni co si z ludi iba robili srandu :/
@kittykiller ahoj 🙂 aj my sa snazilkujeme tak 3-4 mesiace, tiez mam nepravidelny cyklus, tento mesiac som zacala pit alchemilkovy caj a brat vitaminy femibion, no a na pocudovanie som ma MS len 5 dni- normalne mavam vzdy 10, takze skus ten caj, mnohym zenam sa po nom upravil cyklus. Ja este vydrzim tak 2-3mesiace a ak sa nic neudeje, tak pojdem na vysetrenie na gyndu, ci nahodou nemam nejaky problem 😠
ahoj 🙂 diky za radu..ja som pocula ze je dobre brat kyselinu listovu. ja som v anglicku tak som poprosila mamku aby ju tie vitaminy poslala, tak uz len cakam na zasielku 🙂
ja som bola pred pol rokom na vysetreni a doktor mi povedal ze ked budem chciet byt tehotna ze sa mi lahko podari otehotniet lebo moje vajecniky produkuju vela hormonov. bojim sa ze je problem v priatelovi lebo jumu ked ma 19 povedali ze nema ani rychle ani pomale spermie. a teraz ma 29 co ked sa to zhorsilo
@l_e_n_o_c_k_a no dúfam,že to bude čoskoro 😉 takže si nepotrebovala plienky? 😠 ale som rada,že už si OK 🙂 závisláčka na bazalke 😀 😀 😀 a len pekne stimuluj,až je budúci mesiac bejbino 😉
@pacica my sexujeme kazdy den :D
@kittykiller v tejto skupine si nikto srandu z ničoho nerobí 🙂 len občas 😀 😀 ale nie vo vážnych veciach 😉 inak listovku kúpiš isto aj v anglicku,tam by to malo byť folic acid 🙂 a je dobrá,určite nie je na škodu 😉 ak ti môžem poradiť,keď niekomu odpisuješ,tak pod jeho správou máš "odpovedz",tak len na to klikni a tvoja správa bude určená jemu a aj mu naskočí upozornenie,lebo niekedy je tu tak rušno,že sa môže tvoja správa prehliadnuť 😉
@vavenecka jasne dik uz mi doslo ze ako sa to robi :D skusim sa opytat v lekarni 🙂
@kittykiller kazdy den?? to vas tak bavi?
@kittykiller šikulka 😉 spýtaj,myslím,že by to mali mať,keď u nás je bežne 🙂
@red_kika a niekedy aj 2 krat...sme spolu sice uz cez rok ale stale nas bavi sa milovat stale a stale 🙂
@vavenecka nie nepotrebovala, ale pre istotu si ich zaobstaramm 😀 veru zavislacka... inak manzel mi dnes povedal, ze by som mala na cas na modreho kona zabudnut, ze mi z toho šibe a ze potom jeho trapim... tak sa odmlcim na nejaky cas - 2 -3 roky
@vavenecka tak skocim zajtra pozriet a napisem ci som ti nasla
@l_e_n_o_c_k_a ty ťava 😀 😀 😀 😀 😀 no len skús 😠 ale inak aj mne z toho občas prepína,ale zas napríklad cez víkend som vypla,tak teraz zas môžem 😀 a akože ako ho trápiš? 😕
@kittykiller dúfam,že nájdeš to pravé 😉
@red_kika a je to jasné, aj nás to vtedy bavilo tak často 😠 no @kittykiller , uvidíme,či to bude také časté aj napríklad po 7 rokoch, koľko sme my s mm spolu 😀 😀 no prajem ti,aby bolo 😉
@l_e_n_o_c_k_a no tak odmlcat som skusila raz aj ja.,ha a nevydrzala som...som proste zavislacka🙂
@vavenecka no mojka tak to ti moc gratulujem nech ti to vydrzi a hlavne nech ta to bavi 🙂 😉 no veru som mojko no ale uz doplnam krvinky dosla kamoska s frajerom tak davame cervene vinko 🙂 mam a este ma caka vela uz nech som po laparke nech mam kludne dni 🙂 a snazilkovanie ako pokracuje ? 🙂

@mistisa čavinky zlatík 🙂 čo nové? 😉