icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

@vavenecka ale ja to myslim vazne, dnes je posledny den, co som na MK
@e.l.i ja vydržím... len mi budete chýbať 😢

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

@vavenecka ešte varíš ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vavenecka
13. mar 2012

@mistisa no hádam to bude fajn,ako ľudia sú tam super,teda aspoň čo som videla 🙂 a tých pár mesiacov do materskej to tam prežijem 😠 😀 ak nepôjdem na rizikové,alebo tú moju vytúženú PN 😀 😀 juj,dopĺňaj,dobre robíš 😉 😉 a veru,až už máš po nej a hlavne nech je všetko OK 🙂 snažilkovanie je v stave,že uvidíme,či sa čosi podarilo 😀 som 19DC,tak sa ešte načakám na rozuzlenie 😀

vavenecka
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a a to až toľko?tie dva roky???? ☹ ☹ ☹ ako budem s tebou v kontakte??? aaach jaj 😒 a huspa sa ešte varí,som ju dala asi okolo pol 5,takže ešte má čas 😀 ale polievka kapustovo-fazuľová s údenými kosťami je už skoro hotová 😉

mistisa
13. mar 2012

@vavenecka fuha no to ano hm moja budem s tebou v ocakavani 🙂 zajtra mam ist dat este moc myslis ze to vino mi uskodi na vysledkoch? joj strasne ma zacalo pichat na pravej strane na vajecniku co to je? fuj ☹ mynulu mrchu som mala divnu a kedby sa podarilo tak by to boli dva tyzdne cca hm.ze by? ani by som na laparku nemusela chacha 🙂 stvrtok mi minuly mesiac skoncila a v sobotu som mala chvilkove spinenie do ruzova a ked som si v nedelu ovu test robila tak som mala dve // tu druhu slabu ale bola.ako keby konec ovu.a my sme stvrtok snazilkovali.ale je mi divne ze by ovu bola od konca mrchy.ale ked mam nepravidelnu aj by mohlo byt nie? no mojko ty len pekne na rizikovom ostan aspon tri mesiace ked sa uchyti tie su najkritickejsie. 🙂

vavenecka
13. mar 2012

@mistisa no veru,očakávanie je,hádam sa dočkám 🙂 ale nemalo by uškodiť,test na alkohol ti hádam robiť nebudú 😀 😀 no možno máš ovu,nikdy nevieš 😉 ani nehovor,veru by som aj zostala,len aby som bola tehu 🙂

lucecita
13. mar 2012

Čaute ženy, ako sa máte?
@kikaneu mojka ahoj...ja som takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita v robote super, štvrtok bude mesiac čo som tam a baví ma to tam 😀 ale máme dostať výplatnú pásku, tak som zvedavá, aj keď bude len za 10 dní práce 😀 začína ma pobolievať ľavobok a neviem či to ovula sa blíži či zasa rastie 😠

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

@vavenecka tu polievocku by som si dala 🙂
na 2 roky nie, ale na mesiac isto 😝

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

@lucecita servus, ja som na tom takto : http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀 😝 😀
@kikaneu

mistisa
13. mar 2012

@vavenecka no mojko budes budes coskoro 🙂 😉 je to mozne asi zajtra kupim ovu testy ale este chcem skusit testnut pred laparkou ci nahodou fazulka neni 🙂 aj ked viem ze nebude ale pre istotu 🙂

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita ahoj 🙂 fíha, ty máš aký výstup 🙂 ja nestíham nič, ako zvyčajne v poslednom čase, graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a musím prečítať 69 strán pokynov na zajtra....dozvedela som sa to dnes 😠 joj, neznášam také na poslednú chvíľu.....

kikaneu
13. mar 2012

@azzura šikovná kaderníčka potom 🙂

kikaneu
13. mar 2012

@anett6212 jooj, tak nech ti rýchlo všetko vytečie a máš pokoj 😉

kikaneu
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a čau 🙂 pekne, pekne 🙂 už lepšie?

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

@kikaneu uz som to nevydrzala a musela som merat, chybalo mi to 😀 uz je vsetko OK, taký lajtík 🙂

lucecita
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a čávo, no jaká bodka 😀 čo ak meriaš počas mrchane? a už je slabšia aspoň?
@kikaneu neviem čo to za výstup, sranda bude, ak mi to fakt označí ovu 😀 a to čo čítaš? prečo?

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

@lucecita chybalo mi meranie 😀 mrchaňa uz skoro nieje 😖

lucecita
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj ja som si povedala, že nebudem merať a aha čo robím, merám 😀 😀 😀 😀 šak to je dobré, že u skoro nie je, či? a ozik, prečo už nemáš foto?

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

@lucecita len meraj 😀 ze som strasidlo, tak som dala fotku prec 😅

kikaneu
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a chvalabohu 🙂
@lucecita to teda bude a poriadna 🙂 pokyny na to testovanie deviatakov na zajtra.....by si sa počúrala, aké hovadiny to sú....ako majú byť rozložené lavice, ake majú deti sedieť, aký zoznam má byť na dverách, aký na katedre....no bludy

vavenecka
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a akurát som si ju naložila,akosi sa mi ňufák upcháva,aj hlava pobolieva,akoby na mňa niečo liezlo...personalistka,čo mi dnes zmluvu vypisovala,tak bola brutal chorá,úplne plný nos,vodová nádcha,kašlala,kancel tak 2x1 meter,tak dúfam,že ma nakazila 🙄 ešte večer si šlahnem jeden alicín,aj paralen by som si dala,ale ak by sa už vo mne niečo uhniezďovalo,tak to nechcem nejako ohroziť 🙂

vavenecka
13. mar 2012

@mistisa isto to bude čoskoro,len pre každého je čoskoro niečo iné 😉 a tak ako vždy hovorím,bude ako bude 🙂 testni,možno bude veľké prekvapenie 😉

lucecita
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no to isto! to ti kto povedal? 😨
@kikaneu jáááááááj, no ale tak ono sa ti to zíde, nie? 😀 😀 😀 😀 😀 no chudiatko, tak veľa šťastia pri čítaní 😉 ja sa idem hodiť pod sprchu 😎

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita zíjde, zíjde 🙂 ale nahnevalo ma to, lebo začnem čítať a už nájdem čechizmus....a vraj "odborníci" 😠 dík, zmáknem to (mám tušenie, že to bude takmer to isté stále dookola) 🙂 neutop sa 😉
@l_e_n_o_c_k_a to čo za výmysel s tým strašidlom?

mistisa
13. mar 2012

@vavenecka presne ako hovoris mojko 🙂 no veru motyka mozno vystreli to by bolo very good 🙂 no uvidime ale nepocitam s tym 😒 😉 😉 😉 😉

vavenecka
13. mar 2012

@mistisa najlepšie je nepočítať 😉 potom sa človek prepočíta a je len sklamaný 😀

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

@vavenecka no pochybujem, ze by si sa tak rychlo nakazila... inkubacna doba chrípky je 2-3 dni 😀

@lucecita isto 😀
@kikaneu
@mistisa dnes sa lucim s MK, takze aj tak by bola fotoska zbytocna 😔

lucecita
13. mar 2012

@kikaneu hodím len dve dĺžky a beriem aj rukávniky a kačičku, tá dá na mňa pozor 😀

lucecita
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ako sa lúčiš? ideš úplne preč? 😕

l_e_n_o_c_k_a
13. mar 2012

@vavenecka zajtra si kup oscillococtinum hned si drisni a bude vsetko OK 🙂