icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita aj nám s manželom je jej ľúto (ale je to dobrá herečka, nie?) zlatá malá 🙂

mistisa
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a a si si vedoma ze nam budes chybat? ☹ ☹

vavenecka
13. mar 2012

@miriamka3 okiooos,som zvedavá a dúfam,že to prvé 😉

lucecita
13. mar 2012

@kikaneu to teda je, bambuľka...manžel mi zaspal v spálni...keď sa o chvíľku preberie, tak zasa bude do noci hore 😠

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita chudáčik, unavený z tých čísel, čo? 🙂 môj tu leží a notebookuje ako ja 🙂 ale dnes bol šikovný, robil na večeru omeletky a aj vínko uvaril....no a mňa čaká spúšť v kuchyni

lucecita
13. mar 2012

@kikaneu ani nie...bol na služobke na Morave, sedel za volantom od ráno do podvečera, chudiatko 😕 no ja som si dala huspeninku a potom ešte aj chlebík so salámkou a syrom 😀 a riady už mám umyté dlhšie 😉

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita aha, to šoférovanie vie tiež riadne vyčerpať človeka.....ja som dočítala tie svoje drísty, tak preto som riady nechala tak....ale nahádžem ich do myčky a mám pokoj, pôjdem cez raklám 😝 a zajtra idem variť, nejaké cestoviny s brokolicou...idem nejaký recept mrknúť 😉

lucecita
13. mar 2012

@kikaneu ja budem variť asi až štvrtok..máme akosi plnú chladničku teraz 😀 ja nemám umývačku, ale do bytíku si ju chceme dať, ale až neskôr, keď budeme kuchyňu prerábať 😉

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita tak nám skysol vývar, lebo chladnička bola natrieskaná a nevošiel nám do chladničky (ale za to môže manžel, lebo vždy sa mu v obchode zdá, že nakupujem málo 😀 tak už na zajtra nemáme čo papať a ani neviem či budem mať zajtra obed v tej škole

lucecita
13. mar 2012

@kikaneu prečo by si nemala mať obed? pre tie testy? ja som v nedeľu robila krémovú brokolicovú a akosi jej veľa ostalo, tak ešte zajtra si dám 😀 manžel ju jedol dodnes 😀 😀 😀

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita ja idem do inej dediny a inej školy ako externý dozor, tak neviem či nám zabezpečia obed alebo nie, ale dúfam, že hej, lebo domov prídem až o tretej 😉 aj my sme si chceli ešte ten vývar dať, no ale čo už....tak zajtra možno uvarím aj polievku, hm, možno paradajkovú 😉

lucecita
13. mar 2012

@kikaneu ahaaa, to som nevedela, ja že to budeš na vašej škole 😉 tak tú môžem spraviť nedeľu, dobrý tip 😀

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita pohoda, veď som ti to nevravela 🙂 som rada, že som ti dala tip 😉

lucecita
13. mar 2012

@kikaneu 😅 nooo, uvidíme, ale asi ju spravím...a druhé rozmýšľam, že spravím obrátené rezne s pórom a zemiakovou kašou 😉

lucecita
13. mar 2012

@kikaneu moja idem off k manželovi pod perinu 🙂 idem ho trošku popohnať, nech si ide aspoň zúbky umyť a dať si pyžamo 😀 držím palce, nech ti to zajtra dobre dopadne a nech ti aj najesť dajú 😀 dobrú noc a vidíme sa podvečer 😉

kikaneu
13. mar 2012

@lucecita hmmm, ja niečo z hovädzieho chcem spraviť, len musím premyslieť, že čo 🙂
tak, tak, choď...ja už mám kuchyňu skoro hotovú, tak tiež pôjdem, ešte sprcha a netuším čo si zajtra oblečiem...no des 🙂
dobrú noc a pekný deň zajtra 🙂 papa

lyfuska
13. mar 2012

baby poculi ste o tom ze by zapal pod zubom mohol mat vpliv na to ze sa snazilkujeme alebo ze by to koli tomu nemuselo prezit v prvopociatku?

gelinka75
13. mar 2012

@lyfuska na snazilkovanie si nemyslim, ze ma vplyv, na zarodok urcite, lebo tie bakterie mozu napadnut plodik ☹

spula22
13. mar 2012

@kikaneu a co tak spanielske vtackiy?? 😀 mnamky 😀ja by som si teda dala....asi si aj ja urobim 🙂

spula22
13. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a a ty kam ides☹ nechod ☹

spula22
13. mar 2012

@vavenecka jaj tak na cakacke?? tak dufam, ze ste dobre zamiesili 😀

vardzikova
14. mar 2012

@annie07 alchemika sa pije len do ovulky potom už nie.

vardzikova
14. mar 2012

Dobre ranko krasavice 😉

martinkahc
14. mar 2012

@vardzikova dobre rano 🙂

nativanativa
14. mar 2012

@vardzikova
@spula22 ahojte maminky , takto pekne si ja hoviem v brusku som spokojneeeeee
maminka ma tusaka ze asi budem dievcatko , zodpovedame 8 tt podla velkosti 😵 😵 😵 a maminka si poplakala stastim

spula22
14. mar 2012

@nativanativa jeeej babulka 😀 tak hadam ma maminka dobreho tusaka 😀 aj ja mam podobneho 😀. my ideme zajtra, tak dam potom foto 😀.a maminka sa ako inak ma??

nativanativa
14. mar 2012

@spula22 maminka sa ma fantasticky , nic jej neni , len papa jak besna 😀 😀 , tak ked si krpciatko pyta , tak musim ho uspokojit , akurat idem na krv teraz rano a 2 aprila mam prvu poradnu
a mame 15,8 mm 😵 😵

vardzikova
14. mar 2012

@martinkahc dobre ranko 🙂

vardzikova
14. mar 2012

@nativanativa ahoooj cicuš sono perfektne 😀 a kedy si bola včera?

nativanativa
14. mar 2012

@vardzikova ano vcera 🙂