icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
27. nov 2011

@lucecita my sme boli tusim takto spolu vo vani len raz, ale skoro sme sa tam nezmestili, obaja sme vyssi a proste to bolo skor o tom, ze kto trci z vane a co ma tlaci 😀 😀

kikaneu
27. nov 2011

@gelinka75
@lucecita my sme boli na svadobnej ceste minulý rok, tam bola veeeľka vaňa, bolo to celkom fajn 🙂

bubacik5
27. nov 2011

Baby, tak toto ma pobavilo 😀 😀 😀
Večerne kurzy pre mužov

1. Ako zalievať kvety za oknom. Prezentácia a diapozitívy.
2. Toaletný papier. Rastie sám od seba v držiaku? Diskusia
pri okrúhlom stole.
3. Dá sa pri močení vyhnúť mokrej podlahe? Skupinové cvičenie.
4. Základné rozdiely medzi podlahou a košom na špinavú
bielizeň. Počítačová prezentácia.
5. Neumytý riad. Doletí sám po večeri do drezu?
Videoprojekcie s príkladmi.
6. Ukryť ovládač, alebo nechať i ostatných, aby ho používali?
Nemoderovaná diskusia.
7. Kľúče od auta a iné drobnosti. Ako hľadať stratené veci
bez jačania a obracania domu hore nohami. Otvorené fórum.
8. Zdravoveda. To, že partnerke prinesieme kvety, nemá
negatívny vplyv na naše zdravie. Meditácia.
9. Ako sa stať ideálnym spoločníkom pri nákupoch a pri tom,
keď žena riadi auto. Relaxačné techniky, dychové cvičenia.
10. Ozajstní muži sa opýtajú na cestu, keď zablúdia. Svedecké
výpovede.
11. Ako bojovať so zakrpatením mozgu a zapamätať si
manželkine narodeniny a výročie svadby. Šoková terapia.

palculienka2011
27. nov 2011

pekny nedelny vecer, hlasim 6DC a otvaram snazilkovaciu sezonu 😀 😀 hodinu som sedela na nete a hladala info, ci je lepsie snazit sa kazdy den alebo obden alebo ako a k comu som sa dopracovala....ze izraelsky vedci zistili, ze viac sexu=kvalitnejsie spermie...a ze ak je sex menej casto ako kazdy 3 den, tak sa zhorsuje kvalita spermii. ale neodpovedali na otazku, ci lepsie kazdy den alebo obden....vcul...no ale logicky uvazujem, ak dozrievanie spermii trva okolo 70dni, tak by jeden den hore dole nemali zavazit, lebo ich tam musi byt riadna zasoba, ked im to dozrievanie trva tak dlho, nie?

kikaneu
27. nov 2011

@palculienka2011 uvidíš ako vám bude vyhovovať, nám sa napríklad ani každý deň nechce 🙂 podľa mňa stačí aj každý druhý 🙂

palculienka2011
27. nov 2011

no a este zajimava info, co som bola prekvapena, ze v kazdom ejakulate sa nachadza len 10% spermii schopnych oplodnit vajko. 😲

palculienka2011
27. nov 2011

@kikaneu jasna vec, len aby sme to potom nepresvihli...ked ovula trva 12-24hodin, povedzme ze trva 12, mame sex kazdy druhy den, nevystihneme zrovna ovulu, pockaju tam plavci tak dlho?

momamo
27. nov 2011

ahojte .. tak som tu po vikende... som 3DPO a mam taky problem ze ma skriabe s hrdle, strasne ma dusi a citim sa slaba, bojim sa ze ak sa nam teraz podarila mala fazulka co bude ... prosim poradte ... pre istotu si nedavam ani ziadne lieky ...

kikaneu
27. nov 2011

@palculienka2011 ak je dobrý hlien, tak vraj vydržia čakať na vajíčko až 3 dni pred ovu 🙂

kikaneu
27. nov 2011

@momamo dávaj si aspoň veľa teplého čaju s medom a citrusov.....ja mám tesne pred ovu a mám taký pocit, že mám zápal dole, asi močové cesty....takže tiež zlé načasovanie....no uvidíme ako bude zajtra, pochlipkávam urologický čajík a dúfam, že to prejde

momamo
27. nov 2011

@kikaneu cajov som tento tyzden vypila na litre ...🙂 viem ze este asi ani neni mozme v tomto case uhniezdovanie, ale chapes ze mam strach ... dufam ze touto chorobou sa nic zle nestane .. mojka tak mo je lutoo .. tak prajem skore uzdravenie ..

bubacik5
27. nov 2011

@palculienka2011 mne dr. hovoril, ze pred ovu je lepsie ked nesexujeme aspon 4 dni. vraj je to lepsie pre dozrievanie spermii a vacsie mnozstvo, vacsia sila dostreku. cize sa lepsie zadari

kikaneu
27. nov 2011

@momamo vďaka....uvidím ráno, keď mi nebude lepšie tak klušem k lekárke, no ale bez antibiotík sa to určite nezaobíjde...och dokelu ☹

palculienka2011
27. nov 2011

@bubacik5 vacsia sila dostreku, te buh, rehocem sa tu jak kobyla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jak toto kto vyskumal 😀 😀 😀

eri28
27. nov 2011

caute baby ja nic nove, apam antikoncepciu, a v stredu idem k dokimu, tak sa ho opytam ci nemozem vysadit, co povie, inac skoncila navsteva, ta kamoska, takze tak, pekny vecer pa pa 😀

momamo
27. nov 2011

@kikaneu neboj .... len treba mysliet pozitivne .. mozno ako to necakane prislo tak to aj rychlo necakane odide .... vela stastia 😉

palculienka2011
27. nov 2011

@kikaneu och to ma mrziiii....ja uz tiez citim hrdlo, otrasne obdobie toto...

kikaneu
27. nov 2011

@palculienka2011 nevieš? 🙂 však ručne stručne a merali ako ďaleko išlo 🙂 ako na požiarnickej súťaži 😀

kikaneu
27. nov 2011

@momamo
@palculienka2011 ďakujem dievčatá, ste zlaté 🙂

momamo
27. nov 2011

@palculienka2011 ahoj a kolky dc si ..??
🙂

palculienka2011
27. nov 2011

@momamo len 6DC, ale ja ovulujem dost skoro po MS (10-12), takze sme sa do toho preventivne dali, snad nebude na skodu 😀 😀

palculienka2011
27. nov 2011

@kikaneu 😀 😀 museli byt riadne pod tlakom v takejto sutazi...ale vlastne v tomto pripade je pod tlakom ziaduce, 😀 😀 😀 😀 koneeeeec

bubacik5
27. nov 2011

@palculienka2011
@kikaneu tak to sme sa pobavili 😀 😀 😀 😀

nativanativa
27. nov 2011

@lucecita no ako , lanove semiacka papame ??

purina12345
27. nov 2011

@kikaneu daj si pivko a veľa pi, môžeš si pridať do čajíku aj brusnice, tie zabraňujú ukladaniu sa baktérií na stenu mechúra

ivka228
27. nov 2011

Ahojte dievcata. rada by som sa k vam pridala do temy, ak mozem. My sa uz s manzelom snazime 4 mesiace a zatial nic. Ale hadam tento mesiac to vyjde.

eri28
28. nov 2011

@ivka228 ahoj dufam, ze vyjde 😀

eri28
28. nov 2011

aspon fotku som si zmenila, treba si urobit, radost , to je moja laska 😉

eri28
28. nov 2011

tie vlasy som mala nadpojene, pekny den iden dnes do prace a potom dva dni volno 😉

gelinka75
28. nov 2011

@eri28 ahojcek, pekny parik 🙂 ako sa inak mas?