icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
14. mar 2012

@fifitko25 bombaaaaaa 😀 😀 😀 no stále tečie z nosa,mierne ma bolí hlava,inak to celkom ujde 😠

vavenecka
14. mar 2012

@fifitko25 zlatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik,tak toto už bude len tmavnúúúť 🙂 🙂 🙂 🙂 juuuuj,taaak sa usmievam,od ucha k uchu 😀 😀 😀 budem držať palčeky,aby tentokrát všetko dobre dopadlo a fazuľka sa udržala 😉 😵

nativanativa
14. mar 2012

@vardzikova mne sa to supe samo , ale natieram aj ja , knizku budem mat az od 2 aprila

nativanativa
14. mar 2012

@fifitko25 som tu opat nieco premeskala 😠 😠 😀 😀

fifitko25
14. mar 2012

@nativanativa ahoj moja, nič si nepremeškala 🙂 zatiaľ nie je nič isté 😀

fifitko25
14. mar 2012

@vavenecka no uvidíme 😉 ako si na tom s časom budúci týždeň? dáme čajík? 😝

mata_ba
14. mar 2012

@mattuliatko30 no to neviem..dufam,ze nebudem musiet ist na vyvolavacku..pockam do 33 DC a pojdem...

@fifitko25 mojka,moooooc ti gratulujeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

nativanativa
14. mar 2012

@fifitko25 ale ja som ta poplula a to znamena ze uz si 😉 bebeeeeeeeeeeeeeee

vavenecka
14. mar 2012

@fifitko25 verím,že uvidíme fazuľku 😉 zatiaľ nemám nič, zajtra by som si mala naplánovať prácu v call centre,tak by som ti dala potom vedieť,jo? 🙂

maruskamolny
14. mar 2012

Ahojte, chcela by som sa s Vami skusenymi poradit.....Deju sa mi cudne veci....dnes mam 28dc, od vcera mam uplne ale uplne slabucke spinenie-nieco ako slabucka ruzovo-hneda farba, ale fakt len take slabulinke na nohavickach... Podobne krce ako pred menstruaciou mam uz par dni, ale take slabsie... a co ma dnes najviac zarazilo tak spozorovala som aj hlien...neviete co to ma byt?ma niekto podobnu skusenost?

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
fifitko25
14. mar 2012

@nativanativa no vyzerá to zatiaľ na nákazu 😀 😀

fifitko25
14. mar 2012

@vavenecka okej, bolo by to fajn keby sme stihli do štvrtku, vtedy sa mi vráti manžo 😉

fifitko25
14. mar 2012

@maruskamolny a netestovala si? ja som tiež 28 DC a už je duch na teste 😉 a tiež mám výtok, taký hlienovitý vodový

fifitko25
14. mar 2012

@pacica ešte nie tak celkom, lebo to môže skončiť akokoľvek, ale už sa čosi črtá 😀 ďakujem 😉

vavenecka
14. mar 2012

@fifitko25 v pohodkeee,stíhame 🙂 v pondelok idem na ÚP do PU,kvôli zmluve,možno by som si dala službu len utorok a štvrtok,takže by sa dalo 🙂 a o koľkej by si mohla?

maruskamolny
14. mar 2012

@fifitko25 netestovala som..nemam odvahu, popravde, ja som este nikdy netestovala, nechcem byt sklamana z vysledku.....este pockam...nechcem si domyslat a hladat priznaky, aby som potom nebola smutna.. ☹

mel84
14. mar 2012

@maruskamolny ked sa bojis testovat, tak potom musis byt trpezliva a uvidis ze co bude 😉 a ake mavas cykly?

fifitko25
14. mar 2012

@vavenecka až po robote a keď vyvenčím Fifku, takže tak okolo 17:30 hm?

fifitko25
14. mar 2012

@maruskamolny hm, tak to potom neviem, budeš musieť vydržať, ak nechceš urobiť test... či je to dobré znamenie, alebo začínajúca sa mrcha 😒

vavenecka
14. mar 2012

@fifitko25 oki,tak ja by som si dala smenu tak do 17:00,potom by sme sa mohli opäť v Auparku zísť,hm?

fifitko25
14. mar 2012

@vavenecka jasné a ktorý deň?

maruskamolny
14. mar 2012

@mel84 tak minuly mesiac som mala 26, ale inokedy 28

mel84
14. mar 2012

@maruskamolny no ja by som otestovala 🙂 neboj ked to bude negativne, tak to este nic neznamena 😉

vavenecka
14. mar 2012

@fifitko25 to ešte neviem,ale predpokladám,že utorok 🙂 zajtra by som ti isto dala vedieť 😉 vuaa,tak by som si šlahla paraleeeen 😠

mel84
14. mar 2012

@vavenecka paralen mozes ak sa bojis ze si tehu 😉

maruskamolny
14. mar 2012

@mel84 pockam do konca tyzdna, ak tak potom....ale ta neistota je najhorsia, neznasam ked meska, lebo to ti dava nadej...a tak ked dostanes na cas, rychlo sa s tym zmieris a ides dalej...

fifitko25
14. mar 2012

@vavenecka je ti až tak zle? 😨

purina12345
14. mar 2012

@fifitko25 no supéééééér, obrovská gratulka, hrozne moc sa s tebou tešííím 😵