Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova mne sa to supe samo , ale natieram aj ja , knizku budem mat az od 2 aprila
@fifitko25 som tu opat nieco premeskala 😠 😠 😀 😀
@nativanativa ahoj moja, nič si nepremeškala 🙂 zatiaľ nie je nič isté 😀
@mattuliatko30 no to neviem..dufam,ze nebudem musiet ist na vyvolavacku..pockam do 33 DC a pojdem...
@fifitko25 mojka,moooooc ti gratulujeeeeeeeeeeeeeeem 🙂
@fifitko25 ale ja som ta poplula a to znamena ze uz si 😉 bebeeeeeeeeeeeeeee
Ahojte, chcela by som sa s Vami skusenymi poradit.....Deju sa mi cudne veci....dnes mam 28dc, od vcera mam uplne ale uplne slabucke spinenie-nieco ako slabucka ruzovo-hneda farba, ale fakt len take slabulinke na nohavickach... Podobne krce ako pred menstruaciou mam uz par dni, ale take slabsie... a co ma dnes najviac zarazilo tak spozorovala som aj hlien...neviete co to ma byt?ma niekto podobnu skusenost?
@nativanativa no vyzerá to zatiaľ na nákazu 😀 😀
@maruskamolny a netestovala si? ja som tiež 28 DC a už je duch na teste 😉 a tiež mám výtok, taký hlienovitý vodový
@fifitko25 netestovala som..nemam odvahu, popravde, ja som este nikdy netestovala, nechcem byt sklamana z vysledku.....este pockam...nechcem si domyslat a hladat priznaky, aby som potom nebola smutna.. ☹
@maruskamolny ked sa bojis testovat, tak potom musis byt trpezliva a uvidis ze co bude 😉 a ake mavas cykly?
@maruskamolny hm, tak to potom neviem, budeš musieť vydržať, ak nechceš urobiť test... či je to dobré znamenie, alebo začínajúca sa mrcha 😒
@mel84 tak minuly mesiac som mala 26, ale inokedy 28
@maruskamolny no ja by som otestovala 🙂 neboj ked to bude negativne, tak to este nic neznamena 😉
@mel84 pockam do konca tyzdna, ak tak potom....ale ta neistota je najhorsia, neznasam ked meska, lebo to ti dava nadej...a tak ked dostanes na cas, rychlo sa s tym zmieris a ides dalej...
@fifitko25 no supéééééér, obrovská gratulka, hrozne moc sa s tebou tešííím 😵

@fifitko25 bombaaaaaa 😀 😀 😀 no stále tečie z nosa,mierne ma bolí hlava,inak to celkom ujde 😠