Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@aliaxa bože to žeby človek len kopu prachov zato všetko platil mne stači ked kupujem vitaminy v lekarni a platim 14 e a to mi vydrži tak mesiac
@vardzikova tak ja som trubka že ti chcem aj s mimim dobre? tak faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajn 🙄 😔
@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 cicaaaaaa 😉 🙂 ale ty si moja origo čoko bruneta 😀 lasko ja som tym len chcela povedať to že už potrebujem isť na vzduch aspon na chvyľočku lebo sa zblaznim
@vardzikova ty moja blondínečka 😀 chvíľočka sa píše s mäkkým i a nie tvrdýýýýýýýým!!!!! panebože 😕 veru veru, potrebuješ vzduch 😀
@vardzikova vsak to vsetky lieky su tak drahe a ktovie ci pomozu alebo pomozu docasne prestanem ich uzivat a keby to chytim zas by ma slaktrafilo
@vardzikova nie, ostal tam ešte 9 dni - pracovne ☹
@lucecita 😀 😀 😀 😀 no vidiš čo som ti hovorila už mi prepina z toho 😀 potrebujem vzduuuuuuuuuuuuuch
@lucecita no jasné, však asi ho vyľakala tá predstava čo sme sa vtedy pred tehu do svalovice mordovali, tak keď som mu v nedeľu povedala že je tu ovu tak neváhal ani chvíľu a šli sme na to 😉
tak si užite, však keksík neni len o jednom 😵
@fifitko25 och a akurat teraz 😖 nevadi hlavne nech dušik silneje aby z toho bola vytalna a zdrava fazuľka 😀
@aliaxa no ved pri tych závratných cenách aj mna by asi porazilo
@lucecita ja som varila a už som napapaná, mali sme cestoviny s brokolicou a syrovou omáčkou 🙂 mňamky 🙂 nemáš rada hovädzie? 😲 na obed som mala v školskej jedálni lososa 😉 tiež bol mňam, škoda, že u nás v práci také nevaria 😒 už som si odpila z alchemilky, fajnová je 😉
@vardzikova pohoda 🙂 dopraješ mi byť stále na čakačke 😉
@purina12345 veď práve, nie je len o plodení, ale hlavne o užití si 😀 a to my máme posledné dva cykly takto nastavené 😀 a som rada, že ten tvoj sa z toho dostal a šupol sa na vec, keď si mu ohlásila ovu 😀
@kikaneu ja už som ju aj vypila 😀 ja hovädzinu nemám rada a ani ryby 😀 tak v tomot ne sme rovnaké, dačo sa predsa len našlo, vidíš? 😅 😅 😅
@lucecita téééda, také fajnotky ty neľúbiš? 🙂
@purina12345 to je fajn, že si to rozmyslel chlap jeden 🙂
@fifitko25 jeeeeej mas ciarku?waaaw gratulujemm 😀 super ktory DC si?som ti pisala ze to je znamenie ked sa narodilo male kamaratovi v den tvojich narodenin 😉
@kandee1201 ahoj, a ty sa ako máš? tiež som ťa dlho nevidela 🙂
@kikaneu ahoj ide to dnes som bola na nakupy ideme po velkej noci robit kuchynu tak som bola kupit drez bateriu na a popri tom uz aj topanky 😉 a teraz som na cakacke ci mrcha dojde ci nie 😕 a ty?ako?

@vardzikova vsak to ani tak ani tak a este ked mi da dake lieky drahe kto ich bude kupovat stale...teraz mi svokra s takeho katalogu co je od tej doktorky objednala daku vodu na to a ta voda stoji 20 eur a ako vzdy je tam troska vodicky