Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kittykiller vitaj 🙂 a aj my máme taký typ príťažlivosti, ako králiky sme niekedy...mehehe 😀 😀 😀
@pacica takže sa budeš s drahým držať takejto pôstnej verzie a keksíkovať každé 3 dni??? ja som už čítala všelijaké verzie, ale tak najlepšie je ak na to máte chuť obaja, nie??? a teraz si neviem predstaviť, že máme chuť a poviem drahému, teraz nie, lebo musíme čakať ešte 2 dni aby si dozrel 😀 😀 😀
no ale držím pästíky, nech to klapne 🙂
@dominika1516 vek nie je dôležitý, ak sú vytvorené podmienky, tak je to super, budeš mladá maminka 🙂
@aliaxa ahoj, môj drahý chcel ísť na také dačo, ale šlo tu o fajčenie, tiež mu mala niečim pobehať po ruke a nejaké vlny vyslať do tela,ktoré akože mali ho donútiť odnaučiť fajčiť, ale zatiaľ na to nešiel, aj keď mu vravím, že zabíja spermošky 😠 , tak a to stálo 30 ečok, takže ak je to niečo podobné, že Ti pobehá niečim po ruke, tak to môže vyslať do tela nejaké vlny, tak neviem či to nemôže poškodiť baby, nebolo by lepšie počkať po tehu...môžu na to vôbec ísť tehu ženy??? možno by trebalo vymeniť gyndoša a neriskovať počas tehu nejaké hokuspokusy za obrovské love...ale napíš ako si sa rozhodla, som zvedavá
@steffi1624 hej drahé to je...vidíš aké je baby nákladné už pred jeho počatím 😀 no ale tak nejaké vitamíny isto nezaškodia v dnešnej uponáhľanej dobe plnej stresov, keď pomaly každý jeden má nejaké problémy po tejto stránke...netreba to však samozrejme preháňať...macu má na 3 mesiace, kúpili sme to za dobrú cenu, je to taký prášok, chutí to...no nič moc, také sladké blé, ale dá sa prežiť a ten fertilman je len na mesiac, takže to uvidíme či ešte objednáme...a vy ako dlho pracujete na baby??? no my akože od októbra, ale reálne od konca decembra, takže na prvý ani druhý ani ďalší šup to nevyšlo ako si myslel drahý, že kukne na mňa a jeho borci horolezeckou výstrojou mi dobijú vajko 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a moja, škoda že si odišla, ale ak to bude lepšie pre teba, tak...drž sa 🙂
Dobre ranko dievčence ... opať som tu prva 😠
@fifitko25 lasko tešiííííím sa veľmi a čakam na testik 😀
@vardzikova dobre ranko i tebe 😎
dobré ránko,zlatiná 🙂 ako ste sa vyspinkali? mne už tečú menšie vodopády z nosa,ale mám zaľahnuté v ušiach 😒 zostávam doma a budem pekne ležať...a dnes akurát taký krásny deň vyzerá byť 🙄
@franzziska ahoj čo tak skoro hore? 😀
@vavenecka ahoj čitala som že aj ty si choručka...je to na prd čo .. ja ked si predstavim ako som vyzerala v pondelok nevedela som čo skôr utierať či oči alebo nos hrozne to bolo všetko ma štipalo ale dnes je mi už konečne fajn ešte dnes budem doma a zajtra už pojdem na prechadzku ked ma byť vonku krásne teplučko
@franzziska
tak ako bolo u toho noveho doktora?
@vardzikova ahoooj,no veru,akosi ma to zmohlo...neznášam,keď mi tečie vkuse z nosa a dutiny bolia...už je to lepšie,asi paralen na noc zabral 🙂 no veru,treba sa ísť vyvetrať,hlavne,že som po vonku chodila,keď bolo tak sychravo a keď je pekne,tak trčím doma 😠 ale ak je táto moja choroba príznak tehu,tak to kľudne vydržím 😀 😀 😀 😀
@su_san ja vobec neviem to iba priatel stale vymysla aj so svokrou lebo jeho teta tam bola uz neviem ake ma ona problemy tak ze tam mam skusit ist ....chce mi dobre to viem ale mi baby odpisali tak ze to stalo omnoho menej a ze lieky su strasne drahe a ja na lieky peniaze nemam aj to by som ich teraz urcite nejedla ani nepchala niekam aj ked tie lieky maju s bylinkami, priatel mi len tolko povedal ze to mi bude niecim behat po ruke a poviem mi aky mam problem a ze mi da na to lieky a ked som mu vcera povedala ze tam asi nepojdem tak on mi na to povedal ze ako chcem ale ze aspon raz by som mohla skusit...ako on si mysli ze mam na vyhadzovanie 100 eurakov niekam ...a este ma aj to odradza ze mne povie len polovicne odpovede a este sa tvari ze mi vsetko povedal ked sa len cudujem ...nikto mi narovinu nepovie o co tam ide a to uz chcel volat vcera doktorke sa objednat nastastie som vedela co ide robit lebo volal s mamou a ta mu uz vravela ze nech tam zavola....hroznee nieco
@vavenecka och tak ale aspon že ti je už lepšie 😉 a čakaš na ovu alebo už si po?

@kikaneu ďakujem vám manželia 😉 mne to teraz nepomôže, lebo tri bodky 😠 ale vy dvaja šup, nech to pichá 😀 😀 😀 😀 😀 šup šup, lebo chcem aby si bola konečne tehu 😅 slniečko ma vykúkať od piatku a celý víkend a teším sa 😉 zbehneme s mm na prechádzku a večer sobotu mám rande s kámoškou na drink 😀