icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
15. mar 2012

@vardzikova jj 🙂 už som po,21DC,ovu bola asi okolo 15DC,aspoň podľa testov som tak usúdila 😉 ak to teraz nevyjde,kupujem teplomer a meriam 😀

dominika1516
15. mar 2012

@su_san no tak snad budem uz coskoro "=) ... podmienky by uz mali byt skoro vsetky robotu mame obaja dobru a stalu, akurat sa nam preraba bytik a potom uz len svadba a moze prist babo 😉

steffi1624
15. mar 2012

@su_san no my sme sa začali snažiť od septembra - po svadbe, všetci z mojej blízkej rodiny otehotneli ani nevedeli ako, tak som očakávala, že sa to stane aj nám....a vidíš, čakáme už 6 mesiac...tento mesiac bude siedmy...tak šťastná rozprávaková sedmička nám snáď prinesie šťastie...aby to ešte vyšlo v tomto roku, svokra hovorila, že rok 2012 je veľmi plodný na bábenká...takže sme sa správne rozhodli 😉 ...takže za 3 dni mi skonči mrcha a ideme začíname merať teplotku...

steffi1624
15. mar 2012

@dominika1516 my sme mali v septembri a bolo 30 stupňov...takže paráda, ale až moc teplo..mala som také veľké princeznovské šaty a nenormalne teplo bolo pod nimi 🙂...takže čakáte, kým len otehotnieš a začne sa vybavovať svadbička...juj, je to príjmené, užívala som si to...tak do leta máte ešte šancu, tak nech sa to zadarí, aby nebola v dátume šťastná trinástka - 2013.

mistisa
15. mar 2012

@fifitko25 zlatik super tesim sa s tebou uz sa neviem dockat ked das foto 🙂 vidis som ti hovorila ze prides z ciny a bude to tam 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 moc moc gratulujem

nancycka
15. mar 2012

@fifitko25 ahoj, tesim sa s tebou a blahozelam, aj ja som bola presvedcena, ze sa vratis s darcekom.....mne dnes meska druhy den, ale teplota dnes vystupila na 37, ale este netestnem, nechcem byt sklamana, akurat ma boli brusko, troska mrchovsky.....tak snad aj ja budem coskoro fotit pozitivny test 🙂

nancycka
15. mar 2012

a pekne sa mi uzdravte, aj a som bola k.o. s 39 teplotou asi dva dni, a par dni hrozna nadcha, ale uz je lepsie..... 🙂

vardzikova
15. mar 2012

@vavenecka a ty nemeriaš teplotu? ved v podstate ani ja som nemerala 😀

vardzikova
15. mar 2012

@steffi1624 ahoj tak to budem držať pršteky aby sa čo najskôr podarilo 😉

mattuliatko30
15. mar 2012

@mata_ba http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak mne to už zaznačilo ovu....tak uvidíme..či ju posunie..

mata_ba
15. mar 2012

@mattuliatko30 ahoj..no veru,uvidis co bude dalej 🙂 ja som furt rocvnako,este ma aj ta sprosta mykoza trapi... ☹ www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mattuliatko30
15. mar 2012

@mata_ba to mi je luto..už aby si mala mrchu

franzziska
15. mar 2012

@isabellaa dakujem za opytanie...dobre bolo,som rada ze som unho...prevzal moj pripad velmi rychlo, uznal ze predosly doktor urobil chyby - ze nic s tym nerobil... ted ide mi robit dalsie vysetrenia...nejake mi robil a povedal ze mam nieco zle s hormonmi a tie vnutorne veci nevyzeraju tak ako by mali...a ze ta docasna neplodnost by sa mohla stat aj trvalou ak by mi ta buduca liecba nepomohla...

anlady
autor
15. mar 2012
mel84
15. mar 2012

ahojte kocky, dnes som sa tak rozculila v praci, ze az 🙄 🙄 🙄 za dobre nikdy nic dobre necakaj.....

mel84
15. mar 2012

@anlady 😀 😀 😀 konecne nieco vtipne dnes 😉

mel84
15. mar 2012

@franzziska zacala si prve kroky, neboj bude to dobre.. ty si este mladucka, takze mas casu dost, treba len verit a trpezlivost 😉

anlady
autor
15. mar 2012

@mel84 treba 🙂

mel84
15. mar 2012

@vavenecka tak paralen zabral? 😉 tesim, nech si z toho rychlo von 😉

mel84
15. mar 2012

@mata_ba tak dneska otvarame flasu vecer hej? 😉

mel84
15. mar 2012

@anlady veru, lebo inak si pojdem asi skocit 😀 😀 😀

mel84
15. mar 2012

@nancycka som zvedava 😉 ale ja to vidim na // 😀

franzziska
15. mar 2012

@mel84 dakujem si zlata 😉 sance su vzdy, ale som realista a nejake vedomosti malicke uz mam ohladne liecby atd vies moja 🙂 a vela sposobov liecby nie je..a ja vraj tu hlavnu liecbu nemozem tak uvidime ake mam moznosti...v tomto okamihu je pre mna najdolezitejsie ze "si ma niekto vsimol" a riesi to....

anlady
autor
15. mar 2012

@mel84 aaaale nie,prečo??? 😕

mel84
15. mar 2012

@anlady ale som sa zbytocne rozculila v robote 😠 ale nejdem sa nad tym rozculovat lebo to nema zmysel 😉 som z toho skor smutna a sklamana....a ty ako?

anlady
autor
15. mar 2012

@mel84 ak ťa nasrali,usmej sa na nich,okrem iného ako?
No my nijako - skončila mrcha včera,tak som rada-ale nesnažíme sa,netestujeme a nemeriame 🙂

mel84
15. mar 2012

@franzziska a povedali ti uz nejaku konkretnu diagnozu, ak sa mozem spytat? neboj, mozno tvoje telo len potrebuje prebudit a vsetko sa nastartuje a bude v poriadku....inak tych lekarov by som nakopala do zadku....

isabellaa
15. mar 2012

@franzziska
tak to mi je luto co ti povedal 😒 , ale na druhej strane je super, ze si v jeho rukach a vie co robi a prisiel nato, co druhy prehliadal! !!! Ti niektori lekari su fakt divni! 😠 Teraz sa to obrati tym spravnym smerom 😉
A ake ti ide robit vysetrenia? A liecbu aku navrhol? Ako som Ti pisala, mna to u nho caka v piatok.

franzziska
15. mar 2012

@mel84 konkretnu nie, musim ist na vysetrenia...hej ja by som tiez nakopala vsetkych tych doktorov co nevykonavaju svoju profesiu tak ako by mali, svedomito a najma dosledne 😔 malokedy vsak je to dokazatelne a priame ze by si mu mohla vynadat alebo "to tahat vyssie"

@isabellaa dik..diky ze si spomenies 🙂 no prvy krok su tie krvne testy a tie odhalia prve potiaze..a potom co a ako dalej...ale najprv este musim ist aj ku hematologovi atd, no moc sa mi nechce to "obehavat"..ale sak co...budem ti drzat päste..piatok ako zajtra???

mel84
15. mar 2012

@anlady presne to je spravny pristup 😉 no okrem ineho mi chripka znicila nas maly plodik 😢 takze sme na zaciatku, ale zivot ide dalej a ja som si ista, ze to teraz bude skoro 😉 preto ma aj tak ta praca rozculuje, uz som sa tesila ako im to oznamim a prd z toho.......ale asi na to nesmiem takto pozerat....ja mam inak super pracu, aj ma bavi ale proste kazdy tu kazdemu zavidi a to robi strasnu zlobu....ale to je asi vsade tak....neviem ci si ti ludia neuvedomuju, ze sa im to raz vrati, ci co....