Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska
ano, zajtra idem k novemu na konzultaciu, uz som tam aj volala... vdaka za paste 😀 , potom napisem co mi povedal, dufam, ze to bude v pohodke.
Najrdasej by som bola keby mi povedal , ale ved vy ste tehotna, co chcete riesit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@franzziska to som rada,to bol úmysel-všetky vás rozveseliť 🙂
@franzziska tak, ked to este nemas cierne na bielom, tak este vobec neni iste ze je to zle 😉 skus si dat do googlu "intra lifestyle" je to taka bylinkova zmes, ja som pred dvoma rokmi mala tiez od veci cyklus, zacala som to pit a mam ho ako hodinky....pomaha to ludom co su po ozarovaniach a dokonca su aj pripady ked sa vyliecili z rakoviny....si myslim ze by ti to mohlo pomoct aj bez hormonov....
@mattuliatko30 no veru..asi si pojdem po vyvolavacku..
@vardzikova
@vavenecka
@fifitko25
@su_san
@lucecita
@kikaneu a ostatne 😀 uz sme domka od dokyho 😀 vsetko na 1 ,ale bez fotky ☹. tkze foto az nabuduce 🙂, lebo vravel, ze sa to stale nerobi, takze tak 😀 na 2 tyzdne som domka na PN 😀 trochen si idemoddychnut 😀.a vy co nove 😀
@fifitko25 lasinka dufam, ze ciarocka ostala 😀 a sillnie 😀
@spula22 lasko a potom si prečo doma? ked je všetko ok?
@vardzikova ja som sa trocha vypytala na pn, lebo uz mam toho v praci plne zuby a nevladzem uz ani nic 😀. takze som sa dal vypisat 😀
@spula22
@vardzikova
ahooooojte dievcata tak konecne vytesena poradna so sonom za mnou... dalsia az 5.4. ale nevadi
dostala som uz aj tehu knizku a prenatal box
takze podla velkosti na utzv mi posunuli termin porodu na 26.9. takze podla velkosti sme 12+1tt mesiame skoro 6cm a nadhadzovalo sa tam ako sialene ... vyhadzovalo si ritku a tale sa hybalo tak sa nam nedalo moc dobre odfotit... inak som 2kg + velmi sa tesime som zobrala aj draheho na utzv a tak doktorka mu vsetko pekne poukazovala co kde ma a tak sa velmi tesi ze tam mohol byt so mnou joj neskutocny pocit
inak merali nam aj NT a to je 1,4 a aj nosovu kosticku mame v poriadku tak sa vytesujeme ze je vsetko zatial ok
@lusinda1989
@spula22 tesim sa s vami tehotky 😀 😀 😀
@lusinda1989 jeej milacik 😀 velmi sa tesim s vami 🙂. super , ze uz mas aj knizocku 🙂 a uz je z vas riadna fazulka 😀 pekne sa dalej opatrujte a davajte na seba pozor 😀
@spula22 aha a ja som sa bala že ti je niečo 😅 😉 🙂
@lusinda1989 to je super sprava, gratulujem 🙂 len nech vsetko tak pekne pokracuje az do konca
@vardzikova nie milacik 😀 len totalne vycerpanie 😀. ale je pravda, ze mam vysoky tlak 😒 , ale to som mala aj pri malom, takze pre mna nic nove 😉
@lusinda1989 tak to je super moja a inak termin ti predtym vychadzal na kedy mne s praveže posunul z 20 na 17 septembra
@spula22 aha tak sa tešim že sa mate obaja super 😉 ja si na dalšie sono počkam až do 20 tyždna uff dlha doba 😒 ale nejak to vydržim inak dnes je vonku nádherne ... uvažujem že sa von vykotim aspon na pol hodku aby som sa nadychala čerstveho vzduchu 😀
@mel84 to ma velmi mrzi, ja sa prave toho bojim, moja choroba su prave teploty a bojim sa, ze to moze uskodit, snad moj lekar bude vediet, co s tym.....vraj sa pocas tehotenstva zvyknu tieto choroby ako lupus a tak, ukludnit, tak pevne dufam.....a dufam, ze coskoro nas aj ty potesis super spravami
@vardzikova ved ani mne nerobil sono a tiez ak nabuduce🙂 to vychadza o 4 tyzdne 🙂
@aliaxa ajoj. povedal,ze okolo 22tt a vyssie 🙂
@spula22 😀 ty maš k tomu stale bližšie ako ja 😝

@mel84 nie,oni sú stakí sprostí,že si to neuvedomujú 😎 a čo robíš?
a jakoto s tou chrípkou?