Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Tehu potvrdene som asi 4t 😵 výšku hormonu ešte neviem, poobede si idem po lieky tak sa povyzvedam viac 😉
@kandee1201 máme, máme, v albume ale silnejší nebol, len ukázali 3 rôzne druhy // 🙂 Jonáš - nie,bola tu v diskusii taká stránka na amatérsky výpočet a môže byť, že to vyšlo mne
@fifitko25 gratulujem este raz 🙂 4 tyzdne?? takze este pred cinou??
@fifitko25 gratulujééééém...... 🙂
@vardzikova mne to tak napisala 🙂 aspon mozem maleho vyvencit aj pred aj po spanku 😀
@franzziska jojo pred Cinou 😀
@miriamka3 a to si si pocitala tu cez net?mne vislo ze teraz 20teho podla vypoctov co som niekde tu nasla nejaky vypocet ale sa mi to nezda kedze to bude 26DC 😕
@kandee1201 tak to bola asi tá stránka lebo to tu lietalo 😀 mne tiež termín nevyšiel na predpokladanú ovulku, vyšiel mi na posledný deň mrchy
@miriamka3 aha a si to skusila hej?a vyslo no paradicka 😀 a dlho ste sa snazili?
@kandee1201 no ťažko povedať či to vyšlo vtedy, uvidíme čo povie doky teda ak sa tam dostanem...chcem počkať či čiarka zosilnie.. 😉 ale fakt je že tento cyklus bol na snaženie dosť chudobný takže...snažili sme sa len od januára
@miriamka3 ale urcite zosilnie je ju pekne vidiet 😉 tak som zvedava ved on povie ktory tt si a budes vediec ci vtedy 😀
@kandee1201 no dúfam že zosilnie, niesom si tými testami taká istá...veľa snažiliek malo čiarky a tehu neboli 😒
@miriamka3 ale ved ti ukazali dve testy tak to tam jeeee 😉 a priznaky ?
@kandee1201 hej, hej, ukázali až 3, ten prvý nemám nafotený... ale aj tak... @fifitko25 tu myslím písala že mala tiež pozitívne 4 a došla mrcha...tak sa toho zatiaľ moc nechcem držať.
Príznaky žiadne dokopy, len neprišla mrcha ako mala a to chodí vždy alebo 1-2 dni vopred. Bolí ma hlava už asi 3-tí deň a som akokeby stále unavená.
@miriamka3 no tak dufam ze ani nepride mrcha jedna 🙄
@kandee1201 no aj ja, ale obávam sa stále..
@miriamka3 joooj tak sa neobavaj a mysli pozitivne 😅 mne keby ukazalo ducha asi skacem po plafoon
@steffi1624 No nasla som skoro ale nevymenim ani za svet lebo chlapa co by som k nemu citila to co k nemu a co by tak ku mne pasoval nenajdem a uz vobec ne chlapa ktory nepije a vsetok volny cas venuje mne, aj ked sme to nemali od zaciatku ruzove no vyvinulo sa to dokonale😉...no je pomerne mlady ma 26 🙂 ... Tak ja dufam ze moj organizmus je v pohode a pripraveny na babatko :-P
@fifitko25 no supeeeeer, moc sa tešíííím mojka 😵
@azzura ahojky moja no kukaj teraz som tam dala dnešnú teplotu, že aký bááááác 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@purina12345 sa uhniezdujes? 😉

@su_san dakujem ti velmi pekne za privítanie;)vies ja už pomali prestavam dufat a nemaš nejaky tip čo by pomohol?