icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 ale tie čiarky by tam len tak pre nič za nič neboli 😉

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova no vyčítala som tu niekde že to môže byť aj cysta 😔 takže neviem,nechcem robiť predčasné závery pokiaľ nebude silnejšia.. ak bude, určite pôjdem k dokymu nech teda povie čo to 😉

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita neboj micka všeeetko bude a to koľko 23? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 no a na odber krvi si nebola? aby ti to potvrdil?

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova nie, testovala som vo štvrtok večer a potom v piatok ale dokyho som zatiaľ neriešila...

lucecita
17. mar 2012

@vardzikova že 23, chceš ma uraziť? 😀 😀 😀 😀 ja budem mať len 19, predsa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
17. mar 2012

@lucecita no, to si si pekne pospinkala 🙂 nooo, ktovie, uvidíme po ďalšom meraní 🙂 ale u teba to vyzerá tak, že už bola 🙂 tak my si sexíkujeme, kedy sa nám chce, nepozeráme vôbec na žiadne plodné dni ani na nič, lebo už na to nemám nervy 😀 aj ja mám super náladu, kopec energie, takže vás tu nestíham
@vardzikova mojka a ty sa ako máš? už dobre? negrckáš?

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 ja ked som zistila že som tehu tak som na druhy den bola u dokyho aby mi to potvrdil

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita aha 😅 😝 😀 som sa pomýlila prepač 😝 cica predstav si že ja som dnes jedla hranolky s tatarskou a s olivami vieš ake to bolo vyborne ... ešte teraz sa mi olivi odgrcavaju 😀

vardzikova
17. mar 2012

@kikaneu cica už dobre , grcanie už dlhooo nebolo a to je uplna fasa 😀 😉 chodim von na prechadzky lebo je tak krásne aj dnes sa chystam skontrolovať mm či robi na dome alebo sa ulieva 😠

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova hej len keď mňa stále odráza tá slabá čiarka 😒 bola som na preventívke teraz koncom februára a povedala som mu že plánujeme no a povedal aby som sa ozvala keď niečo ale stačí aj tak týždeň dva keby mrcha meškala, takže som tam nechcela utekať hneď v piatok

lucecita
17. mar 2012

@kikaneu ja som si povedala, že po hentom onom 😀 už nebudem merať...som sa rozhodla dneska v postieľke, keď som len tak ležala...žiadne sledovačky, teda viem, kedy mávam ovulu, tak si budeme len užívať...alchemilku budem piť od skončenia mrchy tak do 12-13DC a listovku denne po obede a ináč žiadne pozorovanie, ananásový džús ani nič...jem mi to nepotrebné, keď to príde, tak to príde bez pomoci...len manželko a ja a basta 😉

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 tak uvidiš ... ale ja by som to nevydržala 😀

lucecita
17. mar 2012

@vardzikova nevadí, v pohodke, že si to ty 😉 hranolky s tatarkou milujem ale olivy nemám rada, smrdia mi 😀

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova veď ak bude čiarka zajtra silnejšia tak pôjdem hneď začiatkom týždňa, to je jasné 🙂

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita ej smrida ani ja som ich ked som bola mladšia 😀 😝 tak nemala rada ale s vekom som im prišla na chuť 😀 a teraz si ich niekedy otvorim a len tak spapam 😎 mnaaam vynikajuce su

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 neboj bude určite 😉 tento tyžden bol plodny 😀

lucecita
17. mar 2012

@vardzikova takže po tom, čo si mi napísala, si už stará? 😕 😔 😀 😀 😀 😀 😀 dobre som napísala ten príspevok pre Kikuš? 🙂

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita ja a stara? 😠 ja ti dam 😝 😀 v najlepšich rokoch moja ...och pánečku a ja budem mať v lete už 24 waaaa to už budem stara

lucecita
17. mar 2012

@vardzikova čo mi dáš? šak ja sa ťa len pýtam, či si už stará, nepovedala som, že si! 😝 😝 ahaaaa, tak ty budeš mať len 24 a budeš stará? no takže ja mám o 3 týždne 28, čo potom budem, haaaa? 😕

kikaneu
17. mar 2012

@vardzikova super, to som rada, že už je dobre 🙂 koľko máte v Prešove stupňov? chýba mi mesto 🙂tiež by som sa šla prejsť, možno aj pôjdeme s manželom trochu von, je tak krásne a teplo 🙂
@lucecita tak, tak...ja vôbec nič tiež už nejem, dokonca ani listovku....len tú macu ešte, dojeme ju s manželom a hotovo koniec, už len alchemilku a žiaden teplomer....to bude life 😀

lucecita
17. mar 2012

@kikaneu no vidíš, tak zasa rovnako 😉 počuj, my sme ako jednovaječné dvojčatá 😀 😀 😀 macu mám aj ja, mali sme z nej asi len 4 lyžičky...možno ju párkrát využijem, ale nejak nie plánovane...ja listovku beriem len v robote, doma ju nemám, len v šuplíku v práci 😀

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita 😀 moja ty si už stara korytnačka 😀 😀 ale neeee čosi mladica ako vyšita 😀

vardzikova
17. mar 2012

@kikaneu tak na teplomery mi ukazuje 14 st. teplučko a to je ešte iba dvanasť ešte o taky stupen by mohlo isť hore 😀

lucecita
17. mar 2012

@vardzikova @kikaneu haaaaaaaaaaa, my máme vonku 19,8 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a to na teplomer nesvieti slniečko.....že som stara korytnačka? no pekne, ďakujem lásko 😔 😀 😀 😀

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita čože? vy mate tak teplo? tonieje možne určite to bude tym pokazenym teplomerom 😝

lucecita
17. mar 2012

@vardzikova máme meteostanicu, veľkú, novú a nie lacnú 😝 chceš odfotiť tú teplotu?

kikaneu
17. mar 2012

@lucecita veru 🙂 mojej mame povedali, že budú dvojčatá, no bola som len ja 🙂 vtedy ultrazvuk ešte nebol, tak na základe toho ako mi srdiečko silno bilo jej trepli takú hovadinu 😀
@vardzikova u nás je 15 🙂

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita niee cica verim ti 😉 och už by som šla von ... musim ešte počkať dva a pol hodiny páááne bože čo budem dovtedy robiť 😠

vardzikova
17. mar 2012

@kikaneu krásnych teplých 15 stupňov 😀