icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
17. mar 2012

@kikaneu no pekne, to len podľa toho jej povedali o dvojičkách? no ty koksooooo 😉 mojej kamarátke vraveli až do 7 mesiaca že bude mať dievčatko, tak kupovali ružové a červené veci a v potom jej oznámil doktor, že vidí pipíka a narodil sa malý Maťko 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ja mám veľkú záhradu a terasu, tak ja by som šla tam, ale ty musíš len doma na ritke sedkať 😀

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita aj ja mam veľkú záhradu a terasu ale pri dome 😀 no a ako s tym bytikom? už je vaš?

lucecita
17. mar 2012

@vardzikova no vidí, takže teraz musíš na ritke sedkať a až potom von 😀 bytík bude náš, musíme vybaviť ten úver v týždni, bo potom nebudeme môcť, teda iba mm sám, a to nechceme...tento týždeň nám to nevyšlo, mm bol stále služobkách 😠

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita no ved už akosi vydržim ved už len dve hodky 😠 jupii tak už budete mať niečo svoje to je super 😀

lucecita
17. mar 2012

@vardzikova to áno, konečne veru...teším sa na to... 🙂
idem off babenky, lebo takto nič neurobím...prihlásim sa na večer 😉 krásny slniečkový deň vám želám

vardzikova
17. mar 2012

@lucecita ahooj 😉

spula22
17. mar 2012

@miriamka3 ahoj. ta bolesta ko na mrchu je ok.ja som mala podobne bolesti asi 1 a pol mesiaca 🙂 nevolala si dokymu ? nech ti vezme krv 🙂

mata_ba
17. mar 2012

@kikaneu u doktora som este nebola,ale chystam sa,lebo to nejak neustupuje ☹ a asi to anovulak ozaj nebude...dnes som sice merala o tristvrte hodinu neskor ako zvycajne,ale BT bola 36,9...

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
bubacik5
17. mar 2012

@miriamka3 ani nie take bolesti ako na mrchu, skor take ine. ale tiez mi je dneska akosik dost divno...chvilu som hladna a potom mam zahu...

eri28
17. mar 2012

@pacica moze, mat aj viackrat ovu za mesiac, alebo ani raz

kikaneu
17. mar 2012

@vardzikova
@lucecita dievčatá, ja som odišla bez rozlúčky, nestíhala som, upratujem, varím a do toho všetkého chaosu ešte prišli na návštevu bratranci, 3 kusy detí, ktoré sa odomňa takmer nehli, každé chcelo byť v inej izbe, zázrak, že mi obed neprihorel...a obedovali sme okolo pol štvrtej, jedna veľká katastrofa taký deň 😠 takže je po piatej a ja mám upratanú kompletne ešte len obývačku.....joj, neznášam to 😠
tak idem pokračovať
@mata_ba no vidíš, ja som si hneď myslela, len meraj ešte ďalej a k dokimu teda pôjdeš v pondelok? budem držať palce 😉

miriamka3
17. mar 2012

@spula22 nie, nevolala som ešte nikam, asi pôjdem v pondelok

miriamka3
17. mar 2012

@bubacik5 hej, ja tiež záhu ale od rána je mi celý deň celkovo tak zvláštne... 😒

bubacik5
17. mar 2012

@miriamka3 mne tiez tak 😒 a som strasne unavenaaa

miriamka3
17. mar 2012

@fiftko25
@spula22
@bubacik5
@mata_ba
@vardzikova
@vavenecka
@mistisa
keďže sa dnes celý deň cítim totál naprd urobila som ďalší test

vavenecka
17. mar 2012

@miriamka3 no zlatík,už len šup šup k dokimu 😉 a čo ťa boľká,či čo ti je? 😖

miriamka3
17. mar 2012

@vavenecka celý človek 😒 brucho ako na mrchu, hlava a celý deň mi je tak že len čakám kedy pokecám s WC-kom 😔

vavenecka
17. mar 2012

@miriamka3 aaale mojka 😒 no telo sa asi vysporiadava s novým nájomníkom 😉

miriamka3
17. mar 2012

@vavenecka to je mi jasné len to nieje bohviečo teda... 😔

bubacik5
17. mar 2012

@miriamka3 super paraaada, krasny testik 😉

miriamka3
17. mar 2012

@bubacik5 normálne mám zmiešané pocity 😕

fifitko25
17. mar 2012

@miriamka3 ahoj tiež ma bolí ako na mrsku, ale tak trochu zvláštne ako inokedy a som dost unavena, aj teraz som spala poobede 2 hodiny 😉

miriamka3
17. mar 2012

@fifitko25 hej, unavená som aj ja, celkovo si pripadám taká "pribrzdená" 🙂 ale to je ok, skôr ma trápi tá ťažoba na žalúdku a tak 😔

fifitko25
17. mar 2012

@pacica ďakujem 😉 nejak zvláštne sa necítim, ako na mrsku, ale je to trosk iná bolesť, no a tlak v prsiach, a ešte som viac unavena, aj včera aj dnes som si musela poobede pospať 😉

fifitko25
17. mar 2012

@miriamka3 mne zatiaľ od žalúdka zle nie je a aj mi chuti jesť 😉

vavenecka
17. mar 2012

@miriamka3 no ti verím,ale neboj,isto prežiješ 🙂

miriamka3
17. mar 2012

@fifitko25 pfff mne úplný opak, ráno som do seba nasilu napchala rožok a poobede mi celkom schutil guláš ale inak medzitým nič, vôbec nemám na jedlo chuť a mám takú ťažobu na žalúdku...och joj 😔