Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 to asi nie 😀 veru, najlepšie bude počkať do zajtra, mne bola ráno riadna zima tak možno preto som mala ten pokles
@lulu939075 držím palce 😵
@purina12345 kočena ten Tvoj graf tam nie je... je tam len tabuľka na prihlasovacie údaje...
@lulu939075 tak držím palce, ani ja sa neviem dočkať testovania 🙂
@purina12345 super už je tam! 😉 síce som z toho trošku jeleň ale nevadííí , u mňa nič nové 😀 a myslíš že test by povedzme zajtra ráno už mohol niečo ukázať?
@purina12345 držím palce aby sa to ešte zdvihlo
@carie32 ja si ani nemusím robiť test lebo to by museli prežiť 6 dní spermošky v tele a teplotka klesá ale už by mohol niečo ukázať v 13DPO
@purina12345 no ja som skôr myslela u mňa ten test... 😅 asi hlúposť že?
@carie32 koľký deň DPO si?
@carie32 len skús moja, tvoj cyklus je momentálne nevyspitatelný ale počkaj ešte dva dni určite 😉
@nikinka1111 🙂 vieš že ani neviem... ja mám problémy s dlhými cyklami... moc dlhými. tak som si začala merať teplotu (zatiaľ nie moc dlho a nie moc pravidelne 😅 ) a sú tam také všelijaké výkyvy napr. pred 2 týždňami 36,3 pred 3 dňami 36,9 a tak.. no čiže úplne celé zle... momentálne by som bola 62 DC ale od utorka som mala všetky príznaky krámov, bola som si na 100% istá že ich dostanem... a včera ako by uťalo.. ani krámy ani príznaky nič... tak rozmýšlam že čo teraz... 🤐
@purina12345 asi ten čaj ešte odložím o tie dva dni že?
@carie32 test 🙂 ja by som to nevydržala
@carie32 počkaj aj s čajom, neviem či môže nejako zle pôsobiť, hlavne si meraj ďalej teplotku, a máš teda nejaký ten termín u dokiho teraz?
@purina12345 nie nemám presný termín, len sa mám tento týždeň ozvať či už mrcha prišla alebo nie... a keď nie tak potom na vyvolávačku... ale to by som radšej skúsila ten čaj, kočkám v práci zabral... tak ti neviem... uvidíme ako sa veci vyvinú... jasné budem meriať stále, hádam to niečo napovie pravda?
@purina12345 no fakt ti to nejak kleslo, skoda, ze borci nepreziju aj 2 tyzdne 😀 😀
@nikinka1111 zlatá 😉 ! vieš ja som z toho dosť zúfalá... tak si ešte nechcem pridávať negatívnym testom ☹ A Ty budeš kedy testovať? Koľko už snažilkuješ?
@carie32 tak počkaj také dva dni a uvidíš ako sa to bude vyvíjať, v podstate ak bola ovu ako si pociťovala vaječník tak tento týždeň by mala prísť
to je fakt škoda 😀 ale asi len v tomto prípade, to by sme ináč chodili stále tehotné 😀
ahojte baby, my sa snažíme už skoro dva roky a nič ☹ tiež som si myslela, že to vyjde na "prvý šup". je tu niekto, komu tiež tak dlho trvá??? ☹
@purina12345 máš pravdu počkám a budem poctivo merať..
@carie32 snežíme sa od augusta. testovať budem - podľa zdravej logiky o týždeň, a podľa mojej zbláznenej možno už zajtra 😀 . a viem čo sú negatívne testy - je to kruté ☹
Mne asi každým dňom zaklope ovu....tak ma moc bolia prsia a aj vaječník sem tam popichne a dneska som kríže cítila, čo sa mi síce nestáva často.....no uvidíme čo sa z tohto vykľuje.. 😎 😎 😎
@nikinka1111 to teda je kruté, už som aj ja také zažila a nie je to príjemné...ale držím palčeky, nech sa objavia //, lebo tvoj grafík vyzerá sľubne 😉 😉
@nikinka1111 tak Ti držím moc moc palce aby to vyšlo! my tiež tak ako vy sa sanžíme od augusta a furt ništ... ale tak nádej zomiera posledná... skúsim ešte dva dni počkať a potom spravím test...
a nič na svete ma tak tuším nedeprimuje ako snehobiely test 😖 to mám chuť ho požuť a vyhodiť von oknom 🙄
@carie32 treba vydržať, o chvíľu budeme mať //
KOcky surne ... stale ide zo mna vytok a miestami ma picha v podbrusku, som 4 DPO ... ☹ 😒
@purina12345 tak močový problém to nie je, bola som u obvodnej lekárky a moč je čistý.....bude to asi mykóza, tak musím nabehnúť ku gynekologičke, len neviem, že kedy....nechcem zas odísť z práce, ale po mojej práci už ona nerobí.....joj 😒
ale graf mi dnes označil ovu, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

@purina12345 a škoda že som nevedela o semiačkach. hneď by som si bola urobila 🙂