icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
17. mar 2012

@lucecita blahozelam k bytiku 😉

miriamka3
17. mar 2012

@vavenecka tak prežijem isto 🙂 ale asi sa budem u dokyho informovať či sa to dá niečím zmierniť...nieje to sranda celý deň 😒

fifitko25
17. mar 2012

@vavenecka mojka a lenocka to tu úplne zabalila? Ako ju teraz pôjdeme pozrieť?

vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 no sem nechodí,ale ja som s ňou v kontakte (a ona sa sem tiež isto vráti) 😉 takže máme sa ako dohodnúť 🙂 myslím,že včera hovorila,že už mala nutkanie sem kuk,ale že odolala 😀

fifitko25
17. mar 2012

@vavenecka
@vavenecka a ako ste cez FCB? Pozdravuj ju odo mna 😉

vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 ee,ona je antiFB 😀 😀 cez gmail 😉 ďakujem,pozdravím,veď jej aj zvestujem novinky,že si tehu a tak 🙂 je z toho aj ona rada,že ti to hovorila,že si z Číny donesieš mimčo 😀

spula22
17. mar 2012

@miriamka3 super 😀 tak sup, sup k dokymu 😀

bubacik5
17. mar 2012

@miriamka3 ja tiez tak, hlavne vcera. dneska rano som sa tesila a teraz ich mam zasa zmiesane 😅

miriamka3
17. mar 2012

@bubacik5 ja som si to toľkokrát predstavovala a teraz keď je to tu tak mi je tak zvláštne.. 😕

miriamka3
17. mar 2012

@spula22 no vytrepem sa hadam v pondelok

fifitko25
17. mar 2012

@vavenecka že antiFB 😀 😀 tak nech nevešia hlavu, lebo naši mm mali podobnú diagnózu - u nás to bolo tuším o kúsok horšie ešte a vidíš - ide to !!! takže nech sa hlavne drží a myslí pozitívne 😉

fifitko25
17. mar 2012

@bubacik5
@miriamka3 nebojte sa baby, je to tam 🙂 objednajte sa chytro k doktorom, ja som tak urobila a mám lepší víkend, keď si predstavím, že by som mala stresovať do pondelka 😅 HCG v krvi je, to je dôležité a budete ho mať aj vy 😉

miriamka3
17. mar 2012

@fifitko25 🙂 ja nestresujem, snáď keď mi urobili čiarky 4 testy tak to bude ono 😉 ale v pondelok hádam pôjdem nech mi to teda potvrdí alebo vyvráti

fifitko25
17. mar 2012

@miriamka3 v tvojom prípade potvrdí 😵

miriamka3
17. mar 2012

@fifitko25 uvidíme... MM sa teší, ja mám zatiaľ také zvláštne zmiešané pocity.. 😎

fifitko25
17. mar 2012

@miriamka3 aj môj sa teší, len neviem ako veľmi, lebo je v ďalekej Číne ešte... príde až vo štvrtok...

miriamka3
17. mar 2012

@fifitko25 jáááj tak čo ste sa vy nasnažili,čo máte za sebou tak ten musí byť šťastný prešťastný 🙂

vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 no povedala,že nebude na každej sociálnej sieti 😀 no veď aj ona spomínala,že ste mali podobné diagnózy,no mala zas čierne myšlienky,že nikdy mať bábo nebudú a tak som sa ju snažila utešiť,ako sa len dá 🙂

fifitko25
17. mar 2012

@vavenecka joooooooj, vidím to tak, že musíme do RK 😠 😠 veru veru, treba jej dohovoriť, veď už bola tehu cez vianoce, prečo by nebola zas 😉

vardzikova
17. mar 2012

Baby dospeli ste niekedy k názoru že váš mm je debil? lebo ja som sa dnes o tom presvedčila 😠

fifitko25
17. mar 2012

@vardzikova a to čo Katuška???? 😨 😨

vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 no ani nehovor,som jej napísala,že prídem a dostane po holej 😠 😀 a ona ma svoje teórie,čo ti radšej osobne porozprávam 😉 ale treba jej ich vytĺcť z hlávky 😠

vardzikova
17. mar 2012

@fifitko25 joj neskutočne ma vytočil ale neeeskutočne mam take nervy že keby vražda nebol trestny čin tak už ho vezie čierna sanitka

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova ale ale ale, by si svojmu bábu otca chcela prizabiť? 😀 to ťa prejde 😎

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 och koľko otcov chodi po svete ... jeden hore dole 😠

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova áááále no ... 🙄

fifitko25
17. mar 2012

@vardzikova ejha, to znie zle a čím ťa nahneval Katuška?

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 joj do pozdi neviem načo nam tych chlapov trebalo 😠

vardzikova
17. mar 2012

@fifitko25 joj bože dnes som chcela isť za nim na dom sme sa o tom bavili už rano ... som sa nato tešila cely den a potom mi zavolal o pol tretej že sa mi na hodinu neoplati chodiť lebo on pride o štvrtej domov .. ako nebolo mi to jedno no ale tak dobre nikam som nešla a on pan muderec prišiel domov teraz o pol ôsmej.

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova 😀 😀 😀 bože veď to je u chlapa bežná vec ,nie? 🙂 no keby ma môj MM len takýmito vecami hneval tak vďakabohu 😉