icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
17. mar 2012

@kandee1201 ale baby, to hovoríte teraz keď ste vytočené, aj ja to tak mávam 😎 ale keď to prejde tak si neviem bez neho predstaviť nič 😎

kandee1201
17. mar 2012

@fifitko25 hmmmm tak vy sa vystiskate a v trojke poprvykrat 😅 si netestovala ci ciarocka silnie?

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 jeeeežiš maria mam veľku rodinu takže ľudi ktory by sa tešili so mnou je kooopa 😀

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova ale to nieje on - tatinko..

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 tatinko netatinko dnes je za debila a za riadneho a len tak ľahko sa z toho nevyvlečie ... nech sa teši na zajtra

fifitko25
17. mar 2012

@kandee1201 nie, som u našich a ešte to nevedia, nechcem robiť poplach, takže otestujem v pondelok ráno ked budem u seba v byte 😀 chceme im to povedať spolu s mm 😉

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova tak ty vieš ako to máte ale podľa mňa je nezmyselné hnevať sa kvôli takej maličkosti..jasné,chápem že si zavretá doma,že si sa tešila a tak, aj mňa to vie neskutočne vytočiť takéto veci ale zasa sa kvôli tomu netreba hnevať dni 😒 myslím že mu docvaklo že sa hneváš tak načo to rozmazávať ďalej, veď robiš zle len sama sebe.. 😉

vardzikova
17. mar 2012

@miriamka3 možno maš pravdu ale dnes si to nevyžehli ...možno zajtra 😉

miriamka3
17. mar 2012

@fifitko25 ešte budeš testovať čiarku keď máš tehu potvrdené ?

kikaneu
17. mar 2012

čaute kočky, nejaká dusná atmosféra tu panuje.....hlavne pokoj, dobre?
@vardzikova Katuška, ty sa nejeduj, bábu sa to určite nepáči, pôjdeš von zajtra, veď aj zajtra bude pekne 😉

vardzikova
17. mar 2012

Tak lasky ja si idem ľahnuť lebo po tej hadke som akasi unavena ... majte sa zatiaľ pekne a zajtra sa vidime 😉

fifitko25
17. mar 2012

@miriamka3 dám ešte jeden pre zvedavosť 😀 😀

miriamka3
17. mar 2012

@vardzikova a tak jasné že sa naňho netreba nalepiť hneď dnes 😀 dnes sa hnevaj ale zajtra ti to zato nestojí... má byť krásne, je ti treba zasa sedieť doma a hnevať sa pre maličkosť keď môžete mať peknú nedeľu? 😉

miriamka3
17. mar 2012

@fifitko25 😀 ja som dala dnes aj keď som ti povedala že až v nedeľu ale nevydržala som 🙂

kandee1201
17. mar 2012

@vardzikova nie vies ma takeho kamarata debilneho no a ja ho nemusim raz ma neskutocne vytocil a tak som mojmu vravela ze si nezelam aby k nam chodil lebo on bol u nas ako staly navstevnik normalne kazdy den aj pol dna a vzdy dosiel NAHODOU na obed.To sme nemali ziadne sukromie tak mi aj zapasovalo ze nas nasral no tak prestal chodit.Potom ked sa zacali rozpravat som zacala tusit ze asi ked niesom doma chodi k nam ale nechala som to tak no a vcera som na chodbe nechala novy dres do kuchyne a prisla som z nocnej a bol rozbaleny.Pitam sa mojho kto tu bol komu si ho ukazoval a on ze niiikto 😨 a dnes rano vencim psa a ten debil mi hovori ze pekny dres som kupila ze bol u nas mna to taaak vytocilo a vrelo to vo mne od rana do teraz a som vybuchla.Premna za mna nech ku nemu chodi ked niesom doma ale preco mi to nepovie ale do oci my klame ze k nam nechodi debil

miriamka3
17. mar 2012

@kandee1201 presne pre toto - aby ťa nenaštval 😉

kandee1201
17. mar 2012

@fifitko25 ahaaa no v pondelok uz bude poriadne ciarisko 😉

bubacik5
17. mar 2012

@fifitko25 a to mam povedat co? ze chcem aby mi zobrali krv na potvrdenie?

fifitko25
17. mar 2012

@kandee1201 no dúfam že to cez víkend nezmizlo 😅 😅

fifitko25
17. mar 2012

@bubacik5 áno volala som že mám pozitívny Tehu test a že chcem ísť na krvny test a bolo 😉

kandee1201
17. mar 2012

@fifitko25 a kedy ides na krv?

fifitko25
17. mar 2012

@kandee1201 bola som včera, Tehu potvrdili, množstvo HCG zodpovedá 4tt 😉 len ja sa z toho ešte neviem spamatat 🙂

kandee1201
17. mar 2012

@fifitko25 no mne to uslo nevedela som ze mas potvrdene uz tak velka gratulka 😅

kandee1201
17. mar 2012

@fifitko25 najviac ma vie potesit ked niektorej kocke sa to podari ,ktora tu je uz dlhsie 😉 ktore si pametam odkedy somm tu nakukla

vardzikova
18. mar 2012

@kandee1201 mojka ja to poznam chlapi su proste nevyspitateľny a nikdy nemožme vedieť čo ich v tej hlavne napadne ... 😉

eri28
18. mar 2012

caute babenky konecne v polovicke 3.m lepsie a stale lepsie sa citim, trosku som bola nahnevana, vsetci chcu byt tehu, ake krasne clanky o tom pisu, a vsade len o testoch, preco sa nepis na rovinu, ze prve 3 m su tazke, vsetci strasia porodom, a velkym bruchom, ake je to zle a nech sa to nerodi, ale nikde som sa nedocitala, ze prve 3 m sa telo meni, obcas, zena vracia a to vsetko, keby sa uprimne pisalo, ze skoro vsetkym byva zle a noci sa budia a na zachod ja chodim 5 krat, ebo v noci som musela a musim pit, byvalo mi zle a papam keksiky v posteli luxus a tak...., preste som bola smutna, myslela som si ze tehu jupi a konecne az teraz je lepsie 😕
vsetkym zacinajucim tehu prajem to naj nechcem strasit, len niekedy sa lepsie cita pravda clovek sa moze psychicky pripravit, pekny den 😉

fifitko25
18. mar 2012

@kandee1201 ďakujem moja, veľmi sa tešíme a tak nejak ešte neverime, že je to tam 😀 po toľkých pokusoch....

nancycka
18. mar 2012

ahojte zienky,pisem aj vam, nech viete smutnu spravu...dnes poklesla vyrazne teplota a prislo krvacanie, s patdnovym oneskorenim - patdnovym predlzenim lutealnej. mne nikdy nemeska, stalo sa toto iste iba raz pred rokom, ked som zabudla zobrat hak, akoby sa aj podarilo, ale nedokazalo uhniezdit a odislo.....pred rokom som nalezite oplakala, ale teraz som uz kludnejsia, akurat ma to mrzi.....ja mam problem aj s krckom, mali ma operovat, ale sa bali, aby to nenarusilo schopnost otehotniet, len ci ten staly zapal nejde aj na maternicu a tak sa nic neuhniezdi, akoby tam bolo teliesko......pojdem na kontrolu a opytam sa.....tak idem upratovat, nech moc nerozmyslam ☹ prajem krasnu nedelu 😎

fifitko25
18. mar 2012

@nancycka och ☹ ☹ takze mrcha? Nemáš tabletky na udržanie? Ja totiž beriem utrogestan začínam po ovule az do dňa cyklu a potom robím test a ked mi vyšiel teraz pozitívny, doki mi zvýšil dávku. Je to progesteron ktorý potrebuje plod na udržanie... V januári som ho vysadila ked bol pozitívny test a tiež mi to odišlo ☹ možno by si mala pouvazovat a opýtať sa u lekára 😉 držím palceky !!

vavenecka
18. mar 2012

@fifitko25 jeej mojka,ty si už v piatok bola u dokiho? super,prvý mesiac máš za sebou,ani nevieš ako,že? 😉 aj ja chcem dve čiaročkyyy budúci týždeň 😠