Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ahoj drahá, vytáčala som sa nad manželom 😠 ale to nič, už som si zvykla a to je vonku krásne a budem trčať doma 😠 graf takto, vyznačilo ovu ako sme sa o tom bavili 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita akosi zavčasu sa herečka označila, ale tak čo už s ňou 😀
@su_san otehu by to vadit nemalo, ale vraj to moze narobit vazne problemy v tehotenstve, krvacanie a otvaranie krcka....ja s tym mam problemy uz dlho a cely povrch krcka je ako jedna velka otvorena rana, a je tam silny zapal, tak rozmylam, ze keby ten zapal presiel aj na maternicu, ta by mohla mat problem so zahniezdenim, presne ako sa to deje pri teliesku - teliesko sposobuje istym sposobom zapal, a sliznici vadi vo svojej funkcii. mali ma operovat v decembri, ale chcela som to skusit este, ale keby to vadilo, mozno lepsie operovat, kym to nejde do hlbky, lebo potom by naozaj mohli byt problemy s otehotnenim..... som aj ja zvedava, co mi povedia, ale mne to krvaca casto aj teraz, tak si vies predstavit v tehotenstve. vsak dam vediet, co si na mna vymysleli 🙂 a dam aj spravit profil, ved uz je to pol roka co skusame....
@vardzikova eeeeeej Katusa asi ste sa udobrili ked tu niesi co???ja sa durdim aj nadalej 😉
@gelinka75 mam to uz asi tri roky takto zle....rozmyslam, ze sa dam operovat, kym sa to este viac nezhorsi.....ked gyne vidia moj krcok, sa vzdy zlaknu, ze ma nechcu strasit, ale bude to rakovina, nastastie nie je, ale iste je na tom zle....vsak po kramoch idem na kolposkopiu a sa objednam....potom dam vediet.....
baby nic proti inym temam pisem, aj zo spoluputnickami z mojim porodom, ale medzi vami som stale doma... 😀
kuknite do mojho albumu, ako mam narastlo brusko 😕

@gelinka75 netusim.... Budu mi robit glukozovu krivku, merat tuk na bokoch a bruchu, vezmu asi 10 ampuliek ☹ krvi na vselijake mozne aj nemozne testy.... Aspon podla toho, co mi pisala jedna kocka, co si to absolvovala nedavno.... 😖 😒