icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

janie80
18. mar 2012

@gelinka75 netusim.... Budu mi robit glukozovu krivku, merat tuk na bokoch a bruchu, vezmu asi 10 ampuliek ☹ krvi na vselijake mozne aj nemozne testy.... Aspon podla toho, co mi pisala jedna kocka, co si to absolvovala nedavno.... 😖 😒

gelinka75
18. mar 2012

@bubacik5 graf v pohodke, neboj to zas stupne 😉 v case ocakavanej mrchy to moze klesnut trocha

gelinka75
18. mar 2012

@janie80 neboj prezijes, sme silne zeny, zvladame vsetko 😉

janie80
18. mar 2012

@kikaneu ja si strasne uzivam, ked mam dovolenku a varim muzickovi, alebo ked su obaja svokrovci prec.... Co ale byva strasne malo...

janie80
18. mar 2012

@gelinka75 jasne, prezijeme vsetko... Len ma stresuje ten strach z neznameho... Ale uz zajtra o takomto case to budem mat za sebou.. 😉

kikaneu
18. mar 2012

@janie80 ja tiež všeobecne rada varím, no dnes robím hovädzie na brokolici a sakra sa to nechce dodusiť...už mám z toho nervy.....toto mi vadí 😀

janie80
18. mar 2012

@kikaneu ja vlastne ani neviem, co vari svokra.... 😅 bude prekvapko.... 😀 nerada sa motam v kuchyni spolu s nou.... 😅

kikaneu
18. mar 2012

@janie80 🙂 ja zas s tým nemám problém ani u svokry, ale skôr len keď ma poprosí, že s niečím potrebuje pomôcť, sama sa nepchám 😉

janie80
18. mar 2012

@kikaneu moja svokra je byvala ucitelka v skolke a teda si vies predstavit, ako to vyzera, ked sa snazim jej s niecom pomoct... 😠

bubacik5
18. mar 2012

@gelinka75
@kikaneu dobre dakujem babenky 🙂 hned som trochu kludnejsia 🙂

kikaneu
18. mar 2012

@janie80 tak to si viem veľmi dobre predstaviť a plne ťa chápem 😉 no idem ja, nahádzať riady do myčky, prezliecť sa a frčíme 😉 pekný deň ti prajem 😉

lucecita
18. mar 2012

@kikaneu ahoj drahá, vytáčala som sa nad manželom 😠 ale to nič, už som si zvykla a to je vonku krásne a budem trčať doma 😠 graf takto, vyznačilo ovu ako sme sa o tom bavili 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita akosi zavčasu sa herečka označila, ale tak čo už s ňou 😀

nancycka
18. mar 2012

@su_san otehu by to vadit nemalo, ale vraj to moze narobit vazne problemy v tehotenstve, krvacanie a otvaranie krcka....ja s tym mam problemy uz dlho a cely povrch krcka je ako jedna velka otvorena rana, a je tam silny zapal, tak rozmylam, ze keby ten zapal presiel aj na maternicu, ta by mohla mat problem so zahniezdenim, presne ako sa to deje pri teliesku - teliesko sposobuje istym sposobom zapal, a sliznici vadi vo svojej funkcii. mali ma operovat v decembri, ale chcela som to skusit este, ale keby to vadilo, mozno lepsie operovat, kym to nejde do hlbky, lebo potom by naozaj mohli byt problemy s otehotnenim..... som aj ja zvedava, co mi povedia, ale mne to krvaca casto aj teraz, tak si vies predstavit v tehotenstve. vsak dam vediet, co si na mna vymysleli 🙂 a dam aj spravit profil, ved uz je to pol roka co skusame....

gelinka75
18. mar 2012

@nancycka fiha a brala si nato aj nejake lieky? ze to nepreslo doteraz, ako dlho to mas?

gelinka75
18. mar 2012

@lucecita nejak skoro je ovulka :D

mata_ba
18. mar 2012

@kikaneu @janie80 no vyzera to tak,ze nekona 🙂 cize este takych 12 dni a je tu mrsina 🙂 a konecne clostil..

kandee1201
18. mar 2012

@vardzikova eeeeeej Katusa asi ste sa udobrili ked tu niesi co???ja sa durdim aj nadalej 😉

janie80
18. mar 2012

@mata_ba a myslis, ze sa nemohlo podarit? 😕 😔

lucecita
18. mar 2012

@gelinka75 noooo, aj ja vravím, že skoro 😀 ale čo už s ňou 😉 a ty ako?

nancycka
18. mar 2012

@gelinka75 mam to uz asi tri roky takto zle....rozmyslam, ze sa dam operovat, kym sa to este viac nezhorsi.....ked gyne vidia moj krcok, sa vzdy zlaknu, ze ma nechcu strasit, ale bude to rakovina, nastastie nie je, ale iste je na tom zle....vsak po kramoch idem na kolposkopiu a sa objednam....potom dam vediet.....

pacica
Odpoveď bola odstránená
eri28
18. mar 2012

baby nic proti inym temam pisem, aj zo spoluputnickami z mojim porodom, ale medzi vami som stale doma... 😀

gelinka75
18. mar 2012

@nancycka no mala by si si to dat co najskor, lebo nikdy nevies kedy sa to zvrhne, aby uz nebolo neskoro, ked to mas v takom stadiu, ze to krvaca, aj ta to boli?

gelinka75
18. mar 2012

@lucecita ja ok, dnes 1DC tie zakroky mi posunuli kramy o tyzden skor 😝

eri28
18. mar 2012

kuknite do mojho albumu, ako mam narastlo brusko 😕

pacica
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
18. mar 2012

@janie80 no neviem...kedze mam mykozu a beriem canesten,ktovie...a ovulka by teda musela byt 15.,aby bola minimalna sanca..ale neverim tomu...

mata_ba
18. mar 2012

@pacica pocas ovulavie musi byt druha ciarka rovnako silna alebo silnejsia...

janie80
18. mar 2012

@mata_ba tak prajem, aby si bola prijemne prekvapena.. A ak a nie, nech dalsi mesiac je tvoj 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená