Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@pacica snazime sa o prve 😉
@purina12345 aké milé prekvapenie ma dneska čakalo 😉 ďakujeeeeeeeeem 😵 už ste doma z Oravy? ako bolo? si stúpla v grafíku, ako som si všimla 😉
@lucecita 😀 😀 😀 😀 som si ťa našla, aj Kristínku 🙂 bolo celkom dobre, ako vždy to zbehlo, teraz si ideme s mužíkom pozrieť film a zajtra mám výnimočne poobednú, tak zatiaľ papa
@purina12345 no vidíš, ja som aj prizabudla už, že som si tam našla žiadosť od teba, ale veľmi ma to potešilo 😉
ahojte krasky tak ja som spat... mrska mi uz vcera odisla..verim ze pekne na dlho...a tento mesiac uz nepride.. 😉 s manzelikom do zajtra so keksikom abstinujeme.. bo nas caka zajtra spermiogram,,tak nam drzte palceky aby nam to dobre dopadlo...
a komu mozem gratulovat k tehu?bo som tu nebola pekne dlho a nemam prehlad!
@purina12345 aj mne to rýchlo zbehne u našich a to bývajú len kúsok odo mňa 😉 tak pekný večer ešte, dobrú noc...papa
@e.l.i tak sa v práci nepretŕhaj a nechaj si to na manžela 😀 to si mala nejak krátko mrchu, nie?
@kikaneu ale mám, veľa ľudí okolo seba, ktorí na mňa myslia a dodávajú mi odvahu 😉 a ty patríš medzi nich a za to ti ďakujem 🙂 veru nedá, už mi to chýba, ale nejak sme sa celý týždeň nevedeli zladiť, ale teraz to konečne príde 😀 😀 😀 😀 predchvíľkou som ti poslala, tak si ma kukni cez Renátku 😉
@kikaneu a ten prstienok nie je snubný, to som od neho dostala na 25tku 😀 😀 😀 😀 😀 ale veľa ľudí si myslelo, že je snubný a aj ja, ale potom m to rýchlo vysvetlil a do pol roka bol aj zásnubný 😀 😀 😀 😀 😀 veru môžeš, to dobre vieš...kiss 😉 určite to najlepšie, verím tomu a držím palčeky 😵 to bude tou macou, ale aj abstinenciou minulý cyklus 😀
@lucecita aj ja som raz dostala prstienok na Vianoce a tušila som, že to bude prsteň, a tiež nebol snubný....ale ja som z neho snubný spravila, lebo som mu vysvetlila, že ja už iný nechcem, lebo na to nie som zvyknutá a ak dostanem niekedy ešte snubný, tak ten prvý nosiť nebudem, tak si to rozmyslel, po Vianociach sme ho boli vymeniť za menší a na Silvestra ma žiadal o ruku 😉 ja ho asi budem znásilňovať, ak nebude vládať, lebo ja si neviem pomôcť 😀 😝 ja si skôr myslím, že to má na svedomí maca 😀
s tym snubnym prstienkom sa to stalo aj mne. s mojim uz teraz manzelom sme sa dost casto rozpravali o svadbe a raz na narodky som tusila,ze dostanem prsten a tak som sa po tisku tesila, ze to bude uz snubny a nebol, manzel mi ho len tak dal, bez ocakavanej otazky, tak som bola aj celkom smutna,ale nakoniec to prislo, aj ked o niekolko mesiacov neskor 😀

@purina12345 ok, dam vediet 🙂