Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahoj, celkom dobre, ja mám dnes výnimočne poobednú leboi treba vyrobiť zákazku ktorá sa robí na jednom stroji tak sa striedame , a ty ako? už bola ovula?
@purina12345 bola 🙂 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ale urcite nic..moc sme to sexikom nezarucili,kedze prisla mrsina...ale tvoj grafik je ukazkovy..mam pocit,ze o par dni tu budu svietit dalsie // 😉
@purina12345 sa ti snivalo o tebe...ozaj aky dlhy mavas cyklus, resp. kedy chces testovat??
@mata_ba no super, som rada že sa ovulka dostavila, nemáš tam až tak zlé načasovanie keksíku, kamošky vydržia tých 48hod. v pohode a ešte tam máš označené PM 😉
no bodaj by si mala pravdu moja 🙂
@purina12345 krásny grafíkk....dúfam,že víťazný 😉
@mattuliatko30 ahoooooooooooooooooooj
@mata_ba ahojkty...dá sa ...meriaš?..ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
takže tak
@azzura doteraz som mala vždy 14 dňovú luteálku, zatiaľ nemám doma testy a aj keď idem z práce tak lekárne sú na míle ďaleko, jedine keby som povedala kamoške ak pôjde pozrieť sestru aby mi nejaký kúpila takže uvidím ako sa ešte vyvinie táto situácia 🙂
@azzura nestresuj moja..to ti neurobi dobre...moja sestra bola vcera na IUI 🙂 povedala,ze to bolo v pohode,ale ze aj ona bola taka vynervovana,ze sa jej tam doki nemohol dostat..tak jej musel trosku ponatahovat maternicu ci co...ze to nebolelo,len to bolo neprijemne...a moja,ja si na mrchu a teda clostil este aspon 11 dni urcite pockam..aj ked,dnes ma boli sem-tam podbrusko ako na mrsinu,ale som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@azzura ahoj...ako?ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e konečne nepríde teraz mrcha skôr..teda dúfam..kedže ovu bola na 14 deň 😉 aspoň to ma teší a ty ako?
@purina12345 ja si myslim, že to dopadne dobre....anjelik vam poslal za seba nahradu 😉
@purina12345 no ved hej,ale aj tak..hlienik pekny mi zmizol den po sexiku..aj ked potom som mala o den bielkovy,ale to si myslim,ze uz bolo aj od canestenu...
@mattuliatko30 ďakujeeeem, aj ja dúfam, som zvedavá ako sa nakoniec predvedie
tvoj grafík je tiež krásny, rysuje sa tam nejaká tehu hadica 😉 držím moc palce aby to tak bolo
@purina12345 : : -) aj ja sa tesim,dokonca som vypozorovala plus minus aj nejake naznaky bielkoveho hlienu,takze super..ja sa tesim na vyvoj tvojho grafiku,dufam,ze coskoro budeme moct gratulovat 🙂
@mattuliatko30 ahoj moja..meriam,meriam http://www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ale zatial to mas v pohodke 🙂
@mata_ba ty mas nejak dlhy cyklus, a co ked nebude ziadna mrcha a ziadny clostil 😀 😀 😀 . Aj ona bola na 1IUI. Ja nechcem stresovat, ale ja ked nieco mam 1x tak som nervozna, mam v zaludku guču a furt beham na WC. Strasne sa bojim, aby mi tam nejake dominanty nasiel, lebo som citala uz vselico 😒
@mattuliatko30 ja fajn...dnes som sa odhodlala prist do prace 1x autom a to som si vzala mm papiere od auta 😒 .
@azzura no naše babuliatko mi veľmi chýba, teraz keď sme boli doma tak sestra má rovnaký termín ako by som ja mala tak to aj vidím aký by sme už aj boli veľký , možno práve preto ho budem mať ešte o niečo viac ľúbiť 😵
@mata_ba to nevadí že zmizol, kámošky už boli dávno dnu poskovávané v zákutiach čo nadelila príroda aby môhli dlhšie prežiť 😉
@azzura no ved sa divim..a neviem ci mi to nesposobila alchemilka..lebo som citala minule,ze moze sposobit aj taketo daco ako mam ja...takze dalsi cyklus idem bez nej...ale bude mrcha..citim to 🙂
a ano,bola prvykrat na IUI..nemas sa coho bat...sestra bola na 12 DC a doki jej povedal,ze sa jej prestali tvorit vajicka...tak ona hned hotova..isla teraz na 12 DC a vajka ako svet 😉 nemas sa coho bat..vsetko bude v poriadku 😉 a o dva tyzdne sem supnes // 🙂
@azzura preto je dobré nečítať zlé nič, skús sa uvolniť a vrav si ako bude tak bude aj tak to neovplyvním a ak sa nevydarí prvý raz pôjdem druhý, však nemáš posledné vajíčko 😉
@purina12345 no, to musis mat tazke, ani si to neviem a ani nechcem predtsvait, co musis prezivat ked vidis sestru, ale coskoro budes riesit uz svoje brusko a teraz vsetko bude spravne 😉 🙂
@purina12345 nuz..bolo by to uzasne,keby..ale nejak tomu neverim...a mam vnutornu nervozitu a neviem preco 😖
baby mali by ste si kúpiť marcové zdravie ale radšej sa skúste pozrieť v stánku už dnes lebo neviem či 20-teho nevychádza nové čislo na titulke je Dara Rolinsová
@purina12345 ja viem, vsak si to hovorim ale podvedomie je svinucha 😠 😠 . Ked pojdem 2x tak to bude uz ok 😀
@azzura a ty máš papiere?...či si si omylom vzala len mm? 😀
@mata_ba tak zatiaľ si super...som zvedavá ako pôjdeš ďalej...a kedy príde mrcha..alebo nepríde? 😉

@delideli @purina12345 @azzura @fifitko25 a vsetky ostatne...
ahojte kočky...ako sa vam dari?