icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
19. mar 2012

@azzura je to zmišaná bolesť s radosťou ale myslím pri tom pozitívne 😵
@mata_ba to nevieš? to je poovulačná nervozita 😀

azzura
19. mar 2012

@mattuliatko30 omylom som ich vzala papaiere od mm auta...dufam že ma nezastavia, budem musiet nahodit uskrn 😀 😀 😀 😀

azzura
19. mar 2012

@purina12345 si neuveritelne silna zena, obdivujem ta 🙂 . Daj trochu pozitivneho myslenia aj nam

purina12345
19. mar 2012

@azzura tak to sa ešte uvidí či pôjdeš druhý krát 😉 a budeš aj merať teplotku alebo to necháš tak plávať?

mata_ba
19. mar 2012

@azzura jasne dam 🙂 no uvidim co povie o dva tyzdne 🙂

@mattuliatko30 myslim,ze pride 🙂 a asi az za 11 dni...

mattuliatko30
19. mar 2012

@azzura jasne.....neboj..to isto zabere 😀 😀 musíš sa robiť blbáááá...to fakt?..bože...manželove papiere...och tak som sa ráno ponáhľala... 😀 😀 neboj.to zabere..ak by čosi

mata_ba
19. mar 2012

@purina12345 no super 😀 nechcem poovulacnu nervozitu 🙂

mattuliatko30
19. mar 2012

@mata_ba to fakt.?..až tak neskoro?...no neviem či je lepšie ,že mne chodí skôr..alebo že tebe neskôr 😀

azzura
19. mar 2012

@purina12345 bodaj by som nemusela ist 2x, ale ked bude treba tak pojdem....ved do pol roka to musi vysjt a ked nie tak zacneme vybavovat IVF, ale to je este daleko. A s tou teplotou som sa este nerozhodla 😝

mata_ba
19. mar 2012

@mattuliatko30 no radsej skor 🙂

sabrinka26
19. mar 2012

ahojte baby,prosim vas neviete mi odporucit nejakeho gynekologa z BA?

purina12345
19. mar 2012

@azzura ja by som to o sebe netvrdila práveže si myslím že ty si veľmi silná žena, neľutuješ sa a kráčaš do predu čo to dá a nezožiera ťa závisť, skús si kúpiť to Zdravie a možno ti to niečo dá, píšu tam o pároch čo nemôžu mať deti

azzura
19. mar 2012

@mattuliatko30 neboj, niec o zahram na uja policajta....len ci zabere ked bude hadzat uskrn mm na policajta 😀 😀 😀

azzura
19. mar 2012

@purina12345 ja a silna, to ma nepoznas...ako fnukam a soptim ked dorazi mrcha. Ale zavidim, ked niekto je tehu, ale zároven im to zelam. Iba moja cesta je komplikovanejsia ako cely moj zivot,aspon ze mam konecne toho spravneho chlapa pri sebe, co ma podrzi ked treba. Lutovat sa este nelutujem, až ked vyskusam vsetky moznosti a ked to nepojde, tak si aspon v klude poviem, že som pre to spravila vsetko a kupime si vlastneho psa 😀 😀 😀

gelinka75
19. mar 2012

fu beriem antiku a citim sa jak za mladych cias, sakra 😠 ale je mi tazko z nej to sa musi uznat

azzura
19. mar 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 cau

gelinka75
19. mar 2012

@azzura len sa mi smej 😀 😀 😀

gelinka75
19. mar 2012

@purina12345 dik za tip aj ja asi kuknem to zdravie, a dobre radis, treba nam to brat sportovo, lebo keby nie uz by mi davno svihlo 😀 😝

azzura
19. mar 2012

@gelinka75 ono to je sranda že žena nemože otehotniet a este jej daju aj antiku, vieeeem že to ma svoj vyznam. Inac sa mas dobre po vikende?

aknedz
19. mar 2012

@fifitko25 Ahoj moja, ako sa cítiš? Ako znášaš začiatky? Pekne oddychuj, potrebuješ teraz veľa síl 😉

gelinka75
19. mar 2012

@azzura hej no, to je moj udel, ked su prekazky tak dat este väcsie aby som sa nenudila ani nahodou 😀 😝 tak nejak to prezijem..ja som ok, dnes ide mm k urologovi, tak mam stres aj za neho, aby dopadlo vsetko ok, ty ako? uz sa ti to blizi 😉

bubacik5
19. mar 2012

ahojte lasky moje, ako sa mi mate? 🙂

azzura
19. mar 2012

@gelinka75 neboj, mm bude ok...vska vyberu tie najlepsie spermosky. JA? stresujem, ale inac v poho 😀 😀

bubacik5
19. mar 2012

@azzura ahojky, ty ides na IUI?

azzura
19. mar 2012

@bubacik5 ahoj a ty kedy k dokimu 😉 . V stredu idem na folikulimetriu a vtedy mi povie ci v stvrtok alebo piatok, dufam 😠

bubacik5
19. mar 2012

@azzura ja idem az v stredu alebo stvrtok. no super dufam ze vsetko bude tak ako ma byt a uz sa podari a pridas sa k nam 😵 moc ti to zelam

mata_ba
19. mar 2012

@bubacik5 ahoj..no ako mamina,ako sa citis? 🙂

bubacik5
19. mar 2012

@mata_ba ahojky, no dobre sa citim...akurat som viacej hladna a ked sa nenapapam tak mam taku zahu...a uz som sa konecne tento vikend vyspinkala 😎 a ty ako? aky mas grafik?

azzura
19. mar 2012

@bubacik5 dakujema a tebe krasne tehulkovanie 🙂

bubacik5
19. mar 2012

@azzura dakujem mojka 🙂 a je to pravda ze ani nevieme kedy motyka vystreli 😀

azzura
19. mar 2012

@bubacik5 ved to, život je strasne komplikovany a nikdy nevies dopredu co bude 😒 ale dajako bude, nie 😀 😀 nedame sa, ved sme vraj "nezne" pohlavie 😀 😀 . Keby toto vsetko mali absolvovat chlapi tak by ludstvo vyhynulo 😀 😀 😀