icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
19. mar 2012

@aknedz ahoj moja, zatiaľ je to fajn, az na bolest v prsiach a sem-tam v podbrusku, viac ho cítim, ked stojim, ked sedim alebo ležím, je to fajn 🙂 som dost ospalá a unavena a smadná, stále by som pila 🙂 príliš mi nechutí, musím sa prinútiť čosi zjest ☹ najradšej by som sa vyvalila do postele a spala, ale musím byt v robote ☹

gelinka75
19. mar 2012

@azzura stresujes? asi aj ja budem ked k tomu pride, ozaj ty si v praci vravela o co ide? ja to nechcem nikomu povedat, zatial to vie len mm a vy 😀

azzura
19. mar 2012

@gelinka75 no, mam vnutornu nervozitu...to ja vzdy ked idem do niecoho 1x 😀 . Vie to len moj mm, mama a moja sefka, aby vedela a nekomplikovala mi tyzden...a potrebujem podpisat priepustky. 😀

bubacik5
19. mar 2012

@azzura to mas uplnu pravdu 🙂 jasne ze nejak bolo nejak bude 🙂 a my sme take bojovne, ze ked si nieco zamanieme tak to proste budeme mat aj keby co keby 😀 😀 😀 ta posledna veta o chlapoch ma pobavila, ale suhlasim 😀

mata_ba
19. mar 2012

@bubacik5 nooo,tak super 🙂 vidis 🙂 a moj grafik je tu www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

purina12345
19. mar 2012

@gelinka75 len si ho kúp, píšu tam celkovo o neplodnosti
to mi moja sestra stále hovorí aby som sa neupínala a na všetko vykašľala

22.3. 15.39 je nov tak si treba niečo priať, takže nezabudnite si dať pripomienku do mobilu

bubacik5
19. mar 2012

@mata_ba jeee tak predsa si mala ovulku 🙂 super len tak dalej. ale mavas ju dost neskoro. co ti doki povedal? uzivas aj nejake lieky na upravenie?

aknedz
19. mar 2012

@fifitko25 akoby som počula seba pred niekoľkými týždňami, presne takto som sa cítila....a nemôžeš si zobrať voľno alebo na týždeň aspoň PN? Mne bolo najhoršie od 5tt asi do 10tt, potom sa to už zlepšovalo, aj čo sa únavy týka 😉 Tak sa držkaj! Aj berieš nejaké lieky?

mata_ba
19. mar 2012

@bubacik5 no toto je moj druhy merany cyklus..a do januara som mala mrchu ako hodinky na 29 DC...a od januara sa mi to vsetko pokakalo...ale citala som,ze to niekedy moze sposobit aj alchemilka..tak uvidim,co bude buduci cyklus..ale to uz budem brat clostil,tak by to malo byt OK 🙂

mattuliatko30
19. mar 2012

@mata_ba uvidíš..na budúci cyklus to bude už perfektné...ovu 14 deň a mrcha nepríde 🙂 🙂

fifitko25
19. mar 2012

@aknedz k dokimu idem v piatok a dám si asi chvíľu PN, ak mu bude zle, tak aj skôr, v piatok by som mala byt 5tt... Mám aj dost stresujucu robotu, tak nechcem riskovať... Stále beriem utrogestan na udržanie tehu a mám Femibion 800 no a snažím sa jesť hlavne prírodné vitamíny v ovoci a zeleninke 😉 Vieš mi poradiť Čo by som si mohla este kúpiť?

fifitko25
19. mar 2012

@bubacik5 cauki mojka kedy ideš na krv? 😉

bubacik5
19. mar 2012

@mata_ba jaj tak super. to sa ti pekne upravi 🙂 ja som mavala hociako cykly a mne pomohol gynex 🙂 po nom som mala krasne pravidelne 🙂 aj ovulku. ale tebe uz to netreba kedze budes ine uzivat 🙂

mata_ba
19. mar 2012

@mattuliatko30 jaj,to by bola parada 😀 no tak teraz si este pockam a bude 🙂

@bubacik5 no nevieeeem 😀

bubacik5
19. mar 2012

@fifitko25 ahoj moja zlata, asi v stredu alebo vo stvrtok. dneska sa mi nechcelo lebo tam byva hoooooodne ludiiii a utorok robi iba poobede, takze tak 🙂 ale ved to rychlo ubehne 🙂 a ty mamicka ako sa mas? 🙂

bubacik5
19. mar 2012

@mata_ba ale pomoze a hotovo, a mozno ani nebudes potrebovat 😉

aknedz
19. mar 2012

@fifitko25 To je super, tak si zásobená vitamínkami a aj podporená liekmi, no pokiaľ máš femibion, tak niet čo dodať, tam je aj nejaký špeciálny typ kys.listovej, ktorý sa ti bude s istotou vstrebávať pre správny vývoj bábätka!
Ja som brala len obyčajnú listovku a papala veľa ovocia a zeleniny...ale ty si zabezpečená tým femibionom, aj u nás v téme písali baby, že je najlepší pre ženy, ktoré už mali nejaký problém.
Veru s tou PN to nie je zlý nápad, netreba sa hlavne teraz do 13tt vobec stresovať 😉

fifitko25
19. mar 2012

@bubacik5 waaa ty Máš nervy že az v stredu 🙂 u nás zatiaľ relatívne dobre, stále tlaky v podbrusku, v prsiach, nechutí mi jesť a som dost smadná... A spala by som....

fifitko25
19. mar 2012

@aknedz ďakujem, tak sa idem šetriť a oddychovať, toto kolo chcem dotiahnuť az do konca 😉 viem že nejaké caje škodia, aké si pila ty?

bubacik5
19. mar 2012

@fifitko25 aj aj mam 🙂 to preto lebo som unavena a nechce sa mi, lebo u nas sa neobjednava teda objednava ale za peniaze a 10 e sa mi zda dost. a vzdy tam byva vela ludi. tak preto 🙂 nechuti jest? to ja by som zasa jedna stale 😀 ale mala by si teraz to potrebuje babenko 🙂 aspon ze vela pijes 😉 aj ja by som spala vobec sa mi nechce do robotky...a nevies kedy sa to hovori zamestnavatelovi?

mata_ba
19. mar 2012

@bubacik5 no uvidime,uvidime..povedal slepy 😀

fifitko25
19. mar 2012

@bubacik5 az ked bude Tehu knižka si znaci zamestnávateľ do údajov 😉 minule tak urobila moja kolegyňa 😉 u môjho doktora môžem na krv kedykoľvek a bez poplatku ked to bol tento prípad 😉 ale aj tak som dnes testovala 😀 že či to tam stále je a je 😀

bubacik5
19. mar 2012

@mata_ba ty si trupka 🙂

mata_ba
19. mar 2012

@bubacik5 no to som ..a aka 😀 ale ved aj taki musia byt,no nie? 🙂

bubacik5
19. mar 2012

@fifitko25 aha dakujem 🙂 tak uz viem kedy 🙂 jaaaj sak aj ja stale testujem 😀 doma mam este tusim tri aj tie miniem 😀 sak co budem robit 😀 aspon pozeram ci to silnie a tak 🙂 ukaz foto ako ti to dneska ukazuje 🙂

bubacik5
19. mar 2012

@mata_ba sak jasneeeeee bez nich by to proste neslo 😀

mata_ba
19. mar 2012

@bubacik5 veru tak 🙂 idem sa napapat,lebo som hladnaaa 🙂

bubacik5
19. mar 2012

@mata_ba len chod chod, aj ja uz idem papat. a pojdem do robotky. tak sa majkaj. paaa 🙂

bubacik5
19. mar 2012

Aj vy ostatne sa pekne majte a posluchajte 😀 papa

aknedz
19. mar 2012

@fifitko25 No ja som v tomto bola , aj som taká, že som nepila žiadny čaj, len šípkový a ovocný - ale aj ten málo. Pijem len džúsy dosť zriedené vodou a minerálky a čistú vodu. Ani kávu som nepila, až teraz som mala včera jednu slabunkú, inak pijem Caro. Síce mi okolie tvrdí, že môžem piť a jesť všetko ale ja som im povedala, že je to moje tehotenstvo a to že oni jedli a pili všetko ma nezaujíma, ja si spravím podľa svojho presvedčenia 😉 Lebo aj kamošky, čo neboli tehotné, pokukávali, ale mne to je jedno 😎 Viem, že sa treba vyhnúť šalvii a materinej dúške...ale pozri k @purina12345 do fotoblogu, mala tam dobrý článok o bylinkách 🙂 podľa toho som sa riadila dosť