Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 nooo,tak super 🙂 vidis 🙂 a moj grafik je tu www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@gelinka75 len si ho kúp, píšu tam celkovo o neplodnosti
to mi moja sestra stále hovorí aby som sa neupínala a na všetko vykašľala
22.3. 15.39 je nov tak si treba niečo priať, takže nezabudnite si dať pripomienku do mobilu
@bubacik5 no toto je moj druhy merany cyklus..a do januara som mala mrchu ako hodinky na 29 DC...a od januara sa mi to vsetko pokakalo...ale citala som,ze to niekedy moze sposobit aj alchemilka..tak uvidim,co bude buduci cyklus..ale to uz budem brat clostil,tak by to malo byt OK 🙂
@mata_ba uvidíš..na budúci cyklus to bude už perfektné...ovu 14 deň a mrcha nepríde 🙂 🙂
@aknedz k dokimu idem v piatok a dám si asi chvíľu PN, ak mu bude zle, tak aj skôr, v piatok by som mala byt 5tt... Mám aj dost stresujucu robotu, tak nechcem riskovať... Stále beriem utrogestan na udržanie tehu a mám Femibion 800 no a snažím sa jesť hlavne prírodné vitamíny v ovoci a zeleninke 😉 Vieš mi poradiť Čo by som si mohla este kúpiť?
@mattuliatko30 jaj,to by bola parada 😀 no tak teraz si este pockam a bude 🙂
@bubacik5 no nevieeeem 😀
@fifitko25 To je super, tak si zásobená vitamínkami a aj podporená liekmi, no pokiaľ máš femibion, tak niet čo dodať, tam je aj nejaký špeciálny typ kys.listovej, ktorý sa ti bude s istotou vstrebávať pre správny vývoj bábätka!
Ja som brala len obyčajnú listovku a papala veľa ovocia a zeleniny...ale ty si zabezpečená tým femibionom, aj u nás v téme písali baby, že je najlepší pre ženy, ktoré už mali nejaký problém.
Veru s tou PN to nie je zlý nápad, netreba sa hlavne teraz do 13tt vobec stresovať 😉
@fifitko25 aj aj mam 🙂 to preto lebo som unavena a nechce sa mi, lebo u nas sa neobjednava teda objednava ale za peniaze a 10 e sa mi zda dost. a vzdy tam byva vela ludi. tak preto 🙂 nechuti jest? to ja by som zasa jedna stale 😀 ale mala by si teraz to potrebuje babenko 🙂 aspon ze vela pijes 😉 aj ja by som spala vobec sa mi nechce do robotky...a nevies kedy sa to hovori zamestnavatelovi?
Aj vy ostatne sa pekne majte a posluchajte 😀 papa
@fifitko25 No ja som v tomto bola , aj som taká, že som nepila žiadny čaj, len šípkový a ovocný - ale aj ten málo. Pijem len džúsy dosť zriedené vodou a minerálky a čistú vodu. Ani kávu som nepila, až teraz som mala včera jednu slabunkú, inak pijem Caro. Síce mi okolie tvrdí, že môžem piť a jesť všetko ale ja som im povedala, že je to moje tehotenstvo a to že oni jedli a pili všetko ma nezaujíma, ja si spravím podľa svojho presvedčenia 😉 Lebo aj kamošky, čo neboli tehotné, pokukávali, ale mne to je jedno 😎 Viem, že sa treba vyhnúť šalvii a materinej dúške...ale pozri k @purina12345 do fotoblogu, mala tam dobrý článok o bylinkách 🙂 podľa toho som sa riadila dosť

@aknedz ahoj moja, zatiaľ je to fajn, az na bolest v prsiach a sem-tam v podbrusku, viac ho cítim, ked stojim, ked sedim alebo ležím, je to fajn 🙂 som dost ospalá a unavena a smadná, stále by som pila 🙂 príliš mi nechutí, musím sa prinútiť čosi zjest ☹ najradšej by som sa vyvalila do postele a spala, ale musím byt v robote ☹