Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 omylom som ich vzala papaiere od mm auta...dufam že ma nezastavia, budem musiet nahodit uskrn 😀 😀 😀 😀
@purina12345 si neuveritelne silna zena, obdivujem ta 🙂 . Daj trochu pozitivneho myslenia aj nam
@azzura tak to sa ešte uvidí či pôjdeš druhý krát 😉 a budeš aj merať teplotku alebo to necháš tak plávať?
@azzura jasne dam 🙂 no uvidim co povie o dva tyzdne 🙂
@mattuliatko30 myslim,ze pride 🙂 a asi az za 11 dni...
@azzura jasne.....neboj..to isto zabere 😀 😀 musíš sa robiť blbáááá...to fakt?..bože...manželove papiere...och tak som sa ráno ponáhľala... 😀 😀 neboj.to zabere..ak by čosi
@purina12345 no super 😀 nechcem poovulacnu nervozitu 🙂
@mata_ba to fakt.?..až tak neskoro?...no neviem či je lepšie ,že mne chodí skôr..alebo že tebe neskôr 😀
@purina12345 bodaj by som nemusela ist 2x, ale ked bude treba tak pojdem....ved do pol roka to musi vysjt a ked nie tak zacneme vybavovat IVF, ale to je este daleko. A s tou teplotou som sa este nerozhodla 😝
@mattuliatko30 no radsej skor 🙂
ahojte baby,prosim vas neviete mi odporucit nejakeho gynekologa z BA?
@azzura ja by som to o sebe netvrdila práveže si myslím že ty si veľmi silná žena, neľutuješ sa a kráčaš do predu čo to dá a nezožiera ťa závisť, skús si kúpiť to Zdravie a možno ti to niečo dá, píšu tam o pároch čo nemôžu mať deti
@mattuliatko30 neboj, niec o zahram na uja policajta....len ci zabere ked bude hadzat uskrn mm na policajta 😀 😀 😀
@purina12345 ja a silna, to ma nepoznas...ako fnukam a soptim ked dorazi mrcha. Ale zavidim, ked niekto je tehu, ale zároven im to zelam. Iba moja cesta je komplikovanejsia ako cely moj zivot,aspon ze mam konecne toho spravneho chlapa pri sebe, co ma podrzi ked treba. Lutovat sa este nelutujem, až ked vyskusam vsetky moznosti a ked to nepojde, tak si aspon v klude poviem, že som pre to spravila vsetko a kupime si vlastneho psa 😀 😀 😀
fu beriem antiku a citim sa jak za mladych cias, sakra 😠 ale je mi tazko z nej to sa musi uznat
@purina12345 dik za tip aj ja asi kuknem to zdravie, a dobre radis, treba nam to brat sportovo, lebo keby nie uz by mi davno svihlo 😀 😝
ahojte lasky moje, ako sa mi mate? 🙂

@azzura je to zmišaná bolesť s radosťou ale myslím pri tom pozitívne 😵
@mata_ba to nevieš? to je poovulačná nervozita 😀