icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

pacica
Odpoveď bola odstránená
mistisa
19. mar 2012

@pacica no to ano a zdvojnasobene ked budeme obidvaja po operacii 🙂 hm no pekne a to ze by si bola po ovulke uz? to je haluz ale fakt a co stale je slabunka?

vardzikova
19. mar 2012

@majka748 Vitaj medzi nami a prajem ti aby sa čo najskôr zadarilo 😉

mistisa
19. mar 2012

@majka748 ahojko vitaj medzi nami🙂 no veru nebudete na to mysliet budete mat plnu hlavu priprav svadobnych to by mohlo zabrat 🙂🙂

majka748
19. mar 2012

@vardzikova Ďakujem ti veľmi pekne. Ja som vás tu na mk čítala už dlhšie a prežívala to čakanie s vami a tešila sa s vami ak sa ukázali //. Aspoň mi nočná zbehla rýchlejšie... 😀 Pobavila som sa keď si písala, ako si tvoje bábätko tlieskalo 😀 Musí to byť nádherný pocit... 🙂 Prajem ti veľa zdravíčka...

majka748
19. mar 2012

@mistisa Tak dúfam....alebo verím.. 😀

meggy004
19. mar 2012

@majka748 Ahoj,ja som na tom obdobne ako ty...momentálne frčíme na duphastone, lebo bez neho mrcha nikde a svadba v júni... 🙂

bubacik5
19. mar 2012

@mistisa ahojky, tak je fajn ze sa ti to zbytocne nepresunie a budes to mat coskoro za sebou 🙂 a potom sup sup do toho 😉 ja sa mam fajn, v stredu idem uz konecne k dokimu na potvrdenie tak som zvedava co zisti 🙂 akurat som stale hladnaaa 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
majka748
19. mar 2012

@meggy004 Ahoj...tak mne mrcha došla vždy ale s takým oneskorením, že až ☹ ...a na svadbu už máte pripravené všetko? My ešte nemáme vybratá ani obrúčky a to je o chvíľu už apríl 😕

vardzikova
19. mar 2012

@majka748 tak ty nas maš už prekuknute hej? 😀 Ano bol to krasny pocit pozerať sa na to .. ako si tam robilo kotrmelce a tlieskalo ručičkami. Moja bambuľka. 😀

mistisa
19. mar 2012

@majka748 tak tak 🙂 aj ste niekde boli uz na nejakych takych vysetreniach? ci zatial nechavate skusky bez doktorov?

majka748
19. mar 2012

@vardzikova 😀 Áno prekuknuté - pracovná deformácia 😀

mistisa
19. mar 2012

@bubacik5 no mojko hned daj vediet okik? veru aj ja som rada nechcelo by sa mi dalsi mesiac cakat uz som s tym nejak zmierena s tymto datumom 😉 😉 😉 😉 a potom sa moze uz uhniezdovat vajko oplodnene 😉 😉 😉 😉 😉 😉

vardzikova
19. mar 2012

@majka748 a ake maš povolanie ak sa možem opytať? 😅

mistisa
19. mar 2012

@pacica hm mojko je to zaujmave.ale inak hodne bab mi povedali ze ovulacny test moze ukazat aj tehotnost neskusala si robit tehotensky?

majka748
19. mar 2012

@mistisa ešte sme neboli nikde, ale keď sa nepodarí do svadby, tak to budeme riešiť pomocou lekára... objednala som si gynex kvapky, priateľ už asi mesiac papá macu a ja som sa tiež pridala k nemu, len neviem či mám papať aj ja keď ani neviem kedy mám ovulku. BT nemeriam, lebo mám aj nočné. Ale rozmýšľala som, že vyskúšam ovu testy, aby som zistila, či ju vôbec mám 😖

mistisa
19. mar 2012

@majka748 hej no vyskusaj uvidis 🙂 ak som dobre citala tak v maji mate tu svadbu? no to by ste mohli mat akurat 🙂 tak sa tesis co? uz aj vybavujete vsetko? 🙂

bubacik5
19. mar 2012

@mistisa jasne dam vediet co a ako 😉 ved hej, je lepsie ked to uz budes mat za sebou...a jasan potom sa vam uz podariiii 😀 😀 😀 to bude radosti 🙂

mistisa
19. mar 2012

@bubacik5 no to ano veru jujujujuj 🙂 vela vela mm povedal ze sa normalne opije ked budem tehu 🙂 ze od stastia 😉 😉 😉

majka748
19. mar 2012

@mistisa základ máme- farára, kostol, sálu, hudbu, foto+kamera, kyticu (ešte si musím ísť dohodnúť akú chcem), výzdobu kostola, šaty, závoj, topánky, zákusky, A to je všetko. Chystáme sa ísť pozrieť na prstene, zabezpečiť nejaký ten alkohol a aby bolo s čím zapiť, tak aj nealko, rezervovať kroj na redový, ... a už ani neviem, mám doma taký veľký zoznam čo už máme a čo nám ešte treba 😀

meggy004
19. mar 2012

@majka748 moja mrcha nechodila 53dní a tak som volala doktorke a po vyšetrení mi pichla vyvolávačku a šup na dufaston...potom som ho jeden mesiac zabudla nasadiť načas a že pohodka, veď mrcha príde...a figu..zasa po 50.dni som frčala na vyšetrenie a ďalšiu vyvolávačku.... 😒 takže teraz papám poctivo a snažíme sa 🙂 a svadba....fú....popravde toho nemáme prichystaného veľa. Včera sme ukončili zoznam hostí a tento týždeň chceme urobiť pozvánky a aj ich poslať...Šaty sa mi šijú a zajtra máme ešte pohovor s majiteľom podniku ohľadne menu...Obrúčky v rámci šetrenia budú zatiaľ strieborné a na rok k výročiu (keď našetríme) dáme urobiť dáke lepšie 😉 ale vybraté ešte tiež nie sú, ani Andrejov oblek...torta maybe... 🙂 a čo vy?

bubacik5
19. mar 2012

@mistisa tak mooooooc drziiiim palce 🙂 a kedy to ides na laparku?

mistisa
19. mar 2012

@majka748 no tak aj tak mate v pohodke dost toho.🙂 my sme mali vsetko vybavene a poslali mi z restiky ceny jedal a tyzden pred svadbou som zhanala novu restauraciu.nic som nezohnala tak som letela za hentym naspat a nakoniec mi urobili normalnu cenu tak sme sa dohodli a ostali sme u nich.ale tie nervy fuu dakujem pekne ze tyzden pred svadbou sme bez restiky.a saty som mala vybrane menila som ich tri krat v jednom salone aspon a tyzden pred svadbou jej dosli nove krasne a presne ako na mna tak som zmenila stvrty krat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sme sa rehnili s tymi babami tam.ale najlepsie mi sedeli 😉 😉 😉 tak mate take prijemnosti joj mna to strasne bavilo behat a vybavovat.dokonca som mm kupila topanky svadobne bez neho a sadli mu ako keby boli na nho site a oblek to iste.prisiel vyskusal sako a vybavene.dosli sme domov a oblek mu bol ako na mieru sity aj dlzka aj vsetko 🙂 no nech vam tie pripravy dobre dopadnu a samotna svadba nech dopadne na jednicku ti prajem 😉 😉 😉

mistisa
19. mar 2012

@bubacik5 dakujeme no na buduci stvrtok 29.3 ma prijimaju do BA a v piatok rano by ma mali operovat 🙂 a doki povedal ze ked bude vsetko dobre moze si pre mna manzelik v sobotu rano prist 🙂 🙂 🙂 🙂

vavenecka
19. mar 2012

@miriamka3 tak potom daj vedieť 🙂 možno mal len sono pokazené 😠

eri28
19. mar 2012

@su_san ano stara chodime na nakupy a jeho meno je konik, lebo chudak vsetko vlaci, obcas zaerzi 😀 😀 😀

fifitko25
19. mar 2012

@franzziska ahojky, pociťujem únavu a neskutočnú... zas som 1,5 hodiny spala, ako som došla z roboty 😀 a bolia ma prsia, a teraz už viac, nielen na dotyk, cítim akési pnutie a často a veľa pijem 😅 😅

fifitko25
19. mar 2012

@miriamka3 zlatko, jasné že nič nevideli, ešte nemali čo 😉 počkaj na výsledok krvičky 😉 ale vlastne ten by mal byť dosť rýchlo, ešte nevieš, koľko máš HCG?

fifitko25
19. mar 2012

@spula22 čau micík, dnes som hľadala Leros v Tescu a nič... kde to kupuješ? inak pohodička, len som unavená a prsia bolia 😕 😕