icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
19. mar 2012

@mistisa no ahoj moja 🙂 u mňa nič nové,čakám na piatok,až urobím tehu testík 😉 a dnes som bola prvý raz v call centre,celkom fajn to išlo,dokonca som za dve hoďky mala AŽ dve objednávky 😀 😀 😀 😀 mehehe

fifitko25
19. mar 2012

@mistisa jaaaaaaaaaaaaj chudiatko 😔 😔 rýchlo preži mršinu škaredú a šup šup na tie nevyhnutné zákroky k tvojmu tehu 😵

zujka2
19. mar 2012

@mistisa ahoj mojka, ja dnes vyvolávačka a čakám. bojím sa tých výsledkov krvi. mám tušák, že tam niečo dobré nebude. dnes mi zobrali tých 7 skúmaviek a budúci týždeň interné 🙂

zujka2
19. mar 2012

@fifitko25 ahojček zuziček, ako sa má tehulka? 🙂 manželík už doma a raduje sa s tebou? 🙂

mistisa
19. mar 2012

@vavenecka no moja aka sikulka 😀 daj vediet ako dopadnes v piatok oki? budem zvedava 🙂 😉 😉 😉 😉

zujka2
19. mar 2012

@vavenecka ahojky a hádam ty nerobíš v Teleperformance 🙂

fifitko25
19. mar 2012

@majka748 ahoj, vitaj medzi nami a čoskoro // - tfuj tfuj tfuj, viem, aké to je snažiť sa do zbláznenia a nič z toho....

mistisa
19. mar 2012

@fifitko25 no veru uz nech je po vsetkom nech uz robim tehu testik a nech su tam dve // na ten moment sa neviem dockat asi sa rozplacem ked tam tie dve // uvidim 🙂 😀 😀 a ty ako mojko?co nove? bola si na tu krv? a u dokiho celkovo? 😉 😉

majka748
19. mar 2012

@fifitko25 Ďakujem a blahoželám, viem že si sa už raz tešila a nevyšlo.....ale teraz.....teším sa s tebou 🙂

fifitko25
19. mar 2012

@zujka2 čauko mojka, ešte sa radujem sama na SR a manžel sám v Číne 😅 až do štvrtku....

fifitko25
19. mar 2012

@mistisa to ti verím, ja som tiež v stredu revala jak decko, ked som videla prvé // na krvi som bola ešte v piatok, potvrdené,som 4tt a asi 4 dni 😀 v piatok idem na prvé sono, to už budem 5tt a snáď bude čosi vidieť 😀

fifitko25
19. mar 2012

@majka748 veru bolo to zlé obdobie... 😔 ale teraz to tam je a veľmi sa tešíme a prajeme to všetkým snažilkám 😵

majka748
19. mar 2012

Babenky, ďakujem sa privítanie...idem ja off...o chvíľočku končím v práci, tak idem si upratať stôl, aby mohol kolega v noci pracovať....prihlásim sa keď budem doma. papa 😀

zujka2
19. mar 2012

@fifitko25 tak už aby bol pekne doma a vystískal ťa. juj, ako sa teším. a pocity aké?

mistisa
19. mar 2012

@zujka2 ides v mojich slapajach mojka co? ja som si dnes bola pre vysledky z krvi a vsetko mam dobre chvalabohu tak som rada.jedine co mam zvysene su pecenovky ale tie som mala dva krat take ako teraz tak povedala dokina ze uz je to dobre. 🙂 a ze to mam z tych hormonov vselijakych co som brala ☹ ale inak je vsetko okik zajtra mam interne tak uvidim este z toho mam strach aby som nieco na srdiecku nemala . 😒 😒 😒 no a potom by som mala mat klud az do laparky.tebe kazali anesteziologiu urobit? alebo ti ju budu robit tam? v nemocnici?ty ides skoro o tyzden neskor ako ja no hned ti napisem oki? hned ako sa zobudim po narkoze a budem schopna 😉 😉 😉 😉 😉

mistisa
19. mar 2012

@fifitko25 no super 🙂 no myslimze by uz malo a HCG bolo vysoke? tak si davaj na seba pozor ano? hlavne teraz zo zaciatku 🙂 moja moc sa stebou tesim je to super 😉 😉 😉 😉 😉

fifitko25
19. mar 2012

@zujka2 napísal mi, že si musí dať frťana, keď som mu napísala, že potvrdené z krvi 😀 teraz mi píše SMSky a furt vyzvedá, ako mi je 😀 zatiaľ je to ok, len tá únava, bolesť v prsiach a trošku v podbrušku.... a nechutí mi jesť, musím sa nútiť čosi zhltnúť 😠

fifitko25
19. mar 2012

@mistisa dnes som robila test - že či to tam ostalo po víkende - a čiaročka zosilnela, takže asi rastie 😀 budem strašne na teba myslieť,aby ti laparka dobre dopadla a aby si sa o chvíľu ku mne pridala 😵

zujka2
19. mar 2012

@mistisa no, dúfam, že ja budem mať všetko ofkej. hlavne železo. to sa musí potom asi všetko preliečiť, ak nie. no uvidíme. držme si palce, nech je všetko ofkej. áno, ja si musím urobiť aj anesteziológiu, ale ešte som sa neobjednala. už mám doma dotazník a k niektorým otázkam sa neviem vyjadriť, musím popátrať v karte 😀

zujka2
19. mar 2012

@fifitko25 hm, to ale zvládneš a potom sa rozpapáte s mimim. ja sa už teším ako mi dáš pokočíkovať 🙂 držím všetky palce aj na nohách.

mistisa
19. mar 2012

@fifitko25 na to sa aj ja tesim mojko ja vam hned napisem ked budem schopna 🙂 slubujem. a dakujem mojko 😉 😉 😉

zujka2
19. mar 2012

@fifitko25 a robotu máš dúfam ok a nenamáhaš sa

mistisa
19. mar 2012

@fifitko25 urcite rastie pockaj aky balon budes zachvilku mat a mm co? ako? ten musi byt tiez dobre stastny este ked mu aj povedali ze SPG nic moc a nakoniec sa podarilo 😉 😉 😉 😉

katuska54
19. mar 2012

@mistisa este pockam asi na 34 dc a ak mrcha nepride,tak testnem 😝 ale velku nadej tomu nedavam ☹

fifitko25
19. mar 2012

@zujka2 ja mám robotu v pohode, fyzickú námahu žiadnu, ale zato psychickú.... neviem, uvidíme ako sa budem cítiť, možno ostanem chvíľu doma na PN.... a ty ako? dlho si nepísala, čo máš nové?

mistisa
19. mar 2012

@zujka2 jaj a mne nic nepovedal.hm.divne.este moja sestricka hovori ze anesteziologiu neche.ale to mi je divne ved ked idem do narkozy by som ju mala mat urobenu nie? no asi tak mojko budeme si pisat a hlavne drzat paste poriadno 😉 😉 😉 😉 som taka kludnejsia ked mam partacku ktora ides tiez na laparku nie ze ti to prajem ale je dobre mat niekoho kto ide do niecoho takeho ako ja 😉 😉 😉 😉

fifitko25
19. mar 2012

@mistisa no sám bol prekvapený, že to vyšlo 😀 veď toľko vitamínov pojedol chudák 😅

vavenecka
19. mar 2012

@mistisa jasaaaan,dám 😉
@zujka2 no neuveríš,ale hej 😀 nebodaj aj ty? 🙂

mistisa
19. mar 2012

@fifitko25 no a ocividne zabrali 😉 😉 😉 a samozrejme strom ktoremu si dohovorila 🙂 🙂 🙂 🙂

zujka2
19. mar 2012

@fifitko25 ja nič také nové. bola som na tie odbery pred laparkou ale asi bude problém. lebo minule mi volala, že by nutne potrebovali moju krv pre pacientku a bola som darovať. tak sa bojím či sa už obnovila. ale som si povedala, že ak ju to má zachrániť, tak mne to preloženie termínu za to stojí. takže budeme vidieť. tak psychické vypätie tiež nič moc, to bábätko ovplyvňuje. tak ak sa ti dá, tak si spočni aspoň na začiatku. aby všetko bolo ofkej.