Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Babenky, ďakujem sa privítanie...idem ja off...o chvíľočku končím v práci, tak idem si upratať stôl, aby mohol kolega v noci pracovať....prihlásim sa keď budem doma. papa 😀
@zujka2 ides v mojich slapajach mojka co? ja som si dnes bola pre vysledky z krvi a vsetko mam dobre chvalabohu tak som rada.jedine co mam zvysene su pecenovky ale tie som mala dva krat take ako teraz tak povedala dokina ze uz je to dobre. 🙂 a ze to mam z tych hormonov vselijakych co som brala ☹ ale inak je vsetko okik zajtra mam interne tak uvidim este z toho mam strach aby som nieco na srdiecku nemala . 😒 😒 😒 no a potom by som mala mat klud az do laparky.tebe kazali anesteziologiu urobit? alebo ti ju budu robit tam? v nemocnici?ty ides skoro o tyzden neskor ako ja no hned ti napisem oki? hned ako sa zobudim po narkoze a budem schopna 😉 😉 😉 😉 😉
@mistisa no, dúfam, že ja budem mať všetko ofkej. hlavne železo. to sa musí potom asi všetko preliečiť, ak nie. no uvidíme. držme si palce, nech je všetko ofkej. áno, ja si musím urobiť aj anesteziológiu, ale ešte som sa neobjednala. už mám doma dotazník a k niektorým otázkam sa neviem vyjadriť, musím popátrať v karte 😀
@zujka2 jaj a mne nic nepovedal.hm.divne.este moja sestricka hovori ze anesteziologiu neche.ale to mi je divne ved ked idem do narkozy by som ju mala mat urobenu nie? no asi tak mojko budeme si pisat a hlavne drzat paste poriadno 😉 😉 😉 😉 som taka kludnejsia ked mam partacku ktora ides tiez na laparku nie ze ti to prajem ale je dobre mat niekoho kto ide do niecoho takeho ako ja 😉 😉 😉 😉
@fifitko25 ja nič také nové. bola som na tie odbery pred laparkou ale asi bude problém. lebo minule mi volala, že by nutne potrebovali moju krv pre pacientku a bola som darovať. tak sa bojím či sa už obnovila. ale som si povedala, že ak ju to má zachrániť, tak mne to preloženie termínu za to stojí. takže budeme vidieť. tak psychické vypätie tiež nič moc, to bábätko ovplyvňuje. tak ak sa ti dá, tak si spočni aspoň na začiatku. aby všetko bolo ofkej.

@mistisa no ahoj moja 🙂 u mňa nič nové,čakám na piatok,až urobím tehu testík 😉 a dnes som bola prvý raz v call centre,celkom fajn to išlo,dokonca som za dve hoďky mala AŽ dve objednávky 😀 😀 😀 😀 mehehe