icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zujka2
19. mar 2012

@mistisa jasné, aj ja som rada. predsa je to niečo nové. no mne to kázali pri objednaní aj také lajstra som dostala. tak neviem. pokiaľ viem tak vždy treba anesteziológiu. ale tak v ba to možno inak funguje, neviem. hm. možno ti na internom povedia, lebo to absolvuješ potom.

fifitko25
19. mar 2012

@zujka2 waaaaaaau to bolo od teba krásne, že si darovala krv takto na pomoc pre inú 😵 😵 😵 obdivujem ťa, tiež by som rada urobila takýto dobrý skutok, akurát že ja odpadávam už len pri pohľade na ihlu..... 😅

zujka2
19. mar 2012

@vavenecka nie, ale dlho som robila 🙂 pekne dlho. a na akom projekte robíš?

zujka2
19. mar 2012

@fifitko25 tak keď som bola úplne malé miminko tiež mi dávali transfúziu, takže to nejak vnútorne považujem za povinnosť. ale veru nie každý má na to povahu.

mistisa
19. mar 2012

@zujka2 aha anesteziologia je po internom? rozmyslam ze zavolam zajtra do BA pre istotu nech viem.a nech mi nadiktuje co si mam zobrat do nemocnice.to co si mi napisala som si opisala a porovnam si to 🙂 je to nieco nove a mame taky respekt pred tym a preto si pomahame 😉 😉 😉 😉 😉 😉

vavenecka
19. mar 2012

@zujka2 no nás teraz brali na Courlux, takže som ponožková lady 😀 😀 😀 a dnes som viac počula "volané číslo je dočasne nedostupné" ako by to niekto zdvihol 😀 😀 a na tu chvíľu mi to stačí,aspoň budem mať ďalšiu kolónku do CV 😀 😀

zujka2
19. mar 2012

@vavenecka áno viem, patríš k Miške a super Janke Ferovovej 🙂

fifitko25
19. mar 2012

@vavenecka cica ako zajtra?? 😀

mel84
19. mar 2012

@fifitko25 mojka leros cajik najdes v lekarni a poviem ti ze mne teda vobec nechutil..bleee.. A ja vypijem hocico, aj alchemilka mi chuti🙂

vavenecka
19. mar 2012

@zujka2 Janku poznám, Mišku ee,ja skôr komunikujem s Barborkou Majtánovou 🙂

mel84
19. mar 2012

inak caute koceny:D

vavenecka
19. mar 2012

@fifitko25 no zlatík,nič z toho nebude,nádchu už síce nemám,ale musím ísť do PU po praxi zaniesť zmluvu na ÚP a potom sa budem ponáhľať dom za mm 😠 😠 😠 čajík dáme asi skôr niekedy budúci týždeň,keď sa s mm dovytešujete 😉

zujka2
19. mar 2012

@vavenecka Barborku nepoznám, tá tam ešte asi nebola kým som tam bola. tak super, držím ti palce aby si predávala a ľudia boli milí

fifitko25
19. mar 2012

@mel84 ahoooooooj, ako chutil? bolo tom moc zle? kúpila som si šípkový a rooibos, ale chcem ešte nejaký, čo neškodí, lebo čo som čítala, tak asi škodí aj čistá voda 😀

fifitko25
19. mar 2012

@vavenecka ok mojka 😉
@zujka2 pridáš sa na budúci týždeň k nám?? 😎

vavenecka
19. mar 2012

@zujka2 no asi,síce že tam robí už 6 rokov,ale možno bola na inom projekte 🙂 ďakujem,no veru ľudia sú rôzni,len čo je pravda 😀 😀 a hádam niečo predám 😉

vavenecka
19. mar 2012

@fifitko25 tak sa potom dohodneme aj so @zujka2,jooo? 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
zujka2
19. mar 2012

@fifitko25 jasky, rada ak sa bude dať 🙂

zujka2
19. mar 2012

@vavenecka áno, rada 🙂

fifitko25
19. mar 2012

@pacica skúšaj radšej z ranného, ten má najlepšiu koncentráciu 😉

fifitko25
19. mar 2012

@vavenecka
@zujka2 tešííííííííííííííííííím sa 😀

spula22
19. mar 2012

@fifitko25 caff v tescu maju 🙂 teda aspon u nas vo zv 🙂 mam ti poslat??? 😀.taka rutova krabicka je to

zujka2
19. mar 2012

@fifitko25 aj jaa, supeer. 😉

fifitko25
19. mar 2012

@spula22 no asi som bola slepá alebo čo 😀 ešte kuknem raz 😀

spula22
19. mar 2012

@fifitko25 u nas to mavaju medzi kojeneckymi potrebami, kde su dudliky, plienky a tak 🙂 a ako sa citis??

vavenecka
19. mar 2012

@fifitko25 našla som,že hľadáš Leros 😠 no majú ho aj v meste v Tescu a možno aj v hypertescu,ak nie pri čajoch,skús kuk pri potrebách pre bábätká,tam som ich minule videla,ako sú aj tampóny do podprsenky a podobne 😉 ako tiež by mi to nenapadlo,že to bude pri takých veciach 😀 😀 😀

fifitko25
19. mar 2012

@spula22 aha skúsim aj ja pozrieť v tejto časti.... spala som mojka, akurát je do 40 minút, čo som hore 😀 idem čosi zjesť,neuveriteľné, ale mám chuť niečo zjesť, dnes totiž pociťujem k jedlu odpor 😠 bolia ma prsia aj to podbruško sem-tam cítim.... 😕

mistisa
19. mar 2012

@pacica tak ked budes tak je jedno z akeho ale vraj sa doporucuje skor ranny je tam vacsie HCG zevraj 🙂 no moja aby motyka nevystrelila 😉 😉 😉 😉 😉

spula22
19. mar 2012

@fifitko25 tak sisi oddychla aspon 🙂 moja o tych prsiach mi nemusis hovorit ☹ auuu . ja mam zas kazdu chvilku ine chutky 🙂 teraz by som si hroooozne dala pizzu, ale sama celu nezvladnem amm mi nece pomoct 😀