Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no až na menšie zachvenia v našom vzťahu sa stara uplne super , vždy ked ide domov tak mi zavola či niečo nepotrebujem 😀 , a večer ked ideme spať tak si dame pusu ako to bolo vždy ale teraz poboša aj bruško 😀 a povie dobru noc drobček naš 😀
@vardzikova žiadny vztah nie je idealny, ale vsak keby to tak bolo, vsak by bola strasnááááááááááá nuda. to udobrovanie po hadne za uplnu blbost je super 😉
@azzura tak to ti musim dať za pravdu 😀 a inak ako mojka? kedy ideš na ten zakrok?
@azzura a napises zajtra ako si dopadla??
@vardzikova ajojky..ako sa mame slniecko? co si to ides kupit ze nevydrzis? 🙂
@franzziska ja už som bola pridala som aj foto neviem kde je bud o jednu alebo dve strany dozadu 😀
@vardzikova ahaa vidim..jeeejo tehu vecicky..si sa mohla v tom odfotit 😅 ja chodim uz pomenej, vies nevsimnem si vsetko...lebo nie som ani tehu ani na cakacke..takze skor kuknem do inej temy alebo cez ip baby ktore maju rovnake diagnozy...ale inak sledujem ta 😀 teda ako sa mas...teba a @azzura-u si vsimam najviac 😵 😵 teda aby sa vam co najlepsie darilo 😉 😉
@franzziska ano ano ale tak nema ma kto odfotiť ked pride sestra domov tak potom pridam ok 😉 hej moja a ako si dopadla u noveho dokyho?
@vardzikova bolo tam fajn 🙂 ..je mily a vysetruje prijemne...tak ma poslal na nejake vysetrenia a sa uvidi...lebo nieco nemam v poriadku, tak po vysledkoch uvidim v akom rozsahu to je a aku liecbu na to mozem brat...
ozaj a co sa tyka tych navstev...je to fakt rozne a neda sa predpovedat...neviem sice ako tehulky ale myslim ze ich skor beru ako kazdeho ineho...moj muz ked bol mesiac na PN tak raz dosli, potom bol druhykrat na PN rok a ani raz sa neukazali....ale co pocujem tak radi chodia okolo tych hodin kedy uz mas prist z vychadzky alebo pred nou...
@vardzikova neviem mojka, zajtra sa dozviem
@franzziska neboj, dam vediet 😉
@franzziska tak držim prsty moja aby ked už ti niečo zistia aby si sa čo najskôr vyliečila 😉
@azzura zajtra ideš k dokymu?
Tak babky čokoladove mafinky urobene ... mnaaam rozvoniava po nich cely byt 😝
@vardzikova ano, na 11hod a podla velkosti folikov urci termin inseminacie
@vardzikova nerob chute 😀 😀 😀
@azzura aha .. 😉 robim ti chutky heeeeej? tak dojdi 😀 mam ich dosť
@miriamka3 a prečo si si nepytala doktora? a dnes tam nemožeš zajst?
@vardzikova u nás telefón rieši sestrička 😒 dnes nie, povedal už včera že mi vezmú krv a aby som došla v stredu že pozrie znova keďže v pondelok nevidel nič... 😔
@vardzikova cica, ale ja makam 😀 😀 😀 😀 . Ja som si dnes dala na obed huspeninu
@miriamka3 aha ale to ešte nemusi nič znamenať 😉 su_san ma pravdu.. ak je to zvyšene tak si tehu 😉 nič neboj pojdeš tam zajtra a poriadne sa na všetko povypytuj 🙂
@azzura tak teraz robiš chute ty mne 😀 mnaaam ja milujem huspeninu ja si nato nalejem veeeľa octu až mam peri biele 😀 a k tomu si nakrajem cibuľku pomastim chlebika čajovim maslom a to je taka papanica ako hrom 😝
@vardzikova no veď hádam nebude pako fakt... 😔 on mi v pondelok povedal hneď podľa mrchy že to je kratučko, že snáď taký 4tt ak teda som tehu ale na sone nevidel nič, preto mi brali krv a mám prísť zajtra, že podľa krvi pozrie znova 😔 bože ale veď to je choré takto naťahovať že čo sa vlastne teda deje 🙄
@vardzikova ja ju lubim len dobre posolenu 😀 . Bola super, tento rok som nejak nestihla ju spravit 😖
kočky, tak ja dnes 2 DC 😠 😠 😠 😠 😠 včera ma červená kámoška prekvapila a aj keď som mala nejaké bolesti, ktoré mi veľmi pripomínali ten predzačiatkový stav, tak som sa ukľudňovala, že to nič neni a predsa a bum...a najzaujímavejšie je,že na 27 DC mi prišla a minulý mesiac na 40 DC...som pila alchemilku, tak neviem či to mohlo ovplyvniť, bolesti nemám skoro žiadne, akurát včera som dala 2 paraleny, inak som v poho, ale drahý je zase sklamaný, nechápe, že prečo nič...som mu hovorila, že ešte asi nenastal správny čas...a navrhla som mu, že ak chce byť kľudný, tak nech ideme na spermio, ale povedal, že ešte počká tak 2 mesiace a potom, že ešte bude brať macu a fertilman, aby mal takú 3 mesačnú kúru a keď nič, tak potom..akože tento mesiac som nebola vôbec v strese, lebo som presne ani nevedela, ktorý DC som a preto ma to aj prekvapilo, ale ideme ďalej, tento mesiac asi skúsim znovu ovu testy...ktoré sú najspoľahlivejšie???????????
@miriamka3 neboj bude všetko ok 😉 tehu testik si si nerobila dnes?

@vardzikova tak to sa teraz mm musis pacit este viac nez predtym 😀 . Co by sme pre tych chlapov neurobili, len nech nas nosia na rukach 😀 😀 😀 . Mas pravdu, zena by sa mala o seba starat v kazdom veku a v kazdom stave