icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
20. mar 2012

@mata_ba
@vardzikova
@su_san
hmm...len si pripadám fakt ako pako, MM čakal v pondelok že čo a ja som prišla domov s tým že neviem, budem vedieť dnes z krvi, dnes ráno volal z práce čo teda a ja zasa nič neviem... choré 😔

azzura
20. mar 2012

@su_san vieš čo som zistila ja, že odkedy pijem alchemilku tak prestavam citit akekolvek bolesti, tie mrchovske je fajn ze sa zmiernili ale tie ovulacne mi chybaju, lebo som vedela na čom som. Neboj, som v klude...vsak zajtra idem len na sono, bohvie kedy ma bude robit ci vo stvrtok alebo piatok

vardzikova
20. mar 2012

@su_san presne tak oni nas dokažu niekedy poriadne vytočiť a mna to potom dokaže ešte tak naštartovať že zúúúrim ...

azzura
20. mar 2012

@vardzikova 15.30, prečo? Vyrazime do mesta 😀 😀 😀 skoda že tak daleko byvame

mata_ba
20. mar 2012

@miriamka3 akoze nevies...hcg je zvysene a to maju zvysene len tehuuu...tes saaa...hned by som s tebou menila 🙂 nesmies sa takto stresovat,lebo to nedopadne dobre..zbehni kupit este jeden testik a bude 😉

su_san
20. mar 2012

@vardzikova a to som akože mierumilovný človiečik, ale keď ma dačo fakt neserká, tak 😠 😠 😠
a kontroly chodia, aj kamoške boli,ale chodia väčšinou na iné typy, chrípky, seknutia krížov, zlomeniny a pod.

miriamka3
20. mar 2012

@mata_ba nemám stres len som vytočená 🙄 nejdem už veru nič kupovať, absolútne nemám chuť ani náladu ani nič... počkám do zajtra, veď čo by nie keď mi stále kážu čakať 🙄

su_san
20. mar 2012

@azzura hej veď aj mne sa to stalo, že som bolesti mala len mierne, že som bola až prekvapená, že došla mrška, a ovu bolesti žiadne, ale hlienik som mal jakýýýý parádny, sa naťahoval 😀 ale mala som ho viac dní, tak neviem, lebo som jedla celý mesiac ľanové semená, tak možno pomohli...skúsim tento mesiac teda tie testy a uvidíme 😎

mel84
20. mar 2012

@miriamka3 musis sa naucit mysliet trosku pozitivnejsie 🙂 babanko potrebuje usmiatu a stastnu mamicku....sestricka Ti povedala, ze je to zvysene, tak v 4tt nemozes mat stotisicovu hodnotu HCG...a taktiez na sone este tak skoro nemohol nic vidiet....fakt sa snaz ukludnit, lebo rastie v tebe novy zivot...pohladkaj si brusko a rozpravaj sa s nim, nech vie ze sa tesis 😉

su_san
20. mar 2012

@pacica ako ovu testík dneska??? ja som 2 DC, takže žiadna sláva, ale fičím veselo ďalej 😎

azzura
20. mar 2012

@su_san ja jem tiez tie lanove semiacka, ale na mna nejak neucinkuju 😠

mata_ba
20. mar 2012

@miriamka3 veru taaak..suhlasim s @mel84

miriamka3
20. mar 2012

@mata_ba
@vardzikova
@su_san
@mel84
neviem, som z toho zmätená ... 😔 no nič. klasika počkám do zajtra..snáď sa konečne dočkám odpovede 😒

miriamka3
20. mar 2012

@mata_ba a ty si momentálne na tom ako? @vavenecka nič? naposledy keď som s ňou písala tak ešte mrchu nemala

su_san
20. mar 2012

@majka748 ahoj a vitaj u nás 🙂 ani ja po vysadení HAK nemám pekný cyklus, sa mi najprv upravil na 28-29 DC, ale minulý mesiac som až na 40 DC dostala a teraz včera, na 27 DC...a ani ja nemeriam, lebo ani ja nemôžem kvôli tomu istému čo ty, ale idem kúpiť ovu testy, kočky mi odporučili rapi clear, tak idem do toho 🙂

mata_ba
20. mar 2012

@miriamka3 fuuu,neviem co vavenecka...ale tusim este nic..ale neviem presne..ja som na tom tak,ze som 5 DPO www.fertilityfriend.com/home/mata_ba , dnes som grckala rano a aj teraz mi je nejak blbo...a asi na mna lezie nejaka chripka alebo co..a spala by soooom...

miriamka3
20. mar 2012

@mata_ba alebo tehu 🙂

su_san
20. mar 2012

@azzura ja som ich len tak chrumkala, som si ani nevedela predstaviť, že ich namočím a budem piť ten humus, tak ja ich chrumem ako veverka alebo do jogurtu dám a každý deň a jedla som aj grepy a pomelo, tak som mala pekný hlienik, ale dajak to nepomohlo, slečna jahodová si ma aj tak našla...inak, môj je najhorší v tom, že on si strašne veril, že to dáme hneď ako nebudem mať HAK...a to ešte nedávno keď som vysadila mi vravel, že máme čas a začneme poriadne v lete na tom pracovať a ja že si myslíš, že sa hneď podarí??? a on sa len usmial, že prečo nie a teraz nechápe, že ako je to možné...som mu povedala, že sú páry čo sa snažia dlho a sú ok zdravotne a stále nič napriek tomu (som myslela na teba mojka)...

miriamka3
20. mar 2012

@su_san presne toto si myslel môj keď sme sa po novom roku bavili že chceme bábo...jeho reakcia bola že pohoda, veď raz šup šup a bude to 🙂 aký bol prekvapený keď nebolo... 😀

mata_ba
20. mar 2012

@miriamka3 to nie..to su len typicke poovulacne stavy a jarna unava..a nejaky bacil...

miriamka3
20. mar 2012

@mata_ba nikdy nevieš... najväčšia sranda je, že keď som ja čakávala či príde mrcha tak som na sebe vedla nájsť kvantum tehu príznakov a teraz keď neprišla som nevidela ani jeden jediný 🙂 dokonca som na 100% rátala s tým že príde keďže tento cyklus bol veeeľmi chudobný na snaženie oproti tým predtým 😉

azzura
20. mar 2012

@su_san hmm, aj moj bol teraz smutny, že sa nam to prirodzene nevydarilo. Ja som nestihla zialit, lebo som ich dostala v case volieb a to som tam uz od rana saskovala a na druhy den som dospavala. Uz to prebolelo a tesime sa na novy zaciatok a novy zazitok, dufam že toto pomože ak nie na 1x aspon na 2x

su_san
20. mar 2012

@miriamka3 hej šak to, ja som vysadila v októbri a začali sme tak pozvoľna, som sa chcela očistiť od hormónov a tak sme naostro začali koncom decembra, dovtedy len pár krát naostro a nič sa nestalo, tak preto má obavy, že dakde bude problém, ja som ok, lekár mi v januári potvrdil ovu, tak a drahý si myslel, že má tie najrýchlejšie spermošky na trhu a teraz nechápe...a ja mu neviem vysvetliť, že treba počkať...na spermiogram nechce ísť zatiaľ, som mu to navrhla, aby bol kľudný, že je v poriadku a ak by nebol, tak sa môže liečiť 😉

su_san
20. mar 2012

@azzura my niekedy máme čo robiť samé so sebou a ešte musíme aj polovičky ratovať...ja som tento mesiac nestihla ani uvažovať nad príznakmi, lebo to prišlo nečakane 😝 a najblbšie je na tom to, že ako u vás, ste v poriadku a nič, nejde to proste...kde je chyba??? lebo ak človek aspoň vie, že prečo to nejde, tak sa môže liečiť a keď nevie, tak je zúfalý a nevie čo by preto ešte spravil, aby sa podarilo... 😠

franzziska
20. mar 2012

ty si bola v komisii? sama si sa prihlasila? 🙂
@azzura

miriamka3
20. mar 2012

@su_san u nás sa neriešilo nič, HAK som vysadila v októbri a skúšať sme začali od januára. No a v polke februára som bola na preventívke kde doky zhodnotil že by nemal byť problém ale ak by sa nezadarilo do pol roka mám prísť a niečo vymyslíme 🙂 no a ja som tam išla v pondelok kvôli výsledkom z preventívky a s tým že nedošla mrcha a mám pozitívne tehu testy

azzura
20. mar 2012

@su_san to kde je chyba vie len ten Hore, možno sme na to este nepripravene, alebo ja uz fakt neviem.....radsej ani nechcem uvazovat. Vydrzime vsetko zle, prekoname vsetky prekažky a možno sa dockame odmeny, ale zatial spravime vsetko co je v nasich silach, aby sme raz nelutovali

azzura
20. mar 2012

@franzziska nieeeeeeeeeeeeee, my to mame príkazom, kedze pracujem na urade 😠 😠 😠

azzura
20. mar 2012

ďakujem za srdiečko

su_san
20. mar 2012

@azzura drahý má hrozne stresujúcu a zodpovednú robotu, tak a má 35 za chvíľu, tak si myslí, že možno tam je chyba a ešte aj fajčí, síce nie veľa, ale aj tak ...ale napr. Karel Gott je jaký starý a deti má 😀 tak ho tým ukľudňujem 😀