icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
20. mar 2012

@su_san a moj ma 45, tak tvojmu odkaz ze nech nestresuje, lebo moj ma smg ako 20rocny, aspon tak povedal doktor 😀 😀 😀

su_san
20. mar 2012

@miriamka3 tak to máš super, ja som chcela počkať po HAK a telo očistiť, ale dakde píšu, že vtedy sa zadarí vraj rýchlejšie, tak ale teraz je to už jedno, budeme čakať a užívať si jeden druhého 😀 veď čo by sme dali dávno za sexík bez akejkoľvek ochrany...mehehe 😀 😀 😀 a buď fakt v poho, možno máš hcg okolo 500 a setrička ti povedal, že mierne zvýšené, tak vyčkaj do zajtra 🙂

mata_ba
20. mar 2012

@miriamka3 no ked ide o snazenie,tak si ho videla v grafe...cely cas sme sli na plno a ked som si uz myslela,ze anovulak a este aj mykoza do toho,tak nic...akoze ono by to priznaky aj mohli byt,ale nie 5 dni po ovu 🙂

miriamka3
20. mar 2012

@su_san ja som HAK vysadila vlastne len tak, pretože som ju brala už dlllllho...a ani neviem ako sme sa dostali k tomu že veď majme teda bábo 🙂 tak sme skúšali,ale len tak light, žiadne merania ani sledovanie ovulky, nemala som úplne pravidelný cyklus takže som v tom aj tak mala zmätok...akurát tento cyklus sme sa pre srandu snažili cez dátum podľa Jonáša a jeden deň zasa náhodou presne na bielkový ťahavý hlien takže predpokladám,že to mohla byť ovulka.. no a teraz čakám čo teda.. 😕

miriamka3
20. mar 2012

@mata_ba grafom sa ja nerozumiem 🙂 a nikdy nevieš čo sa kedy stane 😉

su_san
20. mar 2012

@azzura hej veď aj ja mu to hovorím, ale tak som mu to navrhla, že ak má nejaké obavy, tak nech ide, ale ako každý chlap, tak sa bojí takých vecí a on ešte navyše neznáša doktorov, tak ja ho nútiť nebudem, máme čas, sme ešte mladý, tak verím, že pánbožko je na našej strane 🙂 a bude aj na vašej, ti tam v piatok fuknú tie jeho 20 ročné spermoše a bude to tam...ja som sa naladila na tehu vlnu a aj keď nejak zašušťala tento mesiac, tak ja jej zostávam naďalej verná a bude dárek po stromeček 😀 😀 😀

su_san
20. mar 2012

@miriamka3 aj ja som brala už dlho, 7 rokov skoro, tak už bolo dosť hormónov a umelín 😎 a my sa snažíme kedy máme chuť, lebo my sme niekedy ako králiky, tak možno pri našej intenzite spermošky nestihli dozrieť v ten správny čas... 😝

mata_ba
20. mar 2012

@miriamka3 aha..no ale u mna v poslednom riadku mam napisane pm,am alebo X...tak vzdy vtedy sme mali sexik..pm je vecer,am rano a x je cez den 🙂

su_san
20. mar 2012

@mistisa čau kočka, tak aj teba dostihla červená, ale u teba je to fajn, lebo aspoň môžeš na laparku...ja som dnes 2 DC, tak začíname ďalšie kolo ☹ ale sa už teraz teším 🙂

miriamka3
20. mar 2012

@su_san 😀 ja som brala od 18- tky a zajtra budem mať 27... takže tiež riadne riadne dlho...mala som obavy či to nejak nemôže ovplyvniť budúce tehu ale tak snáď nie, uvidím čo ten doky zajtra...a inak podobne, nikdy sme si sex neplánovali, proste sme buď chceli alebo nie. Akurát na toho Jonáša som ho pre srandu vyprovokovala ja ale cez hlien to bolo úplne spontánne..no a teraz vlastne nič už také 2 týždne lebo neviem čo a ako.. 😒

azzura
20. mar 2012

@su_san moj mm isiel ako prvy a sam od seba k doktorovy, lebo si myslel ze v nom je chyba, kedze je starsi a bol prekvapeny výsledkom. Vsak aj ja som tehu naladena, chcem živy vianocny darcek. A vraj žena ma najvacsiu pravdepodobnost pocatia v tom case ked ona sama bola pocata...a to je teraz 😀 😀

su_san
20. mar 2012

@miriamka3 tak gratulka vopred, ja tiež zachvíľku 27 rôčkov, tak sme rovesníčky 😎

moni1007
20. mar 2012

@su_san ahoj.no ten moj mal presne rovnaky nazor.snazime sa od augusta a to povodne chcel az teraz na jar,lebo si myslel, ze to bude sup sup. a teraz je sklamany a kazdy mesiac nervozne caka co a ako 😀 to su chlapi

su_san
20. mar 2012

@azzura no ak by to bola pravda, tak ja čakám do septembra, mňa naši vyrobili totiž vtedy 🙂 ale tak nech to je už kedy to má byť, naše baby nás už čakajú hore na obláčiku 😀 😀 😀

azzura
20. mar 2012

@su_san ja sa uz chytam kazdej slamky, podla toho co mi v tom momente vyhovuje 😀 😀 😀

su_san
20. mar 2012

@moni1007 my sme obaja chceli také jarné-letné bábätko, lebo sme obaja júnový, ale potom sme nejako prirodzene dospeli k tomu, že ideme na to a teraz drahý, že už sa tešil, že už a nič a ako to že nič...má pochybnosti, dnes chce objednať ešte fertilman na 2 mesiace, lebo na toľko má ešte macu 😎

bulik30
20. mar 2012

@mata_ba ´dakujem 🙂 ja verím ze sa nam raz zadari 🙂

su_san
20. mar 2012

@azzura ja som tiež taká, takže dôverne poznám 😀 inak, ak si zaplatím, spraví mi lekár folikumetriu keď budem chcieť???snáď to nebude problém, idem v máji k dokimu, tak vtedy chcem nech ma kuki 😀

moni1007
20. mar 2012

@azzura no tak to mam potom aj ja niekedy teraz ten spravny cas na pocatie nasho darceka 😀

su_san
20. mar 2012

@bulik30 aj teba navštívila červená návšteva??? ja som 2 DC, tak ideme ďalej 🙂

azzura
20. mar 2012

@su_san mne robi doki zadara folikulimetriu

azzura
20. mar 2012

@moni1007 tak treba sa intenzivne snazit 😀 😀 😀

bulik30
20. mar 2012

@su_san ano a tak som jej vravela ze si neprajem aby prisla :D no co uz ... ideme od znova 🙂 ale teraz by sa mohlo zadarit , ze ?

azzura
20. mar 2012

som šiši, som sa začala balit a obliekt a to končim až 15.30 😀 😀 😀 .

miriamka3
20. mar 2012

@su_san ďakujem 🙂 dúfam že mi doky dá zajtra darček 😀

azzura
20. mar 2012

@miriamka3 dááááááááááááá, uvidis vsetko bude tak ako ma byt 😉

miriamka3
20. mar 2012

@azzura 😎 dúfam, budem hlásiť

purina12345
20. mar 2012

@kikaneu ahoj, no pekný máš grafík, no zajtra bude aj výstup na tatry 🙂