Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@miriamka3 tak to máš super, ja som chcela počkať po HAK a telo očistiť, ale dakde píšu, že vtedy sa zadarí vraj rýchlejšie, tak ale teraz je to už jedno, budeme čakať a užívať si jeden druhého 😀 veď čo by sme dali dávno za sexík bez akejkoľvek ochrany...mehehe 😀 😀 😀 a buď fakt v poho, možno máš hcg okolo 500 a setrička ti povedal, že mierne zvýšené, tak vyčkaj do zajtra 🙂
@su_san ja som HAK vysadila vlastne len tak, pretože som ju brala už dlllllho...a ani neviem ako sme sa dostali k tomu že veď majme teda bábo 🙂 tak sme skúšali,ale len tak light, žiadne merania ani sledovanie ovulky, nemala som úplne pravidelný cyklus takže som v tom aj tak mala zmätok...akurát tento cyklus sme sa pre srandu snažili cez dátum podľa Jonáša a jeden deň zasa náhodou presne na bielkový ťahavý hlien takže predpokladám,že to mohla byť ovulka.. no a teraz čakám čo teda.. 😕
@azzura hej veď aj ja mu to hovorím, ale tak som mu to navrhla, že ak má nejaké obavy, tak nech ide, ale ako každý chlap, tak sa bojí takých vecí a on ešte navyše neznáša doktorov, tak ja ho nútiť nebudem, máme čas, sme ešte mladý, tak verím, že pánbožko je na našej strane 🙂 a bude aj na vašej, ti tam v piatok fuknú tie jeho 20 ročné spermoše a bude to tam...ja som sa naladila na tehu vlnu a aj keď nejak zašušťala tento mesiac, tak ja jej zostávam naďalej verná a bude dárek po stromeček 😀 😀 😀
@su_san 😀 ja som brala od 18- tky a zajtra budem mať 27... takže tiež riadne riadne dlho...mala som obavy či to nejak nemôže ovplyvniť budúce tehu ale tak snáď nie, uvidím čo ten doky zajtra...a inak podobne, nikdy sme si sex neplánovali, proste sme buď chceli alebo nie. Akurát na toho Jonáša som ho pre srandu vyprovokovala ja ale cez hlien to bolo úplne spontánne..no a teraz vlastne nič už také 2 týždne lebo neviem čo a ako.. 😒
@su_san moj mm isiel ako prvy a sam od seba k doktorovy, lebo si myslel ze v nom je chyba, kedze je starsi a bol prekvapeny výsledkom. Vsak aj ja som tehu naladena, chcem živy vianocny darcek. A vraj žena ma najvacsiu pravdepodobnost pocatia v tom case ked ona sama bola pocata...a to je teraz 😀 😀
@moni1007 my sme obaja chceli také jarné-letné bábätko, lebo sme obaja júnový, ale potom sme nejako prirodzene dospeli k tomu, že ideme na to a teraz drahý, že už sa tešil, že už a nič a ako to že nič...má pochybnosti, dnes chce objednať ešte fertilman na 2 mesiace, lebo na toľko má ešte macu 😎
som šiši, som sa začala balit a obliekt a to končim až 15.30 😀 😀 😀 .
@kikaneu ahoj, no pekný máš grafík, no zajtra bude aj výstup na tatry 🙂
ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@lucecita ahoj, pekný grafík, držím palce na najbližšie dni 😉

@su_san a moj ma 45, tak tvojmu odkaz ze nech nestresuje, lebo moj ma smg ako 20rocny, aspon tak povedal doktor 😀 😀 😀