icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

annie07
20. mar 2012

Ahojte 🙂 mam jednu otázočku baby, beriem femibion a pijem alchemilkový čaj, niekde som sa tu dočítala, že pri snažilkovaní môže pomôcť aj gynex, máte s tým niektorá skúsenosti? Ďakujeem moc

mel84
20. mar 2012

@purina12345 ahoj 🙂 kedy sa chystas testikovat?

lucecita
20. mar 2012

Ahojte bambuľky, ako v tento krásny dník?
@purina12345 avoooj, mne to teraz nepomôže, keksík ešte nebol žiaden, a dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita ale ty si trošku klesla, dúfam, že aj tak je to ok 😀
@kikaneu micka avoooj, ako? už si domka z práce či ako? ja vyzerám takhle http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita večer som dačo skúšala na mm, ale nejak zaspal 😅 😅 😅 tak uvidíme čo dneska či len treska alebo sexka 😀 😀 😀 😀 😀

su_san
20. mar 2012

@mata_ba perfiš fotokniha 🙂 🙂 🙂 🙂 veľmi sa mi páči 🙂 🙂 🙂 🙂

purina12345
20. mar 2012

@mel84 ešte nemám doma žiadny ale aj tak by bolo ešte skoro
@lucecita no uvidíme čo prinesie, nejak to neriešim, čo bude to bude 😉
no myslela som že držím palce na piat. však vieš moja čo myslím. inak 22.3. o 15.39 si treba niečo želať, vtedy je nov tak si daj pripomienku do mobilu aby si nezabudla 😉

lucecita
20. mar 2012

@purina12345 ahaaa, viem na čo myslíš 😀 máš to v Ip o chvíľku 😀 to som nevedela, že také dačo existuje, a môžem si želať viac toho, či len jedno želanie mám? 😀

purina12345
20. mar 2012

@lucecita tak to fakt neviem, však poželaj si toho čo najviac a najhlavnejšie daj prvé 😀 to som počula včera vešticu valiku v fun rádiu a ešte som si presne pozrela čas novu na nete aby som sa uistila a práve vtedy mi volal mm tak čo presne si treba želať už neviem 😠 ale treba risknúť 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
lucecita
20. mar 2012

@purina12345 veď práve, za viac želaní nič nedám 😀 😀 😀 ja icj mám momentálne troška viacej, tak uvidíme 😀 ale dávam si pripomienku a vtedy sa zamyslím, len dúfam, že to nebude akurát na priechode na ceste a nesejme ma nejaké auto alebo autobus 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

purina12345
20. mar 2012

@annie07 kvapky gynex netreba brať na ľahkú váhu, podporujú činnosť vaječníkov tak ako ti môžu pomôcť môžu aj ublížiť, najlepšie bude ak si klineš na energy.sk a vyhľadáš si ich mail alebo majú aj kontakt na skype a požiadaš ich o názor ak máš nejaký konktrétny problém prečo ich užívať. tam ti aj poradia ako by si ich mala papať.

purina12345
20. mar 2012

@lucecita no to vari nie, už budeš aj pomaly doma, nie? práve sa budeš vyzúvať a čítať si z lístočka priania 😀 😀 😀

lucecita
20. mar 2012

@purina12345 no to asi áno, ale človek nikdy nevie 😀 😀 😀 idem off, volal mm, ideme do banky na úver...vidíme sa neskôr, papa 😉

purina12345
20. mar 2012

@lucecita ok, papa 🙂

mel84
20. mar 2012

@purina12345 no az tak skoro zase nie 😉 budem drzat palceky 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
20. mar 2012

Baby asi je mala sanca na otehu ak mam nizky progesteron,ze?

mel84
20. mar 2012

@pacica s ovu testikmi ti neporadim, ale vyzera to ze su skoro rovnake 🙂 skus este zajtra a mas krasnu profi fotku 😉

mel84
20. mar 2012

@mata_ba no myslim ze to sa upravuje hormonmi - duphaston/ utrogestan (ci ako sa to pise),

mel84
20. mar 2012

@mata_ba a ako si na to prisla? ako ja sa v tom nejak nevyznam, ale to ze ti stupne teplota po ovulacii ma na svedomi progesteron

spula22
20. mar 2012

@pacica ahoj.ciarky by mali byt rovnako silne, alebo testovacia silnejsia ako kontrolna 🙂

spula22
20. mar 2012

@purina12345 jeej pekny grafik 🙂 kedy testikujes? drzim palceky 😀

spula22
20. mar 2012

@azzura ahoj.kedy ides???

pacica
Odpoveď bola odstránená
spula22
20. mar 2012

@pacica ja myslim, ze najneskor zajtra aj bude 🙂 ale kludne mozete poistit aj dnes 😀 😀 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
spula22
20. mar 2012

@pacica hehe tak super 😀 😀 😀 a zajtra mozte pokracovat 😀 😀 😀

bubacik5
20. mar 2012

@miriamka3 ahoj moja, nestresuj. podstatne je ze mas zvysene HCG. mozno ti to len pomalicky stupa 😉

carie32
20. mar 2012

@azzura ahooj tak už to mám za sebou 🙂 dalo sa to vydržať, ešte mi dali utrogestan a išli sme domov.
moc ti držím palčeky na zajtra!

fifitko25
20. mar 2012

@pacica krásna fotkaaaaaaa 😵 😵

fifitko25
20. mar 2012

@su_san aaaaaach, musela tá mrchaňa chodiť??? 😠 😠 😒