Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@miriamka3 niečo pre teba:
doba od oplození (ovulace) doba od poslední MS hladina hCG (mIU/ml)
7 dní (1. týden) 3 týdny 0 - 5
14 dní 28 dní (4t) 3 - 426
21 dní 35 dní (5t) 18 - 7340
28 dní 42 dní (6t) 1080 - 56500
aké vysoké si mala HCG? podľa tejto tabuľky by sa dalo určiť, ktorý si tt 😉
okna umyte, koberceky vyprane,zemiakove placky upecene a uz aj skoro zjedene a teraz si uz len spravit pekny vecer s mm 😀
@mata_ba mojka, mne predpísali utrogestan kvôli tomu, že ak by sa podarilo oplodniť vajíčko, nech nemám progesterónu málo... tak som ho brala vždy od 17 DC už 4 mesiace po sebe... neviem, či som mala nízku alebo vysokú hladinu, toto mi doki nepovedal.... v každom prípade mi teraz zdvojnásobil dávku...
@purina12345 ahoj 🙂 no u teba to vyzerá zaujímavejšie 😉 u mňa sa žiaden výstup nekonal, ja si aj tak myslím, že ono to zas bude až neskôr ako vždy 🙂 aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@lucecita ahoj kočka 🙂 som sa flákala, tak som tu až teraz 🙂 tvoj graf sa mi páči 🙂 u mňa takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a tiež nič nebolo, lebo manžel bol urazený (už ani neviem prečo) 😀
@kikaneu vieš čo, aj mne sa páči môj graf. len viem že nič z neho nebude, tak som úplne v poho a kľude 😀 aký super pocit po toľkých mesiacoch 😅 😅 😅 ja som už ospršená a čakajúca na panelák 😝 a čo si sa flákala? dačo užitočné či len tak? no pekne, takže urazený a už sa odrazil? 😅
@lucecita 🙂 ja som už druhý cyklus v kľude.....minule farár hovoril o modlitbe a zapamätala som si peknú myšlienku, že naše modlitby sú už vyslyšané, len Pán čaká na správnu chvíľu, kedy to zistíme aj my 😉 ja ešte osprchovaná nie som, pôjdem až po paneláku asi 🙂 alebo cez niektorú reklamu 🙂 ja som dnes bola s našimi u babky a u rodinných známych po šunku na Veľkú noc 🙂 tak boli po mňa v robote a hneď sme išli, domov sme prišli po šiestej, ešte som robila čínu na večeru, tak som sa tu až takto neskoro dostala 🙂 už ráno bol odrazený 😀

@carie32 juuuuuuj, tak to držím palce, aby to tam bolo 😵 😵