Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 ahoj cicuš 😉 choručka si? ja som si tym prešla pred dvomi tyždnami 😠 neviem asi sme skôr náchylné ... ale mojka si doma tak to možeš aspon vyležať
@spula22 ahoj mojka, bolest hlavy poznám, za posledné dni ju mám stále... ☹ ale musím sa ti pochvalit, že dnes som bola na sone a máme gestacny vacok 6,72 mm a aj žlté teliesko 🙂 a je to maternicove tehu 🙂 som PN az do 20.4. vtedy pôjdem na ďalšie sono a to uz bude aj srdiecko 😵
@vardzikova asi trosku aj som ☹ len to hrdlo ma bolii ☹ a neviem, ci si mozem nieco dat...asi si skusim zavolat dokymu, len netusim, ci sa dovolam, lebo to je nieco ako zazrak, ked mi tam nahodou niekto zodvihne 🙂
@spula22 ja ked som bola chora tak som nebrala nič len som pila veeeeľa čaju 😝
@aknedz ahoj micka 😉
@luciok ahoj mamina 😀
@fifitko25 ahoj mojka tak sa tešim s tebou že je to všetko v poriadku a prečo si na PN? ide o rizikove tehotenstvO?
@vardzikova Ahojky 😉
@vardzikova Všera som išla z roboty a prišiel po mňa mm. Povedala som mu "ahoj ocko" a on mi na to: "fuj smrdíš nemocnicou" 😀
@luciok a čo si bola u dokyho včera? kedy ideš na sono?
@vardzikova Nie, ale robím v takom nemocničnom zariadení. Už 2,5 roka a nikdy som mu nesmrdela 😀
Pred týždňom som bola na prvom vyšetrení, ale urobila mi iba sono a mám prísť na odbery až 11. apríla. A včera som si dala v robote vyšetriť hormóny štítnej žľazy, a musím užívať euthyrox, aby tých hormónov bolo dosť pre mňa aj bábätko..
@vardzikova ahojky, tak čo, už čítam, že dobre 😉 to som rada! Čo idete dnes nakupovať? Vecičky pre maminku, či pre bábo? Pekné blúzičky si si kúpila, musím aj ja niečo také vzdušné a voľné veru pozháňať na teplejšie dni...
@luciok a čo ti vyšli zle vysledky zo štitnej? ja idem do poradne na buduci tyžden v piatok to už budem v 16tt
@aknedz ano už dobre, tak vecičky pre maminu pre babo ešte nechcem kupovať 😉 , mame nato ešte čas aj ked ma to dosť láka ale musim sa krotiť. Bluzočky sa aj mne veľmi pačia. Na leto nam bude prijemnejšie niečo vzdušnejšie ako obtiahnuté tričká...tie veľmi ani teraz nemusim. Necitim sa v nich dobre 😖
@vardzikova Mám už dlhšie zvýšené protilátky a včera mi vyšla hodnota 400 a norma je 0 - 80. a hormón FT4 mám v norme - 12, ale u tehotných má byť nad 15, tak preto mám tabletky.
Tebe to tehotensvo nejako hrozne rýchlo uteká, ako to robíš?? Ja mám pocit že som tehotná už pol roka a som len 8tt...
@luciok no mne to akosi rychlo beži ..ked si predstavim že som pred nedavnom počitala 4 tt a dnes je to už 15tt je to neskutočne 😀 ani sa nenazdam a už bude drobček na svete
@vardzikova ahoj moja kukam akurat tie tvoje fotky...krasne mas brusko len ma to trosku vystrasilo ja vobec take velke nemam 😢
@vardzikova Mne sa to neuveriteľne vlečie. Keď si pomyslím, že treba čakať do ďalšej zimy, kým sa narodí tak sa mi to zdá nekonečne.. A aké oblečko si si to nakúpila? Daj dáke fotečky na inšpiráciu. Ja som si objednala z netu nejaké tričká, ale to len také obyčajné..

@vardzikova
@kandee1201
@kikaneu
@lucecita
@vavenecka
@lusinda1989 a ostatne 😀 dobre ranko babulky 🙂 ako ste sa vyspinkali?? ja dnes do bolaveho ana ....boli ma hlava a aj hrdlo ☹ auuu :.-(