icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
21. mar 2012

@domi1988 hej, kým som nemerala tak som mala ako hodinky, pravidelne každých 28 dní, sem-tam sa vyskytla nejaka odchýlka, že sa to o jeden - dva dni posunulo.......odkedy meriam, tak mám cyklus v priemere tých 30 dní, čiže celkom ok, si myslím 😉

mistisa
21. mar 2012

@domi1988 troska neskor chichi ale nebola som tu 🙂 este som nestihla ani citat vsetko chichi 🙂 kolko sa snazilkujete? 😉

dijusa
Autor odpoveď zmazal
lucecita
21. mar 2012

@kikaneu ja idem až nedeľu, sa mi nechce teraz, aj keď by sa už patrilo, ale mm to momentálne nevadí 😀 😀 ale zasa nie som ako opica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dúfa, že sa tvoj vzchopí, tak dačo bude, keď už sa aj holíte 😝

dijusa
21. mar 2012

@fifitko25 aha no super...ako malo stacilo...par vitaminkov 😀 ale nemyslis,ze zaucinkovala aj ta cina?

vavenecka
21. mar 2012

@spula22 no radšej,keby ten liezol 😠 😀 😀 tak sa liečkaj a až ťa tá choroba-hnusoba rýchlo pustí 🙂

spula22
21. mar 2012

@vavenecka hehe ten uz chrape 😀 aj s malym 😀 neboj ja som silna zenska, takze sa jej zbavim ako nic 😀

kikaneu
21. mar 2012

@dijusa tak to ťa riadne ponaťahovala....hnusoba jedna.....príznakov máš teda požehnane, veď uvidíš, ako sa bude teplota správať v ďalších dňoch 😉 takže dnes taký rapídny pokles, no teda....som veľmi zvedavá, že ako to dopadne u teba, daj potom vedieť 😉 ale ja ti veľmi silno držím prsty a prajem ti bábo 😉 to sa ti chcelo čítať od začiatku?? 🙂 hej, v auguste sa manžel presťahoval k nám a odvtedy sme už spolu stále, tak aj preto sme sa dohodli, že počkáme do leta....vďaka moja 😉

domi1988
21. mar 2012

@kikaneu no to mas krasne... no ja odkedy sa snazuime som uz stihla ist aj 2x na vyvolavacku.. potom som zmenila doktorku lebo tam ta so mnou nic nerobila a tato mi dala aspon lieky..

kikaneu
21. mar 2012

@lucecita ani mne sa nechcelo, iba nohy som ošmykala, raz-dva 🙂 zvyšok zajtra alebo v piatok alebo kedy sa mi bude chcieť 😀

kikaneu
21. mar 2012

@domi1988 no hej, ja som spokojná a keď čítam aké majú ženy problémy s cyklom, tak som šťastná, že aspoň toto je u mňa ok 🙂 ale inak moja kamoška mala taký nepravidelný a bábo čaká v júli 🙂

domi1988
21. mar 2012

@mistisa no nejak od zimy oktober/november.. mala som strasne nepravidelnu mrchu tak som dostala orgametril na upravu cyklu tak uvidime.. bojim sa, ze nemam ovulu, robim ovu testy ale samozrejme este zioadny nebol pozitivny, zacnem merat BT od buduceho cyklu..

mistisa
21. mar 2012

@fifitko25 zlatik nevies kto by chcel taku polohovatelnu sedacku na papanie pre babenko? alebo ako si vytvorim album? ze by som dala aj nejake fotecky? dakujem 🙂

mistisa
21. mar 2012

@domi1988 jaj no to hej.hm.ja tiez ja mrchu nemam vobec pokial nevyvolaju ☹ ovulaciu nemam vobec ☹ aj ti zistovali preco? mne zistili pco vraj mam tak zhrubnute steny vajecnikov ze neprepustia vajko ☹ buduci tyzden stvrtok idem na prijem do BA do ruzinovskej nemocnice na laparku napichaju ich a budeme pokracovat v snazilkovani 🙂snad to pomoze 🙂 takze ani jeden test nebol taky ze by bol aspon naznak ovu?

domi1988
21. mar 2012

@kikaneu no ja si to strasne zelam, aby sa podarilo.. vsetci su tehotni a mna ide trafit slak 😀

lucecita
21. mar 2012

@kikaneu mojka, idem off, aj tak tu už zaspávam a aj som spinkala už trošku 😀 Dobrú noc, nech to tam dneska je 😅 a úspešný deň, vidíme sa 😉

kikaneu
21. mar 2012

@lucecita aj ja som akurát išla písať, že vypínam 🙂 maj sa krásne zajtra a dobrú noc prajem 😉 a vďaka 😉
@domi1988 aj okolo teba sú všetky ženy tehotné? 😀 držím prsty nech to čím skôr vyjde a prajem dobrú noc 😉

kikaneu
21. mar 2012

@dijusa idem moja, dobrú noc a nemysli na to 🙂 bude ako ešte nebolo 😉

domi1988
21. mar 2012

@mistisa a tak ako ciarka tam je aj ako pekne viditelna ze nemusim na to cumet 10minut aby som daco videla ale pekne vyrazna ako kontrolna este nebola,preto chcem zacat merat... no mne jedna gynekologicka povedala ze mam pco ale druha a tretia to nnepotvrdila, takze neviem.. tak myslim ze toto je prvy taky mesiac kedy sa naozaj snazime.. mam aj hlien vzdy si myslim ahaaaa ovu a nic na testoch ...noo laparka urcite pomoze 😉

domi1988
21. mar 2012

@kikaneu no su aj v rdoine same deti vrr 😠 😀 a najviac ma zoziera ze hned na 2 pokus sa vsetym podari len ja som taky chudacik 😀 dobru papa predoomnou je este dlha noc, som v praci..

dijusa
Autor odpoveď zmazal
dijusa
21. mar 2012

@kikaneu tak aj tebe dobru...uzite si 😀

fifitko25
21. mar 2012

@mistisa klikni v hornom menu na Moj fotoblog, potom sa ti ukážu 3 ponuky - napísať správu, vytvoriť album alebo vložiť článok tak ťukni na vytvoriť album 😉 a potom mu uz das meno a nahras fotky 😉

fifitko25
21. mar 2012

@dijusa určite pomohol aj oddych od stresov v robote 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
vardzikova
22. mar 2012

Dobre ranko babky poraďte mi nieake stranky kde by sa dali objednať tehu rifle. Dik

momamo
22. mar 2012

@vardzikova Ahoj ja byt tebou tak si tehu rifle kupim v obchode, aby si spravne trafila velkost a dlzku, ja ked som si kupovala, tak som bola prekvapena na velkosti ktora mi sedela, stali sice 40 eur ale mam ich do konca tehotenstva🙂 A som spokojna ...

vardzikova
22. mar 2012

@momamo ale u nas mame tri obchody a v žiadnych sa mi nepačili... všetky vyzerali tak zvláštne

momamo
22. mar 2012

@vardzikova tak skus inde v obchodoch, v inom meste ...Sprav ako chces, ja som len tak poznamenala, ze podla mna je lepsie ich vidiet na zivo, vyskusat a potom kupovat🙂

azzura
22. mar 2012

@miriamka3 moja, drž sa a potom daj vediet