Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@dijusa tak to ťa riadne ponaťahovala....hnusoba jedna.....príznakov máš teda požehnane, veď uvidíš, ako sa bude teplota správať v ďalších dňoch 😉 takže dnes taký rapídny pokles, no teda....som veľmi zvedavá, že ako to dopadne u teba, daj potom vedieť 😉 ale ja ti veľmi silno držím prsty a prajem ti bábo 😉 to sa ti chcelo čítať od začiatku?? 🙂 hej, v auguste sa manžel presťahoval k nám a odvtedy sme už spolu stále, tak aj preto sme sa dohodli, že počkáme do leta....vďaka moja 😉
@domi1988 jaj no to hej.hm.ja tiez ja mrchu nemam vobec pokial nevyvolaju ☹ ovulaciu nemam vobec ☹ aj ti zistovali preco? mne zistili pco vraj mam tak zhrubnute steny vajecnikov ze neprepustia vajko ☹ buduci tyzden stvrtok idem na prijem do BA do ruzinovskej nemocnice na laparku napichaju ich a budeme pokracovat v snazilkovani 🙂snad to pomoze 🙂 takze ani jeden test nebol taky ze by bol aspon naznak ovu?
@mistisa a tak ako ciarka tam je aj ako pekne viditelna ze nemusim na to cumet 10minut aby som daco videla ale pekne vyrazna ako kontrolna este nebola,preto chcem zacat merat... no mne jedna gynekologicka povedala ze mam pco ale druha a tretia to nnepotvrdila, takze neviem.. tak myslim ze toto je prvy taky mesiac kedy sa naozaj snazime.. mam aj hlien vzdy si myslim ahaaaa ovu a nic na testoch ...noo laparka urcite pomoze 😉
Dobre ranko babky poraďte mi nieake stranky kde by sa dali objednať tehu rifle. Dik
@vardzikova Ahoj ja byt tebou tak si tehu rifle kupim v obchode, aby si spravne trafila velkost a dlzku, ja ked som si kupovala, tak som bola prekvapena na velkosti ktora mi sedela, stali sice 40 eur ale mam ich do konca tehotenstva🙂 A som spokojna ...
@momamo ale u nas mame tri obchody a v žiadnych sa mi nepačili... všetky vyzerali tak zvláštne
@vardzikova tak skus inde v obchodoch, v inom meste ...Sprav ako chces, ja som len tak poznamenala, ze podla mna je lepsie ich vidiet na zivo, vyskusat a potom kupovat🙂

@domi1988 hej, kým som nemerala tak som mala ako hodinky, pravidelne každých 28 dní, sem-tam sa vyskytla nejaka odchýlka, že sa to o jeden - dva dni posunulo.......odkedy meriam, tak mám cyklus v priemere tých 30 dní, čiže celkom ok, si myslím 😉