Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@meyby cajik mas pit od 1 DC po ovu. Potom si mas dat pauzu do dalsiej menstruacie 🙂
@meyby toto mam z jedneho fora : "Ahoj alchemilkový čaj je výborný prostriedok na spevnenie maternice, prekrvenie maternice a podporu plodnosti, atď... Odporúčala by som ho však piť vždy len prvé 2 týždne menštruačného cyklu (teda od prvého dňa krvácania po dobu 2 týždňov), lebo pokiaľ by si otehotnela (čo je možné u väćšiny žien v polovičke cyklu) už nie je veľmi vhodné piť tento čaj. Urćite však je veľmi dobré pre ženu piť tento čaj po dobu 1 roka v horeuvedených periódach.''
@barushkaaam aha takze ma sa pit prvu polovicu cyklu...dakujem pekne za onfo, tiez som tak pocula alebo citala...
@meyby len v prvej fáze cyklu lebo potom by nemusala dobre pôsobiť na plod, Ja som len 22DC takže ešte mám čas
@meyby nemas za co, rada som pomohla 😉 🙂
@purina12345 no ovulka nijako...už testujem piaty deň a stále len taká slabunká je tá druhá čiarka... už to kašlem tento mesiac... skúsim znovu na budúci... možno som začala testovať neskoro...
@carie32 skús toto, nič za to nedáš, malo by to byť na podporu ovu, konzumacia namocenych lanovych semienok - 1 az 2pol denne namocit na 2h do 1dl vody a cele zjest. aj s tekutinou, ja som to ešte neskúšala ale ak sa dostavý mrcha začnem s novým cyklom
@meyby tak zajtra budeš testovať???
@purina12345 ďakujem za tip, určite vyskúšam 🙂
@purina12345 asi ano...uvidim ako sa budem citit...ale asi by uz bol anjvyssii cas si myslim..
@carie32 fakt by som ti odporučila tie kvapky Gynex na upravu cyklu, ináč nechápem prečo s tým nič tvoj lekár nerobí 🙄
@meyby a pripoj aj fotečku, budem netrpezlivo čakať 😵
@purina12345 no ja som mu o tom hovorila, povedal mi aby som prišla za tri mesiace a potom to budeme riešiť... kvapky už som si objednala, ešte raz ďakujem za tip 🙂
deje sa tu nieco zaujimave >>>??? 😝
@purina12345 preco sa pytas ?
@nativanativa od 16DC ho beriem a už ma pár dní bolia, tak som si myslela že to oni spôsobujú, len som sa chcela uistiť 😝
@carie32 no fajne, potom nezabudni poriadne pretrepať a kvapkať pekne pod jazyk a chviľku ich tam podržať a podávať pol hod pred alebo po jedle, hlavne aby sa to nemiešalo s papou a tiež hodinový odstup od kávy a ako si sa rozhodla, aké dávkovanie budeš mať?
@purina12345 ja som tiez brala od 16 a boleli ma teda poriadne ti musim povedat , hlavne posledny krat pred vysadenim , az bradavky ma boleli a mala som ich pevne a velke ako mliekarne , ale bol to plany poplach .... , potom ma boleli este asi dobrych 13 dni po vysadeni a to som si myslela ze asi som teda tehu aj ked som kramovala , ale skutek utek 😀
no rozhodne som to mala rozhadzane , su to hormony , potom som dostala na 24dc a ani som nevedela ze ich mam , take slabe kramy som mala a ani prsia ma neboleli , ale to bolo preto ze si telo zvyklo na hormony od 16 - 26dc a teraz nic , podla mna sok , uvividim ako mi pridu tento mesiac , ci aj s bolavymi prsiami
@purina12345 zatiaľ som nad tým moc nerozmýšlala 😅 uvidím keď prídu, čo píšu v príbalovom letáčiku. a ty ich berieš ako? možno si to tu už písala ale som zabudla 😕
@carie32 ja som akúrat včera prestala lebo po 21 dňoch musíš mať 7 dní prestávku alebo najlepšie do prvého DC a brala som 4-5-6
@nativanativa no som si mylela lebo pokiaľ viem duphaston produkuje umelý progesterón a ten spôsobuje zväčšenie pŕs, ja zatiaľ nemám také bolesti no uvidíme čo ešte príde 😕
@purina12345 no budes vidiet , mozno na teba to nebude tak vplyvat
Ahojte baby, pridávam sa aj ja 🙂)) začali sme na "tom" pracovať v piatok, tak dúfam, že úspešne a do konca roka budeme môcť vyhlásiť, že budeme rodičmi ....:D

@purina12345 ano 7 mesiacov , ako prsia boleli bez ohladu na to ze som ho brala , normalne ako pred kramami